Ibland älskar jag mitt liv.

Efter en trevlig dejt igår och alldeles för få timmar sömn så släpade jag mig upp till dagens föreläsning i arbetsmiljö. Hyffsat intressant. Ännu intressantare blir vårt grupparbete som ska in om två veckor. Kan juh inte berätta en massa om det här dock då nån kanske får för sig att göra samma sorts arbete...hehe...

Efter föreläsningen åkte jag ner till stureplan och hade en riktigt lång och härlig lunch med syrran. Så underbart skönt att få träffa henne igen. Rätt lustigt att jag träffar min storasyster, som faktiskt bor i sthlm, mer sällan än min lillasyster. Vi åt en varsin Insalata con Salmone... Sallad med rökt lax med en dill och vitlöksdressning...mmm....
Sedan tog vi en liten sväng via Sia-butiken där jag köpte lite nya doftljus till vardagsrummet. Kommer på mig själv ibland med att jag är otroligt tråkig när det gäller ljus. Köper alltid så att det ska matcha mina tapeter och möbler. Varför köper jag inte ljus i nån härlig turkos färg?! Det skulle definitivt passa hemma hos mig. Men men...jag är väl lite småtråkig.
På vägen till tuben passerade vi tre-fyra skobutiker... och jag köpte inte ett enda par!!! Helt otroligt - men sant. Trots att jag hittade mer än ett par som jag gillade.

Kom hem och stod och småpratade lite med grannen. Hon hade självklart uppmärksammat att jag hade en kille här igår...tihi... så hon var lite nyfiken på vem det var. Hmm... Men jag berättade bara lite kort vem han var. Det är juh inte direkt så att jag och han ska gifta oss nästa vecka...haha.. även om han är intressant...

Drog på mig ett par mysbrallor, öppnade upp dörrarna ut, drog fram vilstolen så den står i solen, hämtade en kall öl och datorn och nu sitter jag och bara njuter. Får se vad som ska hända ikväll. Misstänker att jag bara kommer sitta hemma och plugga. Men det är lika bra det. Ibland kan jag faktiskt känna att jag trots allt älskar mitt liv. Allra helst stunder som nu...

xoxo /// J

onsdag.

Vaknade alldeles för sent idag och fick stressa igenom duschen. Skyndade mig med hår och smink och kom faktiskt iväg i tid trots allt. =)
Pratade med mamma på vägen till tuben och berättade om dejten jag skulle haft ikväll. Hon tycker att jag är lite tokig...tihi. men det känns trots allt ganska skönt att komma igång och dejta igen. =)
Fick tyvärr mess från P på vägen in till skolan och fick veta att han skulle bli tvungen att ställa in dejten idag pga problem med sin sons mamma. Synd... men så kan det vara.
Kom till skolan. Hade föreläsare från fackförbundet Unionen idag. Ja, det kanske inte var det mest intressant jag varit med om, men ganska bra iaf.
Slutade innan lunch och fick ett ryck, så jag ringde min frisör, och fick en tid bara en timme senare. Underbart! Hann med att ta en fika med Johnny innan, skönt att träffa honom faktiskt. Han är en sån helt underbar person.
Kom iväg till Linda, min frisör, och fick en rejäl klippning. Känns riktigt bra att ha fixat till min snygga korta frisyr igen. Hade inte klippt mig sen i januari så det var verkligen på tiden. Lustigt hur mycket man går ner sig när man blir depp. Men nu är jag fräsch i håret igen, ska bara se till att det blir färgat och slingat igen...

Gick via solariet på vägen hem och sedan via gallerian där det blev en ny vit topp till sommaren. Handlade mat och åkte hem för att städa. Pratade nämligen med P på vägen hem som sa att han skulle komma hit efter jobbet. =)
Så jag bakade en  äppelpaj efter att ha snabbt som sjutton städat igenom lägenheten så att det skulle bvara rent och fint när han kom och hälsade på. =)

Så nu har vi suttit och ätit lite paj, kollat på tv och druckit te.


Så det blev en lite annorlunda dejt mot vad vi hade tänkt från början. Men en bra dejt iaf.

Snart dags för sängen, ville bara berätta hur dagen varit.


xoxo /// J


Tors till idag...vilken röra...

Torsdag: Vaknade aningen försenad och stressade ner till Grappa för att prata lite med Emelie. När jag kom därifrån åkte jag och handlade så att det skulle finnas mat till lillsyrran som hälsade på i helgen. Kom hem, packade upp och var lika stressad som innan... haha. Gjorde mig iordning och åkte in till jobbet. Var som vanligt en vanlig torsdag. Lillasyster kom in för att hämta nycklarna hem till mig. Var så mysigt att få se henne en liten stund, även om jag jobbade.
När jag kom hem på natten satte jag mig framför teven en stund och totalslocknade sittandes.

Fredag
: gick upp hyffsat och åt frukost med lillasyster. Sen somnade jag om. Var verkligen jättetrött. Släpaade mig upp, tog en dusch och gjorde lillsyrran sällskap in mot stan. Kom upp på jobbet och upptäcker att vi är en servis kort. Underbart. Löningsfredag och kanonfint väder.
Det tog inte speceillt lång tid innan vi hade full matservering. Och jag satt i skiten. I FYRA timmar... (behöver kanske inte tillägga att jag sällan sitter i skiten, vilket kan förklara hur mycket folk det var)
Men det var skönt att klara av kvällen iaf. När man sitter i skiten så får man verkligen känna av att man lever. Vilket kan vara skönt i sig.
Sov mer eller mindre ståendes på tuben hem. Men när jag kom hem kvicknade jag till liv och började med min rapportskrivning till skolan. Satt uppe ett par tre timmar med den. Hoppade i säng och sen var det...

Lördag: Upp tidigt för att öppna. Dusch, smink och stressade upp till tuben, som vanligt. Det var en hyffsat lugn eftermiddag på jobbet, men sen smällde det på igen. Och jag satt på snudd i skiten igen. Fantastiskt. Verkligen. Men vi klarade av kvällen utan några större svårigheter. Lillsyrran kom in efter skolan och tog ett glas. Tyvärr hade jag lite för mycket att göra, så vi hann inte prata så mycket.
Mötte en gammal kollega utanför jobbet på en av mina raster, så han kom in och tog en öl. Väldigt roligt att träffa honom igen. =) 
Sen bar det iväg ner till femtiofyran efter jobbet för ett par öl.
Hade dock bara ätit en halv sallad på förmiddagen, så efter två öl och tre shot fick jag snällt vingla hemåt...haha... tål verkligen inte sprit...

Vaknade på Söndagen och släpade mig in till jobbet för att hjälpa Amra att öppna och introducera henne i våra rutiner. Det gick bra. =)  Satt kvar en stund som moraliskt stöd.
Åkte hem och fortsatte med min rapportskrivning. Satt uppe till halv fyra i måndags morse och skrev. Sov några timmar och gick upp och fortsatte skriva. Blev klar och åkte in till skolan med den. Tog en sväng ner till Grappa för att hämta ett par papper, tog ett par koppar kaffe. Åkte upp till jobbet för att hämta mitt lönebesked, drack lite mer kaffe.
Tog tuben hem och handlade på vägen. Kom hem och storstädade hela lägenheten. Blev riktigt nöjd med resultatet.
Sen kom P över och tog en kopp te när han slutat jobba. Vi satt och pratade en bra stund och sen kom frågan om jag vill gå på dejt med honom imorgon, onsdag. =)
Så imorgon ska vi gå på vår första dejt. Är faktiskt lite nervös, trots att vi känner varandra hyffsat bra nu.

xoxo /// J

Onsdagen passerad...

Hej!
Har äntligen satt mig ner för att skriva på rapporten. Har haft en väldigt lång dag. En av de längsta på länge kanske...
Gick upp strax efter sex imorse, duschade, sminkade mig och fixade håret och sen bar det iväg till Grappa. Hade hyperfart ett tag innan lunch och vet inte riktigt vad jag gjorde, men mycket blev det (känns det som).
Vi hade en lugn lunch. Hade två små praktikanter från femman som var med och hjälpte till ett par timmar. =)
När lunchen var färdigställd satt vi ner en stund i lugn och ro och åt lunch. Det var som om luften totalt gick ur en.
Efter det bara sprutade tiden iväg och vi fixade och donade en massa. Sen var det helt plötsligt dags för mig att åka vidare.
Skumt att det var sista dagen på praktiken idag. Tiden har gått så ruggigt fort. Och nästa vecka så är det tillbaka till skolan. Shit. Det ska bli skönt samtidigt som det är lite skrämmande hur fort tiden gått. Men det är klart, jobbar man sex dagar i veckan och har häcken full på den lediga tiden...
Men jag längtar faktiskt tillbaka till skolan.
Trodde aldrig att jag skulle säga en sån sak. Ännu mindre erkänna det. Men för första gången i mitt liv så längtar jag till skolan. Ser fram emot sega eftermiddagsföreläsningar där man halvsover i stolen...hehe...Men mycket uppmärksamt och noggrant antecknar.

Åkte upp till jobbet när jag var klar på Grappa och pratade lite med Öz, fixade in personal på söndag, en ny tjej som jag ska "lära upp". Så nu jobbar jag söndag också... *skrattar*.
Pratade med Jacob, min chef, om verksamheten och verksamhetsmålen/planerna för att få bättre inblick i skillnaderna mellan de två krogarna.
Sen bar det iväg hemåt.
Hann tyvärr inte shoppa ngt idag. Kom till gallerian/matbutiken efter åtta. Handlade väldigt snabbt mat så jag kunde få middag idag. Kom hem strax innan nio, åt och kollade halvt på Grey's samtidigt som jag började tvätta, bädda rent, dammsuga, städa i klädkammaren...
Och nu så är klockan helt plötsligt ett på natten - igen...Fast jag sa tidigare idag att jag har så mkt att göra att jag kan skatta mig lycklig om jag är isäng innan två...

Imorgon är det upp tidigt igen och till Grappa en sväng för lite pappersexercise med Emelie. Sen ska jag handla mat ordentligt, så lillasyster som kommer imorgon kväll inte behöver svälta, tänkte försöka hinna shoppa lite, sola och städa undan det sista hemma, så det är rent och fint för syster också. =)
Sen ska jag jobba imorgonkväll, hur det nu ska gå... Kommer nog att vara toktrött.

Men tills vidare... Kram /// J

glömde säga en sak...

... jag har blivit utbjuden på dejt...

En trevlig man som jag lärt känna den senaste tiden och nu har han bett om mitt nummer och vill att vi ska gå på dejt. Visst är det fantastiskt!?
Så med min kaotiska planering och mitt hektiska schema ska jag verkligen försöka få ihop till en trevlig kväll nästa vecka. Ser faktiskt fram emot den här dejten. Det ska bli roligt!
Back in the game!!! =)


Kan inte sova...

Hej! Sitter här vaken i soffan och har konstaterat att jag inte kan sova. Är nog på tok för trött helt enkelt, så det har vänt åt fel håll.
Har haft en ganska lugn start på veckan. I söndags jobbade jag på att ta igen mig efter lördagen. Blev ett par öl efter jobbet och var inte hemma förrän fem på morgonen så man skulle kunna säga att jag var lite sliten. Måndagen passerade ganska obemärkt. Var mycket att göra på Grappa som vanligt. Dagarna går så himla fort där. Det känns som om man kommer dit och gör hur mycket som helst, samtidigt som man önskar att man hann med ännu mer men då är det dags att gå hem.
Gick o solade när jag var klar igår och sen stannade jag till i gallerian på vägen hem och shoppade lite nödvändigheter; mascara, ögonfransböjare, ett par urläckra pumps och en vit v-ringad tröja. (man kan aldrig ha för många vita v-ringade...haha).
När jag kom hem tog jag itu med att städa ur badrumsskåpet och putsa, damma, dammsuga, tvätta... Det är som om det aldrig tar slut... =)

Idag har jag varit snudd på lika aktiv. Var en del att göra under dagen och sen gick jag förbi gallerian i jakt på en present på vägen hem. Hittade det jag sökte. Lyckades självklart gå in i en inredningsbutik och hittade en superläcker mörklila ullpläd. Ska åka och köpa den imorgon. Den kommer att göra sig såå bra på sängen. Sen hittade jag även nya, stora temuggar i svart som ser ut att vara lackade, svarta prydnadskuddar till sofforna...och mycket mer. Så imorgon när jag har lite mera tid ska jag åka förbi igen och handla. WIIE!
Älskar att handla saker hem som gör att det ser riktigt mysigt och ombonat ut. Får ta lite bilder på sakerna och lägga upp sen. =)

Nu ska jag göra ett försök att sova igen. Ska upp om fem timmar.
kram /// J

Tråktorsdag...

Snabb uppdatering... Har gjort minsta möjliga idag. =) Suttit ett par timmar med rapportskrivningen till skolan och pratat alldeles för mycket telefon. Orkade faktiskt släpa mig upp och handla mot kvällen.
Ska berätta mer om gårdagens och dagens förehavanden senare.
E lite nere för att vara ärlig...kanske inte så konstigt...

kram /// J

Tisdag, vår och massa kaffe...

Halloj!
Då har denna dag nästan hunnit passera. det har känt som måndag hela dagen. Har varit rätt konstigt att vara ledig så mycket som jag varit senaste veckan. Brukar normal bli helt nipprig av en dag ledigt och nu var jag ledig fyra av fem... Men jag har juh lyckats sysselsätta mig med tv och en massa mat. =)

Efter en händelserik helg var det skönt att komma tillbaka i vardagen på Grappa. Emelie och jag ägnad ett par timmar på morgonen åt att tvätta uteserveringen. Usch vad smutsig den var. Och så skitig jag blev...haha...hade pollen från topp till tå när vi var klara.
Lite läskigt idag faktiskt. Läste mitt horoskop imorse och det stod att saker och ting skulle uppkomma under dagen och störa min "normala" dagsplanering, och det har stämt. Har blivit avbruten i stort sett hela dagen, vilket har inneburit att jag blivit rörig i allt jag har gjort. Men dagen har ändå varit skön. Det var faktiskt roligt att tvätta uteserveringen...haha... Men det hade mest att göra med att Emelie och jag hade lite tjejsnack under tiden. Tänk vad man kan sakna det!

Efter jobbet åkte jag till mitt andra jobb för att prata lite schemaläggning och lämna in min timrapport. Blev kvar där en bra stund, drack tre koppar kaffe. Konstaterade att klockan började bli mycket och att Smulis varit ensam alldeles för länge. Men jag unnade mig trots detta en tur via solariet på vägen hem. Är sååå blek efter de senaste veckornas stress och dåliga sömn.

Så nu har jag precis kommit hem, ätit lite fil och gosat med Smulkatten. =) Hon är så himla härlig. Det är så skönt att komma hem till henne varje dag och känna att hon älskar en oavsett vad man än gör utanför hemmet. =) Och jag älskar henne mer än allt annat på hela jorden... (Nej, jag är absolut inte ett kattfreak?!)

Har börjat fundera på vad som ska vara bäst för henne i sommar när jag vill åka utomland, om hon ska vara hos mormor eller om hon får det bättre på ett katthotell. Svårt att säga. Hon förtjänar verkligen det bästa.  Samtidigt som jag inte vet om jag vill vara borta från henne i tre veckor...eller ens en vecka. Får juh dåligt samvete över att vara borta mer än tio timmar...
Men det löser sig förhoppningsvis...

Även om det har varit som en måndag hela dagen så är det faktiskt tisdag och tv-kväll. Det är Ugly Betty och Desperate Housewives. Underbart att ha tid att kolla på sånt numera. =) Och så får juh Smulan och jag några mysiga timmar tillsammans i soffan.

Kram /// J

Måndag igen då...

Gomorron!
Ja, då har man sovit tio härliga timmar. =) Känner mig hyffsat utvilad idag. Har precis ätit lite frukost och ska väl ta och sätta lite fart med nånting. Kanske lite rapportskrivning till skolan?!

Kram /// J

Uppdatering


Hej!
Dags för en uppdatering om vad jag pysslat med senaste veckan. Har lite grejjer kvar sen förra veckan också...
Hade juh turen att åka på influensan och har sedan dess totalt tappat allt vad kosthållning och träning heter. Men det är måndag imorgon så då kan det vara en bra idé att börja om igen. Men jag klarade faktiskt fem veckor utan några större bekymmer. =)
Måndag och tisdag passerade ganska smärtfritt. Var på praktiken och det hände väl egentligen inte mer än det. Äta, sova, jobba...haha... Fick på måndagseftermiddagen dock rycka in i baren på mitt vanliga jobb då vår ena bartender "lyckats" hamna i bråk under söndagen och skadat handleden... Men det är roligt att ställa upp när man känner att det faktiskt uppskattas... 
I onsdags däremot fick jag under eftermiddagen ett väldigt jobbigt besked som resulterade i att jag bokstavligen rusade från Grappa. Dock har det senare under veckan utvecklat sig positivt, men det känns fortfarande jobbigt.
Tog ledigt torsdag för mental återhämtning, något som det kanske var på tiden att jag ägnade mig åt. Men sov hela dagen.
Senare på kvällen (snarare natten) kom en polare hit när han stängt sin krog. Vi hade inte träffats på ett år!!! Så vi öppnade en vinflaska och pratade om allt som vi missat i varandras liv det senaste året. Så helt plötsligt var klockan tidig morgon...haha... Jobbigt det är när solen hunnit gå upp innan man lagt sig... påminner mig väldigt mycket om sommaren 2007. =)

Fick även ledigt fredag och ägnade väl inte dagen åt något speciellt. Gick och handlade, köpte en hörnhylla till duschen (vilket var på tiden). Blandaren i min dusch har nämligen inte varit så bra att ställa flaskor på. Så fort man tagit en flaska har tre rasat, vilket i sin tur inneburit att man snabbt fått hoppa undan för att inte få fötterna mosade...haha....
Men nu sitter det en fin hylla där istället. =)
Fredagskvällen rullade på och jag fick uppleva hur "vanliga" människor spenderar början på helgen. Jag lagade mat, gjorde dessert, fixade chips med dipp och bara njöt att ligga på soffan och kolla på "Singing Bee"...bland annat...
Har ÄNTLIGEN fått tv-boxen!!! Ja, det tog bara en månad.... Så nu har jag jättemånga kanaler, men det finns nästan aldrig nått att titta på...suck...
Det kändes helt ok att leva som en svensson en dag, men det är verkligen inte min grej. Trivs bättre med att jobba på helgerna.

Lördagen passerade ganska obemärkt till en början. Var riktigt lugnt på jobbet. Tråkigt kanske är ett mer passande ord.
Men när kvällen led mot sitt slut så kom Emelie och Sebastian in och det blev snabbt bestämt att jag skulle med ut efter stängning.
Så vi gick till 54:an. Snudd på total kalabalik i positiv bemärkelse. Tänker dock ge igen på den som tog in shots till bordet. VEM?
Efter en tur på dansgolvet och ytterligare en öl så var det dags att dra vidare in till stan. Jag, Manne och Jacob åkte in till stureplan. Och det var Första gången jag var på Spy Bar.
Detta var en av kvällens roligaste händelser, på ett totalt skrattretande sätt.
Spy Bar har länge klassats som ett av Stockholms hetaste inneställen. Men det är väl 20 år sen det var häftigt att ens komma in. Vi gick bara förbi kön (inklusive VIP-listan), till mångas stora förtret. Tänk vad skönt det är att gå ut med personer som känner allt och alla. =)
Så på en häftighetsskala borde det vara en tia! (shit vad häftig jag är som fick gå före kön in på "Spyan")
Väl därinne konstaterade jag att det var alldeles för mycket folk i en liten lokal, det gick knappt att komma fram till baren, och väl vid baren snudd på omöjligt att ta sig därifrån. Sen var musiken inte heller något att hurra för. Men vi lyckades ändå göra det bästa av situationen och fick ett par goda skratt. Så häftighetsfaktorn för Spy Bar har iochmed detta dragits ner till minus 10. Jag totaldissar med andra ord stället och det kommer att krävas mycket för att jag någonsin ska sätta min fot där igen.

Efter en halvtimme på "spyan" drog vi vidare till Solidaritet. Ett mycket bättre alternativ. Tog en drink upp på terassen, som av mig får toppbetyg enbart på grund av att terassen existerar, har bra bartenders och väldigt bra musik. =)
Sedan kände jag helt enkelt att jag fått nog.
Jag och Manne stack till ett kebabhak och käkade, och sen blev det taxi hem.
Sov dock ingenting... Det hade redan hunnit blivit morgon när jag kom i säng och till mitt stora förtret så sken solen in mellan persiennerna och gjorde det olidligt att ligga i sängen då det blev på tok för varmt. Så jag gick ut och la mig på soffan istället, men då blev det för kallt...haha....
Så efter mindre än två timmars sömn gick jag in i duschen. Gjorde mig iordning och släpade mig in till jobbet. Drack lite kaffe och åt en burgare med Manne (som skulle jobba) som sällskap. Sedan gick vi över till Fenix och satt där och tjattrade en stund.
Åkte hem och totaldäckade på soffan.

Har haft en skön söndagkväll med god mat och chokladpudding som dessert. =) Sedan så har jag bara legat och zappat på teven.
Ska alldeles strax hoppa i säng så jag orkar med veckan som kommer.

Natti /// J

Djupt ner i soffan...

Hej!
Har varit hemma en liten stund. Har varit några riktigt händelserika dagar som vanligt. Åkte på långpasset i lördags och vi hade dessutom öppet till tre, så det blev en riktigt lång dag. 14 timmar arbete... Men det var ganska lugnt så det gick bra iaf, men jag kan erkänna att jag var aningen mör i benen. Igår låg jag däckad på soffan hela dagen. Kollade på ett par filmer och bara njöt av att vara ledig en dag.
Idag har det hänt desto mer. Va på Grappa  fram till lunch. Sen fick jag skynda upp till Söder och hoppa in i baren på mitt ordinarie jobb, då Robin blivit sjuk. (skadat handleden i ett bråk...suck)
Jobbade några timmar och sen blev det en tur via solariet. Ganska blek efter sjukveckan som passerat.
Ja, det är väl alltid saker att fixa o trixa med på jobbet. Det verkar aldrig som om vi får ihop en bra personalstyrka. Skulle verkligen behövas en uppryckning. Jag gör mitt bästa att styra det lilla jag kan, men det känns rätt hopplöst när man aldrig får riktigt gensvar.
Skulle egentligen ha gått på dejt ikväll...den dejt som jag fick ställa in förra veckan. Men det verkar som om det aldrig kommer att ske, finns alltid hundra saker i mitt liv som kommer ivägen. Det är väl inte meningen helt enkelt. Får dessutom en känsla av att han är lite av en strulpelle... och det är jag inte intresserad av. Ska nog gå på magkänslan och avstyra det helt.
När jag kommit hem ikväll sjönk jag ner i soffan en timme. Sen så har jag ägnat resten av kvällen åt manikyr och ansiktsmasker. =) 
Nu är det snart läggdags så jag orkar med morgondagen. Man vet juh aldrig vad som händer imorgon.
 
Nattis! /// J

Hem ljuva hem...

Då var man hemkommen från jobbet igen. Har haft en riktig pärs den här veckan.
Det började redan förra helgen, under lördagen. Kände mig inte helt hundra, men tänkte att det kanske berodde på mina nattliga aktiviteter kvällen innan. Satt uppe o drack vin alldeles för länge tillsammans med en vän. Började få feber och insjuknade under natten till söndagen ordentligt. Så när jag vaknade på söndagen (ca 20 timmar efter det att jag lagt mig) var jag totalt förstörd. Så jag fick snällt ligga hemma tre dagar. Sedan fick jag nog på onsdagen och efter ett samtal med vårdguiden där den finsk-svensk-talande sköterskan mycket vänligt informerat mig om att jag fått influensan, bestämde jag mig för att åka iväg till jobbet iaf. Dumt gjort....jag vet. Men tack o lov skickade Öz hem mig.
Kom hem och försökte fixa till min dator som hade havererat, insåg ganska snabbt att den var utom räddning... Så det var bara att åka och köpa en ny. Suck. Det var den tvättmaskinen... Får börja spara ihop igen med andra ord...
Blev dessvärre liggande under torsdagen också.
Torsdag kväll kom min lillasyster. Vi åt mat och myste framför en film. Sen blev det tidig sänggång. =)
Idag har jag faktiskt varit iväg och jobbat. Är inte helt hundra, men har för första gången på en vecka haft under 38 graders feber...sensationellt! =)  Och imorgon åker jag på ett härligt 14-timmarspass. Ja, det gäller juh att inte bli för utvilad nu...
Har dessvärre gått ner kraftigt i vikt den senaste veckan. Influensan kan visst ha den effekten sägs det... men tre-fyra kilo på en vecka? Kan knappast vara hälsosamt... Har verkligen försökt äta idag, men mår bara illa... =(

Något annat tråkigt är att jag missade min dejt i tisdags på grund av min influensa. Men det kommer väl fler tillfällen.
Ja, jag antar att det är ett steg i rätt riktning. Kanske inte är mest redo för en relation än, men en dejt kan juh inte skada. Och snäll som han var så kunde vi skjuta på den tillsvidare. =)  Det var juh bra. haha....

Nej, nu ska jag dunka huvudet i kudden.
kram /// J