Gratis!

Besök Gratis-Fashion.se


men in black II

Hej!

Ja, så har min lördagskväll hemma i soffan slutat. Sitter och kollar på Men in black 2. Saknar HDMI-kabel... Pratade precis med Ab. Allt har fungerat bra på jobbet - skönt. Ja, jag vet...jag är hemma och är sjuk...men jobbet ligger och gnager i bakhuvudet hela tiden iaf. Men nu kan jag andas ut lite iaf. Det är väldigt skönt att saker och ting fungerar som de ska. =)

Smulan har lessnat på mitt stillasittande/liggande och springer runt i lägenheten och hittar på bus.
Överväger att ställa mig och vika lite tvätt i brist på annat att göra. Eller så kanske jag skulle ta och ägna mig åt lite manikyr...det om något behövs...

xoxo /// J

sjukupdate...

Hej!
Smulan och jag rapporterar från soffan:
Tre koppar te, två rostade mackor, ett glas cola och ett antal strepsils och vanliga halstabletter... det är allt som har hänt. Tråkighetsfaktorn är hög. Smulis nyser med jämna mellanrum, men har varken feber eller är snuvig. Själv har jag mest bara j*vligt ont i halsen. Jobbigt att svälja, snudd på stum och trött på det här. Och inte heller finns det något att se på teven. Man blir lätt lite gnällig när man är beordrad att vila. Tycker inte om att ligga stilla såhär. Bra tips på underhållning? (snälla!!!!)

xoxo /// J

Smulan e inte heller frisk =(

Hej!

Fattar mig kort... Jag är hemma och sjuk...igen... Har ingen feber utan istället bara en fet uppsvullnad i halsen som gör att jag inte kan prata, äta eller sova...igen... Börjar tro att jag föddes med det sämsta immunförsvaret i världen... Och inte nog med det... Smulan är förkyld. Stackars älsklingen bara nyser och nyser. Så det får kanske bli en tur till veterinären i början på veckan om det inte ger sig. Stackars mattes skrutta...

Idag ligger vi hemma i soffan tillsammans och är sjuka med andra ord. Ska väl försöka släpa mig ut och handla lite soppa och sen blir det mys i soffan med Smulis resten av dagen.

xoxo /// J

Sjukling igen... suck...

Hej!

Då har jag kommit hem från jobbet. Har varit en relativt bra kväll. =)

Gårdagen var en riktigt bra dag. Det började med problem i kollektivtrafiken. Kom slutligen in till stureplan, köpte lite fikabröd till syrrans jobb. Tog en kaffe med sys och hennes arbetskamrater. Åkte sedan upp till jobbet med nya ljuslyktor, tog en kaffe, småpratade lite. Åkte hem och fixade en del. Klädde på mig och begav mig in mot stan igen. Efter ytterligare fajt med både en försenad buss och tunnelbana kom jag slutligen till min slutstation - mariatorget, där jag mötte upp A och gick (pulsade) till Hotel Rival för att se Kvarteret Skatan. Riktigt bra föreställning! Se den!
Efter pjäsen gick vi och tog ett par glas och satt och småpratade. Mys!

Idag vaknade jag med fruktansvärt ont i halsen - igen... Släpade mitt trötta arsle till jobbet. Sen så har dagen bara gått. Höll på att tappa rösten ett tag, men det vände tack och lov. Så nu sitter jag här och har precis tvingat ner en rostad macka... jag tror nämligen inte att en och en halv portion soppa räcker på 24 timmar.... sucka... ont i halsen...lätt febrig...jag kommer att f***ka ur snart....är less på det här...

sängen väntar nu...

xoxo /// J

Sleepwalking!?

Hej!

Ytterligare en natt utan att jag får sova. Somnade inte förrän tidigt imorse, vilket i sin tur innebar att jag sov bort hela förmiddagen. Gick upp, åt frukost och kröp sedan under filten i soffan. All inspiration att göra någonting hade helt runnit av mig efter den dåliga natten. Sedan gick bara hela dagen. Framåt fem-tiden så orkade jag släpa mig in i badrummet och gjorde snabbt iordning mig för en liten tur till Ikea. Hade noll lust, men vad gör man inte?!

Jag fick iaf inhandlat fler temuggar, nya dricksglas, en massa ljus, en ny filt till Smulans korg samt ljuslyktor till jobbet. Kom hem och satte igång med middagslagning - pasta med en krämig sås på lax, fårost och creme fraiche... onyttigt men jättegott!

Efter maten satte jag igång en maskin tvätt och sjönk ner i soffan igen. Borde verkligen se till att bli 100% frisk så jag kan börja träna igen istället... soffpotatis är ingen vidare status... *ler*

Nu är det mitt i natten igen och jag är åter igen sömnlös. Trött, men kan inte somna...det suuuger verkligen...

Imorgon ska jag iaf upp tidigt och åka in till stan och till syrrans kontor, ta en kaffe med henne och sedan få teaterbiljetter av henne till kvarteret Skatan, som jag och Ab ska gå och se imorgon kväll. SUPERMYS!

sov gott!

xoxo /// J

Nattsudd

Hej!

Helgen är passerad och hela måndagen har lyckats gå åt den också. Var nog ganska trött i lördags innan jag åkte till jobbet, men efter några koppar kaffe så återfann jag lite energi. Lördagen var en rolig dag att jobba. Hade verkligen kanonbra gäster. Fick otroligt mycket komplimanger om att jag var bra, fantastisk (!) och att gästerna var supernöjda. Det är verkligen sådana dagar som får en att vilja vara kvar i branschen. Efter jobbet gick jag, M och R ner till femtiofyran där vi mötte upp T för ett par kalla. =)

Vid tre stack jag och M ner till labbet och fortsatte parta. Superskojjig kväll. Det bästa var nog taxichaffisen från söder till stureplan. Vi hoppade in i bilen och det tog inte många sekunder förrän jag gäspade, ja, ni vet hur det är när man kommer in i värmen. Då frågade M mig om jag gäspade och jag sa med lite ironi att det var dålig luft i taxin... och chauffören tog mig på allvar!?!?!  Sedan ägnade han tio minuter åt att tala om att det inte var dålig luft i bilen och att han minsann hade på sig after shave/parfym innan han jobbade för att han skulle lukta gott för kunderna, allra helst de kvinnliga.... Jag gapskrattade hela vägen...dock förstod han att jag skojjade om dålig luft (tror jag)

Söndagen ägnade jag huvudsakligen åt att städa hemma. Åkte iväg för att handla mat på eftermiddagen då A skulle komma hit på tjejkväll. Fick ett ryck och gick in i gallerian för att köpa nya sneakers. Och det blev ett par Fred Perry. =)

Handlade mat och åkte sedan hem. Pratade med A och vi konstaterade att klockan skulle bli alldeles för mycket så vi sköt på våran tjejkväll lite. Istället sjönk jag ihop i soffan med lite god mat och lite choklad. =)

Idag vaknade jag tidigt och åkte till vårdcentralen för att lämna blodprover. Skönt att få det överstökat. Åkte hem och plockade ihop mina saker och åkte sedan in till jobbet. Har fått en del gjort idag vilket är superskönt, men det är vissa saker som jag grubblar på...
A kom in till jobbet på eftermiddagen så jag passade på att ha ett snabbmöte med henne om lite rutiner och andra småsaker. Sedan tog vi en promenad genom lite butiker tillsammans med hennes jättesöta väninna.
Klockan tickade snabbt på och det blev dags att åka hem.

Slängde ihop en biffsallad till middag och sjönk ner i min underbara soffa tillsammans med smulan. Efter maten slumrade jag till och vaknade av mobilens ilskna vibrerande en stund senare. Sedan satt jag i telefon med mamma i ett par timmar. (!) Det finns få saker som är så mysiga som att ha långa samtal med mamsen sent på kvällen och vi hinner verkligen avverka allt mellan himmel och jord i samtalsväg.
Sedan så har jag mest suttit och grubblat lite. Ska lägga mig alldeles strax så jag orkar med morgondagen och alla dess göromål...

natti natti

xoxo /// J

Standarddag!

Hej!

Då har fredagen tagit slut. Sitter med en kopp te framför teven och myser lite. Kom hem för tre kvart sedan och har haft tokmys med smulis som varit ensam hela dagen.

Denna fredag började med en ilsken alarmsignal på telefonen. Znoosade in i det längsta men släpade mig till sist upp ur sängen runt halv nio. Duschade, sminkade mig och såg sedan syrrans meddelande på msn. Ringde upp henne och tyvärr fick vi ställa in våran lunch idag. =(
Så jag ägnade förmiddagen åt dammsugning och stryktvätt...mycket upphetsande måste jag tillägga...haha... Sedan var det dags att fixa håret och åka till jobbet.

Det började riktigt lugnt med kom igång på kvällen och det blev bra mycket att göra en stund. Roligt att jobba då. Men jag kände mig trots det inte i form idag. Foten smärtar fortfarande och det är alldeles för mycket annat som rör sig i mitt huvud hela tiden. Det är lite mycket känns det som, men jag antar att det är mitt privatliv som spökar bland annat. Det finns verkligen tio tusen saker som jag skulle behöva ta itu med... köpa ny tvättmaskin, köksbord + stolar, tapetsera om sovrummet, skissa på ombyggnaden av min walk-in closet....bland annat.... men lik förbaskat så orkar jag inte ta uti med nåt. Det löser sig nog så småningom.... =)

Nu ska jag och kissekatten krypa ner i sängen... det är läggdags för länge sedan....

xoxo /// J

Världens sämsta?

Hej!

Jag har gått och blivit världens sämsta bloggare. Funderade senast igår på all dötid som jag har nu när skolan äntligen är slut och kom fram till att jag går hemma och rullar tummarna för det mesta, men lik förbaskat så lyckas jag inte ens få till ett inlägg om dagen. Sucka.

Vad har då hänt sen i måndags? Inte speciellt mycket. Jobbade tisdag och onsdag kväll. Däremot så har fröken klantskalle lyckats igen!!! Igår kväll på jobbet så snubblade jag över ett ölfat på väg ner i källartrappen och föll huvudstupa framåt, men lyckades fånga en hylla med vänsterhanden och ett tomt ölfat med högerhanden så jag druttade inte på huvudet. Däremot lyckades jag stuka foten. Efter det jobbade jag haltandes fram till halv tolv- tolv då jag gav upp för det gjorde så förbaskat ont att jag inte ens kunde sätta ner foten i golvet... Kom iaf hem och hoppade på ett ben genom lägenheten (behöver jag tillägga att de två långa trapporna upp var en riktig höjdare?). Smulan tittade mycket förvirrat på sin hoppande matte....

Kröp i säng tillsammans med en tub voltaren och en burk tigerbalsam... Läste klart min bok och kollade sen på tv tills jag somnade halv sex imorse. Vaknade vid lunchtid och då kunde jag tack o lov stödja lite på foten. Sen så har hela dagen spenderats framför teven.

Strax dags att krypa ner i sängen igen så jag orkar jobba hela helgen. =)

xoxo /// J

Update måndag

Hej!
Det blev en inte alltför lång dag idag. Åkte in och jobbade några timmar. Sen tog jag en fika med T. Åkte hem och undersökte lägenheten med dammsugaren, städade badrummet och sjönk sedan ner i soffan och somnade framför teven. Vaknade för en stund sen och insåg att jag lyckats förstöra ytterligare en nattsömn. Har druckit en kopp te och ska alldeles strax krypa ner i sängen och läsa. Har snart läst ut "den förlorade symbolen". Riktigt spännande bok. =)

sov gott

xoxo /// J


update no 3000004... =P

Hej!

Söndag = Ledig! Superbt!
Är en rätt sliten fröken idag och gick upp för bara en halvtimme sen. Men har redan hunnit ta itu med vardagliga tråkigheter.

Fredagen började lugnt hemma på morgonen. Åkte in till jobbet och förberedde personalmötet. Efter mötet försökte jag fixa iordning lite andra småsaker på jobbet innan jag klev på mitt servicepass. Kvällen var relativt lugn, som det är i januari. Tack o lov så fick vi en del matgäster - det är mkt roligare att jobba då. Efter jobbet gick M och jag ner till femtiofyran och tog ett par kalla. Mkt trevligt som vanligt. Men jag såg till att åka hem innan klockan blivit alltför mkt.

Vaknade på lördagen och hade noll lust alls att gå iväg och jobba igen, men det var bara att bita i det sura äpplet och släpa sig iväg. Första timmarna var så lugna att J och jag mest bara gick och gäspade ikapp. Men senare på kvällen blev det riktigt bra. Efter jobbet gick vi ner till femtiofyran igen, tog ett par kalla och åkte sedan ner till labbet. Efter labbet gick vi o käkade kebab. =)

Idag blir det en otroligt lugn dag hemma. Kommer inte göra mkt mer än jag verkligen måste. Smulan behöver nog ha lite uppmärksamhet också efter allt jobb den här veckan.

xoxo /// J

nattisprat

Hej!

Kom hem från jobbet för en och en halv timme sen. Har varit superlugnt ikväll verkligen. Är definitivt inte van vid att jobba lugna veckodagar, det är stoor skillnad från helgerna. Men man får alltid lite undanstökat. =)

Sen jag kom hem så har jag ägnat mig åt att gosa med Smulan, dricka te och kolla på film. Men nu är det nog läggdags. Det har varit en otroligt händelselös dag idag. Det kan vara ganska skönt med såna ibland, allra helst efter de senaste 18 månaderna som varit allt annat än lugna och stilla.
Men nu ska nog Smulis och jag krypa ner i sängen och få lite nattsömn...innan det blir morgon igen.

sov gott

xoxo /// J

onsdag

Hej!

Snart dags att gå iväg och jobba igen. Har äntligen fått sova mer än två timmar sammanhängande och känner mig mycket piggare idag. Fick en hel del gjort igår kväll så jag kunde slappna av lite mer. Men det tog ändå ett par timmar innan jag somnade. Idag har jag hunnit tvätta en maskin, vikt undan kläder och det var väl det... haha... är nog lite seg idag trots allt. Hoppas på en hektisk kväll på jobbet idag! =) ¨

xoxo /// J

all about...

Hej!

Har haft ett par riktigt sega/sköna/jobbiga/febriga/hostiga dagar...
Gårdagen gick otroligt fort. Fick en hel del gjort på jobbet, tro det eller ej. Åkte sedan hem och däckade i soffan tillsammans med min feber som vägrar släppa. Vaknade efter ett par timmar och gick till sängen istället, men då blev jag självklart klarvaken. Satte på teven och  kollade på the district...fortfarande klarvaken...tog upp en bok istället och läste alldeles för länge.
Sedan vaknade jag självklart bara efter ett par timmar igen och insåg att det var morgon...och jag behövde inte gå upp... klarvaken igen...

Låg och drog mig ett par timmar till innan jag klev upp. Gjorde mig iordning och åkte in till stan för att luncha med syrran. Sushi... mums!
Sen tog vi en kopp kaffe på hennes jobb och satt och småpratade lite. Mycket prat om bröllop idag...haha...
Åkte upp till jobbet och har varit verksam några timmar. Tog tuben hem vid halv sju snåret. Har tvättat, bäddat rent i sängen och kollat lite på tv. Nu har jag precis avslutat lite arbete och förberedelser inför personalmöten. Sitter och lyssnar på en superbra skiva. Rekommenderas. =)

xoxo /// J

La la la...

Ungefär så känns det i mitt huvud...ur negativ synvinkel.  Har inte sovit knappt en blund inatt. Vaknade första gången redan efter en timme och har sedan legat och vridit o vänt mig hela natten. När klockan var halv åtta gav jag upp och har varit vaken sen dess. Gick upp och åt frukost, insåg att jag har ondare i halsen igen (varför?) och sen har jag legat och degat framför teven en stund.
Nu är jag nyduschad, nymålad och ska alldeles strax fixa till håret innan det är dags att åka in till jobbet. Av någon underlig anledning kan jag inte riktigt säga att det är en så otroligt bra idé... (halsont?)

Solen skiner iaf ute och det verkar vara en underbar dag. Behöver nog komma ut i det underbara vädret och få lite luft. =)

xoxo /// J

Slappis

Hej!

Då har den här söndagen också passerat och det är snart dags att krypa ner i sängen. Har haft världens slappast dag med tre Johan Falk-filmer. =) Kan det bli skönare? Blidde rester från gårdagens pasta bolognese till middag och så har jag avnjutit lite glögg och pepparkakor. Har dock varit så duktig att jag tvättat och hängt tvätten.

Imorgon är det back to work som gäller. Underbart!

sov sött
xoxo /// J

söndag

Hej!

Tionde januari...tiden går fort. Har legat på soffan i en vecka nu. Mår inte bra idag. Har fått ondare i halsen igen, men förhoppningsvis är det övergående. Imorgon är det äntligen dags att komma iväg och jobba igen. Längtar.
Är aningen uttråkad idag. Finns inte så mycket att göra. Har varit så duktig att jag lagt i en maskin tvätt. Men i övrigt så är det rent och snyggt hemma. Sitter och zappar på teven och Smulan ligger troget tillsammans med mig i soffan. Vågar inte göra några utsvävningar idag, annars så hade bio definitivt varit ett alternativ. Kanske ska ta och engagera mig i att titta lite på vad jag ska göra imorgon på jobbet. Mycket planering att fundera på.

xoxo /// J

myspys

Hej!

Sedan jag plitade ner några rader sist så har jag lyckats städa i min klädkammare, slängt sopor, släpat mig hela vägen bort till närbutiken i kylan för att köpa coca cola och en påse bilar, lekt med smulis, dammsugit och sedan tänt upp hela lägenheten med levande ljus. =)
Nu ska jag alldeles strax försöka få ner lite mat...pasta bolognese... om jag nu lyckas svälja så mycket...ont i halsen fortfarande...men om smörgås gick bra så ska nog pasta och bilar också slinka ner...

xoxo /// J

Piggelin?

Hej!

Lördag...hemma...sjuk...
Ja, dagen hade kunnat vara bättre. Sitter i soffan med Smulis o myser framför teven. Har precis pratat med mams en stund. Idag har jag haft betydligt mer energi än jag haft på hela veckan. Förmiddagen spenderade jag med farmville på facebook och sedan kröp jag ihop i läshörnan med en kopp te, en korsordstidning och Dan Browns nya bok. Under eftermiddagen har jag orkat plocka ner alla julsaker och stuvat undan dem, bytt gardiner i sovrummet och köket. Nu är det snart middagsdags...soppa...och sedan blir det tv, kanske nån film och mera läsning. Borde orka ta mig igenom stryktvätten också, men jag är rätt slutkörd. Mycket intressant dag idag....verkligen... (ana sarkasmen)...
Längtar tillbaka till jobbet...

xoxo /// J

Friday Night!

Hej!

Sitter ihopkrupen i soffan och har precis avnjutit ett par underbara rostade mackor med carolineost på. Mums! Gjorde aningen ont i halsen att svälja, men det var det banne mig värt. Och jag har verkligen världens bästa storasyster att tacka för de goda mackorna. Hon har varit helt supergullig och varit och handlat åt mig. Rostbröd, ost, coca cola, ostbollar, gulashsoppa mm... och så hade hon köpt korsordstidning och en skvallertidning åt mig också. GULLE!!!

Idag har jag faktiskt varit riktigt kreativ under den lilla stund jag orkat stå på benen. Har slängt alla magasin från -08 och -09 som jag lagt på hög. Jag insåg att jag aldrig kommer ha tid att läsa dem iaf. Sen så har jag lusläst nya H&M-katalogen, gått över lägenheten med dammsugaren och dammat igenom min dvd/cd-hylla. Ett riktigt dagsverk idag måste jag säga.

Sen sjönk jag ihop i soffan med en kopp te och Smulan vid mina fötter och har kollat på filmen I love you man. Bra och skön film, men inte i toppklass.
Syrran kom med matleverans för en liten stund sen och det var sååå skönt att träffa en levande människa igen...haha...tror att jag blivit lite väl ensam den här veckan.

Nu ska jag genomsöka alla kanaler efter något att kolla på eller så blir det ytterligare en film.

Ha en riktigt bra kväll!

xoxo /// J

still alive!!!

Hej!

Ja, jag lever fortfarande, mot alla odds. Hela den här veckan har gått i sjukdomens tecken. Vaknade med lätt feber i söndags och trodde inte att det var så farligt, tog en Ipren och la mig i soffan. Men mot kvällen så steg febern upp till 40 grader. Insåg att jag knappast skulle kunna jobba måndag och fick in en ersättare. När jag vaknade måndag morgon hade jag fortfarande hög feber och min hals hade svullnat upp till oigenkännlighet. Kunde knappt prata och ännu mindre försöka ta mig upp. Var till läkaren i tisdags och fick diagnosen kraftig halsflussinfektion. Fick penicillin och sedan var det bara att åka hem till soffan igen och däcka. Idag är det fredag och imorse var första gången jag lyckades få i mig lite fast föda sen i lördags. Två hela smörgåsar i minibitar... Men läkaren sa flytande föda så länge jag är svullen så det är väl bara att fortsätta vara hungrig...sucka... 

Så det var ganska enkelt att sammanfatta den här veckan. Har inte orkat lyfta ett finger med någonting, inte ens kollat mailen på flera dagar, vilket visade sig vara ett misstag med tanke på antalet så droppar in dagligen... 

Förra veckan gick i partyts tecken. Efter jobbet på nyårsafton stack M och jag ner till labbet för ett par snabba innan det blev dags för lite kebab innan sängen väntade. Nyårsdagen var seg på jobbet och efter det stack vi ner till femtiofyran och partade loss lite. Hamnade på labbet igen. Hemma halv sju lördag morgon...igen...  Lördagen var en slapp dag för min del, åkte in till jobbet i några ärenden och sen hem, städade och slumrade en stund på soffan. Tog en dusch och gjorde mig iordning och stack sedan in till jobbet för att möta upp M, T och A. Ner till femtiofyran igen och partyt var i full gång.

Frågan är juh då om partyveckan var orsaken till min halsfluss? Men jag tror efter ett överläggande med min mor att det inte var så. Snarare så har det nog legat latent i kroppen ett tag och när jag äntligen slappnat av och bara haft roligt så kom det. Det har kanske varit lite mycket det senaste året.

Nu ska jag återgå till att vältra mig i mitt missöde.

xoxo /// J