Tillbaka i skogen!

Hej!

Det blev lite stressig igår morse. Lyckades försova mig en timme, så det var bara på med smink och kläder, packa väskan och sen sticka mot skolan.
Var underbart blåsigt ute igår, så den frisyr jag hade blåste bort totalt...haha...

Kom till skolan och hade föreläsning och vinprovningar under förmiddagen. På lunchen skrev jag ut lite referat och korrläste dem samtidigt som jag bokstavligen tryckte ner en fralla med ost och skinka. Kaffet hällde jag i mig tillsammans med en snabb cigg under tiden jag fortsatte att korrläsa. Och så var det bara upp till mediateket igen och fixa till mina små korrigeringar i referaten. Ha lämnat in tre av fyra aningen försenade referat, så det känns riktigt skönt. Har inte lämnat det fjärde, men det är för att det blev så mycket att jag känner att jag måste gå igenom det ett par gånger till för att det ska vara riktigt bra.
Jag kanske är aningen överambitiös med referaten och skriver alldeles för mycket. Men det är intressanta ämnen och det känns viktigt att jag verkligen får kläm på saker och ting, för dagen då jag ska driva eget verkar närma sig med stormstreg. =)

Åkte ner tilll T-centralen strax efter tre. Köpte en latte och en stor ciabatta (med fetaost, oliver och soltorkade tomater och självklart på mörkt bröd) med insikten om att det inte skulle bli så mycket riktig mat under dagen.
Satt och löste korsord och pluggade på tåget till örebro. På bussen från örebro till karlstad mumsade jag på min smörgås, då klockan redan hunnit bli sju på kvällen, och löste korsord. =)
Kom till Karlstad strax innan åtta. Köpte en kopp kaffe och sen var det bara att vänta... och bussen åkte enligt tidsplan vidare ut på landet.

Äntligen hemma hos mamma och pappa fick jag träffa underbara Smulan igen. Jag tror att hon hade saknat mig lite... =)

Mamma och jag tog en promenad när pappa hade somnat. Smulis följde självklart med ut och gick. Och den här gången var det inga som helst problem att gå förbi fårhagen.
Efter denna lilla promenad var det dags att sova, vilket jag gjorde till klockan ett idag. Så jag har bara hunnit äta frukost än så länge, men ska väl ta och engagera mig lite i pluggning om en stund. Ska försöka locka med mamma ut på promenad igen när de kommer hem igen.

xoxo /// J

får inte riktigt ro...

Saknar Smulan...

Har haft fullt upp en stund här hemma nu. Kan inte riktigt komma till ro och gå och lägga mig. Men jag har tagit itu med en del pappersarbete istället. Sorterat in i pärmar, betalat räkningar...etc...
Har försökt få undan lite kläder o annat som legat framme.
Försöker komma underfund med allt jag behöver fixa med som måste bli klart hemma den här veckan.. Har juh bara åtta timmar hemma tills det är dags att åka till skolan nu.

På fredag ska jag iaf köpa ny kostym. Tyvärr blir det i ett väldigt tråkigt syfte... Samtidigt så måste jag ha en ny kostym... Men jag kanske får chansen att gå och shoppa lite med mamsen iaf. Det var Väldigt länge sen vi gjorde ngt sånt.

Få ingenting vettigt gjort känns det som. Allt är väldigt tungt just nu.
Jag går med sorg i mitt hjärta. Samtidigt som jag försöker att leva med det så tynger det ner mig otroligt mycket stundvis. Jag gråter sällan. Jag är sällan ledsen numera. ... på ytan...

Jag har ägnat hela våren åt att jobba ihjäl en jobbig del av mitt liv. Och det lyckades.
Just nu önskar jag bara att jag fick möjligheten att jobba ihjäl det här också. Men tydligen inte...
Ibland undrar jag hur mycket man ska klara av innan det brister.

Long update...

Hej!
Ja, då har det gått flera dagar sen sist. Har äntligen landat i soffan hemma i lägenheten igen. Har haft riktigt underbara dagar på landet hos mamma och pappa.
Smulan och jag kom iväg ganska sent i fredags. Vi mötte upp mamma och pappa i Enköping där vi lastade in våra saker i deras bil. Sedan satt jag och pluggade i stort sett hela vägen hem. Smulan sov snällt i sin väska hela vägen. Vi tog en liten kort promenad i Karlstad när mamma och pappa sprang in på Maxi för att handla.
När vi kom hem till mamma och pappa blev det lite vin och mat. Klockan hade hunnit bli rätt mycket så det var i stort sett bara sängen som gällde sen.

I lördags kom lillasyster hem. Jag sov rätt länge och hade saker att göra på dagen så vi hann inte umgås så mycket, men det var mysigt att ha henne där. Hon var jätteduktig och tvättade sin och killens bil. =)








Smulan ägnade dagen åt att äta gräs och insekter..haha... Sen kopplade hon nog av ordentligt för hon låg nästan ner mer än sprang runt i trädgården.
Jag tror verkligen att hon gillar att vara på landet...


Sent på eftermiddagen tog jag bilen till Karlstad för att träffa lite vänner och gå ut och festa lite. Försöker att slå flera flugor i en smäll när jag ändå befinner mig i Värmland. =)
Kom till lillsyrrans lägenhet, slängde i mig lite mat, fixade klart smink och hår. Ma var supergullig och hämtade mig, och sen åkte vi ner till Mats och Majas lägenhet för att förfesta lite.
Vid elvasnåret tog vi en taxi in till BMB. Där möttes Ma och jag upp av Me. Riktigt roligt att träffa Me igen. Har inte träffat honom sen i januari, knappt pratat med honom heller.
Vi gick in på BMB och för en gångs skull behövde jag inte visa leg!!! Otroligt men sant.. =)
Ja, så där spenderade vi några timmar tillsammans med lite drinkar.. alldeles för många vodka redbull för min del... tihi...
Sen var det dags att sova lite...så tillbaka till syrrans lägenhet.

Vaknade runt elva, fräschade till mig och sen städade jag lite åt syster. (jag är helt hopplös) Och sen var det dags att åka tillbaka till mamma och pappa igen.
Kom dit lagom till lunch. Mamma hade gjort tunnbrödsrulle med mos och korv.. Yummie!

På eftermiddagen kom ett par goda vänner till mamma och pappa så vi satt och fikade ett tag. Sen fann jag lyckan i ett dataspel..haha.. Var riktigt seg...
Mamma och jag tog en promenad tillsammans med Smulan som uppenbarligen tycker att ALLT är jätteläskigt. Vi försökte få henne att passera en hage med får...haha....det var nog det läskigaste hon sett någonsin! Så vi fick vända och gå hemåt igen.

Igår, måndag, sov jag riktigt länge. Gick upp och åt lite frukost. Mamma satt och jobbade hela dagen, så jag fick ordentligt med tid att plugga. På eftermiddagen åkte pappa till Karlstad så mamma och jag fick rå oss själva på kvällen. Det blev en eftermiddagspromenad tillsammans med Smulan som den här gången vågade gå förbi hagen med får.


Till middag så åt mamma och jag grillad fläskfilé med grekisk sallad och satt faktiskt ute på altanen och njöt av solen, som sakta gick ner på andra sidan sjön. Till maten blev det ett bra rödvin, så vi blev lite smålulliga tror jag bestämt.
Efter maten tog vi en promenad igen.
När vi kom in igen satte jag mig och pluggade lite igen.

Idag vaknade jag betydligt senare än planerat. Gjorde mig iordning och packade ihop det lilla jag behövde för min korta visit hemma i Stockholm. Ja, saker och ting förändras tydligen bara sådär. Fick veta igårkväll att jag inte får jobba helgen som kommer, så varför ska jag sitta i Stockholm när jag kan vara på landet?
Tog bussen till Karlstad på eftermiddagen, hoppade på tåget hem. Resan gick bra. Känns som om jag fått lite gjort på tåget iaf. Kom till T-centralen och tog tuben till jobbet. Har kollat lite på schemat.
Kom hem till min tomma lägenhet. Kändes genast att Smulan inte är här. Har varit på väg att ropa på henne flera gånger. Förväntar mig att när hon som helst ska hoppa upp i soffan. Men jag tror att hon har det bättre på landet än att sitta och åka fram och tillbaka.

Ska snart gå och lägga mig så jag orkar med föreläsningen imorgon. Måste dessvärre gå tidigare imorgon så jag hinner med tåget tillbaka till landet. =)

xoxo /// J

Landet väntar...

Hej...

Tog mig i kragen efter några sega timmar på soffan igår. Blev uppjagad av en telefon sin ilsket ringde. Hoppade in i duschen, på med smink och kläder och sen gick jag och J ut och käkade på Caliente.
Åt alldeles för mkt, som vanligt, så jag typ rullade därifrån.
Åkte ner till Casinot en sväng, men vann inget igår... det var väl inte rätt dag antar jag.

Hem igen och tog en kopp te, satt och lyssnade lite på musik (sånt man typ aldrig annars har tid med).
Ja, så intressant var min kväll...

Idag sov jag riktigt länge (händer juh inte så ofta), och vaknade lika trött som när jag la mig. Har fixat och donat hemma. Försöker packa, men det går inte så jättebra. =( Jag hittar hela tiden andra saker att göra... som att pröva kläder tills imorgon kväll, ladda ner lite ny musik...och nu fastnade jag framför datorn.
Men jag antar att jag måste ta och sätta lite fart om jag ska komma iväg idag. Smulan och jag ska nämligen åka till mamma och pappa om en timme.
Det ska bli skönt att komma bort några dagar. Och imorgon ska jag juh faktiskt till Karlstad och festa som det ser ut. Ytterst sällan jag hinner träffa mina vänner där, så det ska bli riktigt roligt. =)
Får dock se vart i Karlstad vi går ut. Jag skulle gärna gå på nöjes, snart ett år sen sist... men jag misstänker att mina vänner hellre går till BMB... jaja....det löser sig.
Det största problemet har varit att hitta nåt att ha på sig.. Har världens tråkigast garderob... Men det är kanske som det sägs... ju mer man har i garderoben, desto mindre har man att ha på sig.... haha...

xoxo /// J

egoist? nej, mest trött och ledsen...

Hej!

Då är det helt plötsligt torsdag. Ligger på soffan och är allmänt less...

 Hade fruktansvärt svårt att somna i tisdagskväll då rådande omständigheter hade förvärrats.
Jag har varit fruktansvärt upprörd på insidan. Det är tungt att gå omkring med sorg.
Vilket innebar att jag inte kom iväg till skolan i tid igår.

Försökte uträtta några ärenden på förmiddagen för att kunna förbereda inför min resa i helgen. Köpte ögonkonturcreme, foundation och en ny läppglans. Bara ÄLSKAR Diorkiss. Den nya färgen jag valde heter Mango Soda och har plumping effekt. Underbart!

Åkte till skolan och var med några timmar, men kunde inte koncentrera mig alls.

Hade dessutom lovat syrran att träffa henne vid fyra, så jag gick, trots att föreläsningen drog ut på tiden. Vet att det finns de som kollar snett på mig för att jag kommer när halva dagen gått och att jag dessutom går tidigare. Men de personerna vet inte vad det handlar om.


Träffade iaf min storasyster, tog en kaffe och pratade en bra stund.
Fick parfymen jag hade beställt från henne när hon åkte till London för ett par veckor sen, samt en stor påse M&M's.

Åkte upp till jobbet och lämnade in min timrapport.
Lyckades självklart komma försent till skräddaren för att hämta mina jeans, så det blir en sak till att komma ihåg nästa vecka.


J kom och hämtade mig vid Medis och sen åkte vi hem till mig. Lekte lite med Smulan och drack kaffe. Försökte komma underfund med vad vi skulle äta till middag. Under tiden tog jag itu med att plocka undan lite hemma. Det såg som vanligt ut som ett smärre bombnedslag. Vi kom fram till att vi skulle bara pizza, men ändrade oss i sista stund och bestämde oss för att gå på bio istället.
Vi åkte ut till Heron och var väl helt överens om att det var Pizza Hut som gällde, men det är klart att de skulle stänga nio...

Så alternativet blev deras övriga kök... Och jag hittade faktiskt något som föll fröken i smaken... SUSHI! Tog hela tio bitar... Ganska mycket sushi... tihi... Men jag är lite busig och petar bort hälften av riset då jag försöker hålla mig ifrån kolhydrater in i det längsta.


Sen var det dags för lite film... Vi hade redan bestämt oss för Änglar och Demoner, uppföljaren till Da Vinci koden... Det var riktigt bra, men det är lite tråkigt när man läst boken innan och vet hur filmen kommer att sluta...det tar lixom bort lite av spänningen.

Efter bion åkte vi hem till mig igen och öppnade en flaska rött. Jag tog itu med lite tvätt och stryktvätt som legat och väntat på omhändertagande.
Enligt planeringen skulle jag juh åka till mams och paps idag och vara borta i sex dagar och jag tycker inte om att åka bort och lämna hemmet rörigt. Sen så är det så skönt att komma hem till en ren och fin lägenhet.

Men idag på förmiddagen fick jag det tråkiga beskedet.... Så jag kommer inte att åka idag. Vet inte ens om jag kommer iväg imorgon. Så jag ska nog ringa och fixa lite jobbtimmar i helgen istället. Kommer aldrig klara av att vara hemma i lägenheten utan jobb i fem dagar till... Och sen så vet jag hur mycket pengar jag förlorar på att vara ledig en helg... Visst, jag hade räknat med att jag skulle vara ledig den här helgen, men då ville jag faktiskt komma bort och göra något annat än att ligga på soffan o kolla på tv också. Jag hade verkligen sett fram emot den här helgen. Men det var väl inte meningen att jag skulle få en helg helt ledig och komma ifrån allt...Konstigt att man blir bitter? Visst, det kan i rådande läge verka som om jag är jordens största egoist... Men allvarligt talat?! Jag är fruktansvärt trött och ledsen...och vem har rätten att döma mig?

xoxo /// J


rastlös själ...

Kan inte förmå mig att gå och sova. Det var som om jag helt plötsligt fick hur mycket energi som helst. Har sprungit runt i lägenheten och plockat och städat, samtidigt som jag kastat boll med Smulan. Vet inte vad som flugit i mig. Vet att jag egentligen borde sova. Men jag vill inte.

Känner att tårarna finns där innanför ögonlocken. Men jag gråter inte. Jag är inte den typen. Att gråta är ett tecken på svaghet. De få gångerna jag gråter, ja då har jag fått en jobbig chock av något slag. Men inte idag.

Jag visste så väl att det kommer att komma. Jag vet så väl att det är en del av livet.
Så istället för att vara ledsen och tillåta mig själv att släppa en enda tår, springer jag runt som en tok och söker sysselsättning för att slippa tänka.
Jag är vuxen nog att veta att det är okej att vara ledsen ibland. Att det är okej att gråta när man behöver det.
Men jag gråter inte. Det vore som att släppa garden och tillåta mig själv att bli träffad. Istället skjuter jag över sorgen på att jobba, det är det enda rätta. Då slipper man känna. Man slipper tänka.
Man slipper tårar...

tår i ögonvrån...

Hej...

Ja, kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Har suttit och filat på mina referat i några timmar nu, men jag har tyvärr blivit avbruten tre tusen gånger känns det som.
Tog en promenad när solen lyckades bryta igenom förut och gick ett par mil, solade efter halva vägen då jag äntligen lyckats hitta ett drop-in solarium inte alltför långt hemifrån. Stannde till och handlade på vägen hem. Kom in, satte mig och fortsatte skriva. Sen var det helt plötsligt dags för middag, stekt lax med mos, hollandaise och haricote verts... Men mitt i matlagningen ringde pappa med tråkiga besked...
Så de senaste timmarna har jag mer eller mindre bara suttit och stirrat på datorn, får inte mycket skrivet. Och det gör att jag mår ännu sämre. Är redan försenad med två referat...Och nu får jag verkligen ingenting gjort.
Sen så har telefonen bara ringt ringt och ringt...jag håller på att bli tokig...
Även om jag inte alltid svarar när det ringer...det händer faktiskt, så önskar jag ibland att människor hade ett sjunde sinne för att veta när man inte ska ringa alls. Ibland vill man bara vara ifred.
Men normalt uppskattar jag när mina vänner ringer. =)

Nej, ska försöka gå och lägga mig istället. Annars kommer jag vara som en trasa imorgon igen...

xoxo /// J

tisdagsfebrig...

Hej!

Ja, då har jag slarvat med uppdateringarna igen.

Tog en öl efter jobbet i lördags på Snaps, men åkte hem innan tre för att inte vara alltför trött under söndagen.
Jobbade långpass i söndags. Ja, det var kort och gott min helg.

När jag vaknade igår så hade jag feber och var snuvig, med antydan till migrän... Underbart!
Så jag ägnade gårdagen åt att sova, äta och sova ännu mer... Så jag fick knappt något gjort igår heller.

Idag däremot så har jag orkat vara lite mer aktiv. Suttit och skrivit på mina referat. Fått håret färgat, ögonbrynen färgade och plockade. Ska försöka ta itu med lite tvätt och städning också. Sen ska jag ta en promenad, sola och handla lite.
Mycket att göra såhär i början på veckan.
Men det finns juh en anledning... Jag ska för första gången på många månader faktiskt vara ledig i helgen och åka bort! Ska vara borta flera dagar tillsammans med min underbara Smulkatt. =)
Så det är bara att försöka stöka undan mesta möjliga nu så jag verkligen kan koppla av i helgen.

xoxo /// J

update...

Hej!
Då är det alldeles strax dags för mig att sticka iväg och jobba igen. Har haft en lugn och mysig morgon tillsammans med Smulan. Låg kvar och gosade ett bra tag innan jag släpade mig ur sängen.

Igår hade vi en väldigt lugn kväll med bara en matsittning. Ganska tråkigt, men det blev lite att göra iaf. Alldeles för mycket fylla...
Det var lite småroligt att en gammal barndomsvän till mig klev in med sin tjej. Sannolikheten är juh inte så stor. Men det var iaf väldigt trevligt att träffa dem. Och man inser verkligen hur liten jorden är...

Efter jobbet gick vi ner till Snaps och tog en öl. Men jag gick hem ganska snabbt. Snaps är inte direkt min typ av ställe. Det är stökigt och trångt, samt att de spelar rock... vilket inte heller ger pluspoäng. Men men...det kan juh vara bra att variera sig ibland har jag hört.

Nej, jag måste väl göra mig klar och gå antar jag. Men det blev iaf en kort uppdatering.
Hoppas på att det blir lite att göra idag så jag inte somnar av uttråkning. =P

xoxo /// J

morgonstund...

Hej!
Kom hem för en liten stund sen. Har haft en riktigt bra kväll.
Var rätt lugnt till en början på jobbet, men sen kom det igång och jag hade riktigt mycket att göra några timmar. Var skönt faktiskt. Älskar när det bara flyter och man får springa fram och tillbaka. Hade riktigt bra gäster också, trots att det var fredag. Fredagarna brukar annars vara betydligt stökigare.
Efter jobbet gick vi ner till Snaps och tog ett glas och gick sedan över till femtiofyran. Satt och pratade... Helst plötsligt va klockan tre och det var dags att åka hem.

Satt och lyssnade på Harry Potter hela vägen hem. (har juh fått för mig att jag ska lyssna på alla böckerna) Sen fick jag en härlig promenad i soluppgången. Kände dofter av nyklippt gräs som daggen har landat på.
Kom hem till min underbara Smulis som hungrigt väntade vid dörren.

Så nu har vi kelat en stund, jag har ätit ett par fiberknäcke (har ätit lite dåligt under dagen...som vanligt), och så avnjuter jag en kopp te i solen som lyser in genom köksfönstret.
Det är såna här stunder som man bara vill ska vara för evigt. Man är glad, mår bra, ser fram emot nästa dag...

Men Smulan och jag ska gå och lägga oss nu så vi orkar busa riktigt ordentligt innan jag ska iväg och jobba imorgon igen.

Tack för idag!

xoxo /// J

gomorron...

Hej...
Nu har jag äntligen släpat mig ur sängen. Var riktigt trött. Har sovit otroligt gott, bortsett från en viss katt som försökt få upp både mig och lillasyster ett flertal gånger. Så det slutade med att lillsyrran gick upp och gav henne mat. Gulligt av henne tycker jag.

En av gårdagens diskussioner kom att handla om min storasysters och sambos nationaldagsmiddag. Jag har självklart blivit inbjuden och får gärna ta med en gäst, om jag har nån / kan välja ut en av  mina dejter... haha...
Så jag bad dem om lite kriterier för detta, något jag snudd på ångrar nu i efterhand.
Han ska vara mellan 25 och 35, arisk, rösta blått (först sa dom på moderaterna, men det var lite väl hårt), inte ha rasistiska åsikter (lillsyrrans kille är juh inte svensk), smart...
Men det framkom dock inget om att han ska vara välutbildad eller ha ett bra jobb.... hmmm... Vi fick oss iaf ett gott skratt.
Men om sanningen ska fram så behöver jag med andra ord ha en dejt till detta event, gärna en som inte har någonting emot att träffa mina systrar i tidigt skede....det är väl det enda kriteriet jag kan ställa bara sådär.... =P

Nej, nu ska jag smita ut några minuter och sen blir det duschen.

xoxo /// J

Grymt trevlig kväll!

Ja, efter dusch och smink satte jag och lillsyrran lite fart upp till tunnelbanan. Superkul i decimeterhöga stiletter...men det kostar lite att vara snygg...tihi...
Kom precis till tunnelbanan när det var en minut kvar tills tåget skulle komma, och självklart skulle lillsyrran köpa remsa... men vi hann precis med tåget...haha... och det var första gången på länge som jag sprang i stiletter... vilken syn!
På tåget in till stan passade vi på att fixa till oss lite till... vissa ser juh ut att behöva det också...
(lillsyrrans blogg: http://zoyna.blogg.se)

                                                                                                   Men resultatet blev juh bra...

Kom till slussen och skulle byta tåg...då gled min ena klack till...och lossnade lite från sulan... mardrömssituation!!!
Ja, så när vi kom till St:Eriksplan var det bara att springa (läs: försiktigt gå på tå med ena foten) och köpa superlim till klacken. =)
Så efter en minuts limmande och stillastående kunde vi kila över till Caliente för att intaga kvällens supé tillsammans med storasyster, hennes sambo och min vän J.

Vi gjorde en grymt stor beställning... sjutton tallrikar med tapas... Servitören trodde nog inte att vi var riktigt kloka...han bara tittade på oss när vi beställde och bad att det skulle ta slut....haha...
Ja, det kanske låter mycket men alla var jättehungriga. Och jag kan väl inte ljuga och säga att vi i vår familj inte gillar mat, trots att alla tre systrarna går på diet...
 (påminner lite om glufs glufs och hungriga hippo)
Det blev självklart lite rödvin till maten som gjorde oss alla lite pratgladare...men under måltidens första fem minuter var det ett otroligt fokus på maten... (som vanligt)  =)

Efter avslutad måltid var det dags för dessert...Creme de Catalana.... Yummie.... Fråga dock inte hur vi fick ner mer efter vår brakmåltid...det vet vi inte själva...haha...

J var gullig nog att skjutsa hem mig och lillasyster, så som tack fixade jag lite te. Har försökt få undan lite hemma, det är rörigt som vanligt....
Vi satt och pratade rätt länge, gick slutligen in i vardagsrummet och sjönk ner i soffan. Jag fick lite underbar fotmassage... tänk att man kan ha så otroligt gulliga och fantastiska människor i sin omgivning...

Nu är det alldeles strax dags att krypa ner i sängen. Är riktigt trött faktiskt.

xoxo /// J

hemma...snart iväg igen!

Hej!
Ja, då har jag landat hemma en liten stund. Har varit i skolan och haft gruppredovisning på morgonen. Gick faktiskt riktigt bra. Har väl lillsyrran att tacka en del som gav feedback och hjälpte mig skriva klart min del sent igårkväll. Sen var det lunch, ägnade största delen åt att gräva fram information om avtalslagen beträffande köp mellan företag och leverantör. Otroligt upphetsande måste jag säga. ;) Men faktiskt rätt intressant när man börjar komma in på djupet i det. =)
Under eftermiddagen hade vi en föreläsning om företagsförsäkringar. Också intressant. Riktigt bra innehåll.
Så nu har jag bara fyra referat att slutföra. Underbart!
Har precis slängt i mig en tallrik fil med min absoluta favvomüsli.. Ica's crunchy med äpple och kanel... yummie...


Ska hoppa in i duschen (bokstavligen hoppa också) och sen är det dags för lite smink och snygga kläder till kvällens trevliga middag med syrrorna, pierre och johnny. =)  Och denna förträffliga middag ska vi intaga på Caliente...
Jag hoppas på en riktig kanonkväll efter det lilla missödet med de blonda bimosarna igår...haha...
Skriver mer om våran kväll senare.

Tills vidare. ..

xoxo /// J

Trötta tjejer hemma igen!

Hej!

Nu har jag varit sådär frånvarande senaste dygnet igen. Var riktigt trött igårkväll. Kom hem hyffsat tidigt från skolan som sagt. Gjorde lite mos med falukorv till lunch... resten åt jag upp senare på kvällen.
Kollade självklart på ugly betty och desperate housewives. Sen var det skolböckerna som gällde igen. Har jobbat på grupparbetet samt ett referat om skatteverket. Otroligt upphetsande.

När jag vaknade imorse var jag allt annat än pigg. Hade fått feber och var helt genomsnuvig. Suck. Så det var bara att snällt stanna kvar i sängen idag. Låg fram till tre idag på eftermiddagen och hade verkligen ingen lust att behöva resamig ur soffan, men det var juh för en bra sak.
Släpade mig in i duschen och gjorde mig sedan iordning för kvällens bravader.

Lillasyster kom vid halv sjutiden och fick slänga i sig en kopp kaffe innan det var dags för oss att åka in till stan för att se Beyonce.
Otroligt bra konstert! Om det inte hade för de tre blonda bimbona som stod upp i stort sett hela konsterten och blockerade vår sikt, trots att vi faktiskt bad dem att sätta sig ner. Men jag kände bara att jag faktiskt inte orkade bry mig att säga åt dem flera gånger. Synd att det finns folk som gillar att förstöra för andra.
Men förutom detta tråkiga missöde så var konserten bra.

Vi kom hem ganska sent och gjorde iordning lite sallad då ingen av oss hunnit äta någon middag. Så nu är vi trötta, men mätta och belåtna. Har precis gjort klart grupparbetet med lite hjälp från lillasyster.

Så nu är det nog dags att ta och krypa ner i sängen och sova några timmar innan det blir dags att gå till skolan igen. Väntar dock på att P ska ringa.

xoxo /// J

tisdagstrött...

Hej!
Ja, då har jag i stort sett klarat av veckans två jobbigaste dagar. Slutförde STAD-utbildningen igår, riktigt skönt att ha det färdigt. Sen satt jag och Towe kvar i skolan ett par timmar och pluggade arbetsmiljö. Åkte hem till Smulan, käkade lite mat...och totalslocknade på soffan...
Vaknade med lätt panik över att jag somnat och började plugga som en tok. Men jag var alldeles för trött och gick och la mig innan ett.
För en gångs skull har jag sovit mer än tre timmar, dock sovit fruktansvärt dåligt.

Försov mig självklart lite imorse, så det vart inte nåt pluggande av innan det var dags att gå till skolan och skriva tenta i arbetsmiljö. Jag tror dock att det gick hyffsat bra, det blir nog inget VG, men ett godkänt bör jag ha klarat av...men man ska inte ropa hej...

När jag var klar i skolan tog jag en sväng förbi solariet (har blivit så fruktansvärt blek). Tog en kaffe med Johnny och sen var det dags att åka hem. Förbi gallerian på vägen för puderinköp - lyckades juh tappa min i golvet i fredags så kakan gick i miljoner bitar...
Handlade mat så att lillasyster inte ska svälta när hon kommer imorgon. =)

Resten av dagen nu ska jag ägna åt att skriva referat och gruppredovisning, men först ska jag ta och försöka få i mig lite lunch...bättre sent än aldrig.

xoxo /// J

måndag morgon...

Gomorron!

Ja, då är det alldeles strax dax att sticka iväg till skolan. Har sovit sisådär, hade nån skum dröm om att katten ville dricka vatten ur toalettstolen och vaknade helt förskräckt. Så det blev bara tre timmars orolig sömn inatt. Suck. Men jag är inte så trött ändå. Vet inte vart all energi kommer från.
Det kommer dock bli en lång dag idag. Först har vi STAD-utbildningen och sen tänkte jag sitta kvar och plugga lite arbetsmiljö inför tentan imorgon.
Borde åka och köpa puder (lyckades tappa min dosa i golvet i lördags), kanske handla lite mat (det blev juh inte så bra handlat igår...haha)...

Jaja..då ska fröken borsta tänderna och få på sig lite kläder så jag kommer iväg i tid.

xoxo /// J

två trötta tjejer...

Hejje...

Sitter och läser arbetsmiljö... Ja, livet har juh varit roligare.
Kan inte sluta tänka på igår. Har kvar den där underbara känslan från dansgolvet. Åhh... jag hade kunnat dansa heeela natten och hela dagen.

Idag har det inte varit så extremt mycket aktivitet här hemma måste jag säga. Dammtorkade ur sovrummet, har bäddat rent, tvättat, handlat, lagat mat...ja, det har varit en otroligt upphetsande dag.
Men faktum är, när jag gick hem från matbutiken tog jag vägen genom grönområdena, och det kom en sån där underbar doft av sommar. Det var till och med så att jag stannade upp, vände ansiktet mot solen och bara luktade på den kommande sommaren. Nu är det inte långt kvar. =)


Så nu sitter har Smulan och jag sjunkit ihop i soffan. Jag försöker som sagt plugga lite och fröken har mätt och nöjd somnat intill mig. Snart dags för mig att undersöka huvudkudden, ska upp om fem timmar igen, men tänkte komma igenom alla stenciler inför tentan på tisdag.

Jo, imorgon har vi även STAD-utbildningen i skolan, ska göra provet och sen har jag mitt diplom!!! Wiiee....
Sen så är det tenta i arbetsmiljölagen på tisdag, två referat som ska in på onsdag, Beyonce-konsert på onsdagkväll, lillasyster kommer då också, redovisning i grupparbetet i arbetsmiljö på torsdag, jobbar helgen som vanligt...nej, det känns inte som om jag har nåt att göra den här veckan. Tänkte försöka hinna träffa P på tisdagkväll också.

tills vidare...
xoxo /// J

why don't you play longer?

Hej hopp!

Ja, då har ytterligare en helg blivit avverkad.
Efter gårdagens stilla förmiddag hemma blev det en hyffsat lugn kväll på jobbet. Hade faktiskt rätt tråkigt ett tag. Men men...det hade kunnat vara värre.

Efter jobbet stack jag o Manne ner till femtiofyran. Tog ett par öl och bara njöt. Hög musik, massor med folk... Det blir inte bättre. Partyprinsessan vaknade i mig och när femtiofyran stängde vid tre drog vi vidare ner till Solidaritet med Peter och Mike.
GRYMT! (det enda ordet jag kan sammanfatta det med)
Älskar verkligen terassen. Hög house som dunkar ut, öppet tak så att man kan röka på dansgolvet, underbara vänner och bekanta, snygga killar (hihi) Och om man bortser från den där pundarbruden med fett arsle och rutten attityd så var det bara härliga människor på dansgolvet. =)
För en gångs skull var jag riktigt förnuftig och slutade dricka vid halv fyra, gick över på coca cola istället. Helt fantastiskt måste jag säga.

Så jag stod där på dansgolvet och bara kände basen genomströmma min kropp, följde med i tempot, rockade järnet,  tittade upp och såg den ljusblå morgonhimlen. En av de få gånger på väldigt många månader som jag verkligen kände mig lycklig och nu vet jag att det bara kommer att bli bättre. Visst kommer jag att må dåligt ett tag till, men det ljusnar nu...

Nu är det dags att sätta igång och plugga arbetsmiljölagen...
xoxo /// J

Lördag, åh vilken underbar dag!

Hej!

Då har jag och Smulan vaknat till liv ordentligt. Vi vaknade vid tio-tiden och låg kvar i sängen och gosade en bra stund. Riktigt mysigt. =)


Sen klev vi upp, fröken fick mat och jag tog en dusch. Sen har dagen hittills bestått av sminkning och hårfixning. Har pratat i telefon med P ett par gånger. Lekt  och gosat lite med Smulan. Lyssnat på en massa house och bara njutit av en ledig förmiddag.


(en liten bild på mig och Smulan för ovanlighetens skull)

Snart är det dags att åka in till jobbet igen. Kommer säkerligen att vara grymt trött inatt när jag kommer hem. Det blir juh lite långa dagar på helgerna.
Ska försöka plugga lite på tuben också...två tentor, två referat och en redovisning nästa vecka...usch...

Ha en underbar dag! (det tänker iaf jag ha!)

xoxo /// J

fredag natt

Vad ska man egentligen säga om dagen som varit?
Åkte in till stan, besökte Grappa och pratade jobb inför sommaren. Himla roligt att träffa Emelie och gänget igen. =)
Drack lite kaffe där och stod och pratade lite.

Sen passade jag på att träffa P en sväng. Vi tog en kaffe och satt och pratade lite planering inför våra små dejter framöver. Det blir juh inte så mkt tid för oss att umgås, då jag har fullt upp med skolan och jobbet, och han jobbar mer än heltid, samt har sin son varannan vecka. Men nu har vi hittat två kvällar som funkar. Så det känns bra. =)

Sen var det dags att avverka kvällen på jobbet. Var rätt mycket att göra innan och under hockeyn. Sen dog det ut och på slutet var det plågsamt stilla i lokalen. Sucka.

Kom hem för en liten stund sen, har ätit en tallrik fil och sitter med en kopp te. Ska bara ta en cigg så blir det sängen och lite sömn inför mogondagens studier och jobb.

Mer upphetsande än så har min dag faktiskt inte varit...

Natti
xoxo /// J

fredag

Hej hopp!

Ja, då var det fredag och helg igen, dags för att jobba om några timmar. (för ovanlighetens skull)
Den här veckan har gått ruskigt fort och som jag skrev i förre inlägget så hänger jag inte riktigt med. Onsdagskvällen ägnade jag åt att äta middag med min vän och dricka lite vin, alldeles för länge sen sist.
Har juh faktiskt missat att berätta om att jag köpt ny mobil - igen...
Den här gången blev det en Nokia, har lessnat på Ericssons dåliga kvalitét och Samsungs urusla batteritider.

Så det blidde den här härliga saken istället. har alltid gillat touch-screen funktioner
och den här är helt i touch-screen. Frågan är bara hur lång tid det kommer ta för mig
att pajja den här också...haha.. förra telefonen höll juh bara ett halvår.

Igår var det föreläsningar och grupparbete som gällde. Kom hem runt fem och käkade lite mat, somnade på soffan... Vaknade halv nio och började plugga. Och sen satt jag till fyra imorse, då jag höll på att trilla av köksstolen av ren utmattning. Men det intressanta är att det jag läste inatt faktiskt sitter. Jag trodde inte att det skulle kunna fastna så mycket på en o samma gång, men uppenbarligen. Så nu har jag läst och sammanfattat hela arbetsmiljölagen. Visst låter det upphetsande?!

Idag sov jag länge, välförtjänt tycker jag. Har duschat, sminkat mig och fixat håret. Ska alldeles strax börja röra mig inåt stan för att träffa P och ta en kaffe. =)
Sen blir det jobb ikväll som vanligt.

xoxo /// J

hänger inte riktigt med...

Hej!
Jisses vad tiden går fort idag. Tycker att jag precis klev upp ur sängen.
Kom upp lite senare än vanligt, sminkade mig, skrev lite på mina referat och åkte in till jobbet. Sen tog det tre timmar att skriva tavlorna där, passade på att käka lite också.

Tog en liten shoppingrunda på vägen hemåt, köpte en turkos topp på Bik Bok samt nytt Body Butter (Body Shop)
med mangodoft, min absoluta favorit! =)
Använder minst två burkar Body Butter i månaden, så man skulle kunna säga att jag är lite lätt beroende.
Handlade lite mat på vägen hem då Johnny ska komma och äta lite middag med mig idag. Tänkte bara kasta ihop en enkel pasta med kyckling, fetaost och soltorkade tomater. Funderade först på kött eller kycklinggryta, men insåg att jag inte var speciellt sugen på det.

Ska försöka ta itu med ett av referaten nu...

xoxo /// J

faktiskt ledsen i ögat...

Hej!
Ja, då var det några dagar sen sist - igen...
Fredag och lördag jobbade jag som vanligt. Det var en helt vanlig och rätt okej helg, lite för lite att göra bara. I söndags orkade jag inte ens ta mig upp ur soffan. Det blev ganska tokigt med tanke på hur mycket jag egentligen har att göra på mina lediga söndagar.

Igår var det STAD-utbildning som gällde. Långa föreläsningar hela dagen, väldigt intressant dock. Vi lunchade på ett litet video-café när skolan. Var riktigt mysigt att gå ut med tjejer och äta, samt få tid för lite tjejsnack. Saknar verkligen att ha nära tjejkompisar som man kan sitta och prata med. Det är inte riktigt samma sak med killkompisar.
Tyvärr är det väl så att med mitt hektiska liv finns det inte riktigt tid för att ha många vänner. Så det kan verkligen kännas tomt i mitt liv mellan varven. Även om jag har helt underbara vänner så är de lätträknade. Mamma har blivit min skvallerkompis, vilket är helt underbart. Jag kan tänka mig att det är få förunnat att kunna ringa sin mamma när som helst under dagen för att prata, om killar, skola, jobb och allmänt skitsnack.
Mamma har alltid en stund över och det kommer jag alltid att bära med mig. =)

Kvällen gick åt till att skriva referat. Inte den roligaste sysselsättningen, men väldigt nödvändig.

Idag har det varit föreläsningar som gällt. Så det blev en helt vanlig dag i skolan.
Åkte hem och bytte hem, gav Smulan mat och åkte iväg till gallerian för lite shopping. Har haft lite svårt att koncentrera mig idag. Är väldigt ledsen över det som pågår i vår familj just nu. Har haft tårar i ögonen sen i eftermiddags, så det var skönt att komma iväg och ägna tankarna på nåt annat än familjeproblem.
Köpte en del nödvändigheter till badrumsskåpet, pärm till skolan (har redan förbrukat två sen i höstas, ja, det blir en del papper), samt en underbar lila topp.



Johnny ringde och vi tog en kaffe. Satt och pratade. Det är skönt att han finns. Ibland är det bara så skönt att kunna ventilera sig med någon som inte är familjemedlem. =)
Sen tog vi en tur till Media Markt. Har hittat en ny mobil som jag vill ha, så det är det kommande projektet nu. Dock köpte jag ingen utan det blev en epilator istället. Haha... självplågeri kan juh vara upphetsande har jag hört...




Handlade mat och åkte hem.
Kom hem lagom till Desperate Housewives.
Och så har jag ägnat tid åt att få släta, fina ben... =)




Det blev så intressant som fil och müsli till middag, så nu är jag superhungrig igen. =(
Ska försöka skriva klart ett referat som ska in imorgon. Ja, jag vet att klockan är mycket och att jag borde ha gjort det mycket tidigare...men det har varit väldigt svårt att koncentrera sig idag.


xoxo /// J

segis i soffan.

Har precis sett "en geishas memoarer". Otroligt bra film. Fast jag blev väldigt rörd. Mycket känslor som kom upp till ytan. Kände faktiskt att det fanns några tårar som ville ut.
Jag tycker inte om att ha för mycket tid att fundera. Det är klart att det är jättebra att jag dejtar lite igen. Att man kommer ut i livet, träffar människor och börjar ha roligt igen. Men idag har jag verkligen ifrågasatt om det är det jag vill. Jag är kanske inte helt redo...jag trodde att jag var det.
Det gör fortfarande väldigt ont. Allra helst sent på kvällen när man får en stund att tänka efter.

xoxo /// J