Lång regning dag till handlingarna...

Hej!

Ja, då var det kväller igen. Är faktiskt riktigt trött trots att klockan inte är så mycket än. Nattuggla som jag är... ?!
Dagen började vid sex imorse då jag släpade mitt trötta arsle ur sängen. Det var dags att åka till gymmet. Klädde på mig, tvättade av ansiktet, drack en kopp te och rökte. Stod ute och funderade på om jag blivit totalt knäpp av min vistelse på landet... vem tränar egentligen på semestern???
Satte mig i bilen och åkte iväg in till samhället. Gick med tunga, trötta steg in och bytte om till träningskläder. Sen blev det en 45minuter kondition, 30 min ben och en lång utdragen stretchningsprocess, då jag i förra veckan lyckades få sån träningsvärk i baken att jag knappt kunde gå...haha... tänkte försöka undvika en upprepning.

Kom tillbaka ut på landet och satte fart med gräsklipparen. Tyvärr hann jag bara med 1/3 innan det började regna. Typiskt! Men jag får helt enkelt ta resten imorgon.

Resterande del av dagen har jag ägnat åt att titta på tv. Såg faktiskt en lite småmysig highschool kärlekskomedi på en av filmkanalerna, men kommer inte ihåg vad den hette.
Nu ska Smulan och jag alldeles strax ta och krypa ner i sängen och sova.

xoxo /// J

Holy Vodka...

Hej hej!

Ja, det är en trött tjej som antecknar lite nu. Ska alldeles strax krypa ner i bingen, men tänkt först avlägga en kort rapport om helgen som passerat. Ja, fredagen var juh som tidigare skrivet inte speciellt märkvärdig. =)
Vaknade runt tio igår och gick upp. Hade lite smårisigt humör redan när jag vaknade, men tänkte att det säkert skulle gå över juh närmare kvällen jag kom. Det var planerat att jag och Ma skulle hitta på något i Karlstad på kvällen, dock ville han inte gå ut med mig för han tycker inte det är så kul att man bara är två som går ut. Och det kan jag självklart förstå. Det hela slutade med att jag bara kände att det var krystat och tänkte skita helt i det istället. Det är väl mysigt att sitta i sin ensamhet och titta på regnet?!... 

Lillsyrran kom hit och hade med sig en massa godis till mig... superbt! (tack sys!)  Vi drack te och sen kaffe... lillsys lyckades hälla ut en kaffekopp över bordet, sig själv och golvet...hahaha...så jag fick att göra en liten stund iaf. =) 
När hon åkt som hoppade jag in i duschen i brist på annat att göra.
Hade precis kommit ut och höll på att smörja in mig då mobilen ringde. Det var Me som äntligen kommit hem från sin månadslånga utlandssemester och han undrade vad jag hade för mig. Jag sa väl lite lätt att jag bara tänkte sitta och titta på regnet. Han skrattade åt mig och sa till mig att komma till honom och dricka vodka istället. Jag skrattade. Men han insisterade på att vi skulle dricka vodka och efter en hel del övertalning från hans sida så gick jag med på att gå ut. 
Intressant, då jag efter sju års vänskap med Me ALDRIG sett honom full, inte ens berusad, så detta kunde bli riktigt spännande. Haha...

Så jag sminkade mig, fixade håret i ilfart, packade ihop en övernattningsväska och drog till Karlstad. Käkade lite mat hos Me och åkte sedan upp till syrrans lägenhet och gjorde mig helt klar. Me kom dit och vi tog en öl innan vi tog en taxi ner till stan. Vi kom fram till BMB och det var hyperlång kö... de som känner mig vet att jag inte är nån kö-människa... Men det tog bara tjugo minuter så var vi inne. Baren var det som gällde och vi beställde in VODKA. =)
Första drinken slank snabbt ner. Sen var det bar-dags igen. Me gick för att beställa drinkar och jag fixade fram vodka-shots... haha... Sen var det tack och godnatt... Minns inte riktigt hur mycket vi drack men det blidde mycket vodka...haha...

Det slutade med att vi hamnade på dansgolvet lagom till sista dansen... Jag minns inte vem som var fullast...men fulla var vi...och sentimentala då vi lyckades gå igenom hur länge vi känt varandra, vad vi gjort när vi träffats, hur vi träffades första gången...ja, you name it... haha...

Som den gentleman Me är så såg han till att jag kom hem tryggt med en taxi. Full o go som jag var så tog jag en öl innan jag hoppade i säng...(trodde väl i mitt stilla sinne att jag skulle nyktra till om jag tog en öl)
Toksomnade och vaknade med sandpapprad mun och lätt huvudvärk idag.
Men jag har mot förmodan varit rätt pigg idag. Tog en dusch, drack fem koppar kaffe och packade ihop mina saker innan jag begav mig ut i ingenstans igen.
Har sedan ägnat dagen åt att ösa ur ekan, piska ett par mattor, tvätta, hänga tvätt, sopa rent altan osv... Så det har trots all vodka varit en kreativ bakfylledag.

Men nu är det sängen som gäller om jag ska orka upp till gymmet imorgon bitti.

xoxo /// J

Bilder från igår...

Här kommer lite bilder som jag tog igår...
 
Det är otroligt vackert här...oavsett väder. =)

 















  



 



trött på mig själv!

Hej!
Shit vad man kan lessna på sig själv. Men nu har negativiteten gått tillbaka och fröken är nästan sitt glada jag igen...haha... Kan delvis bero på vinet.... hmm...
Efter det att jag skrev sist så har det inte hunnit hända så värst mycket. Har plockat lite som vanligt...misstänker att jag lider av en ny epedemi kallad städinfluensan... den kommer slå hårdare än svininfluensan... 9 miljoner svenskar kommer att drabbas och sverige kommer att blänka som en diamant på världskartan...
Tillbaka till verkligheten...
Jag tog en powerwalk på en timme och kom tillbaka helt genomblöt av svett, tog en dusch och satte sedan igång med middagen. Det fick bli ugnsgratinerad fläskfilé med grekisk sallad. Till detta har jag druckit en underbar rioja, Marques de Arienzo.
Till dessert blev det kanelkanderade äppelskivor med vaniljmousse. Mumma!
Ja, jag ansåg mig faktiskt vara värd både vin och dessert idag efter att ha klarat av fem träningspass den här veckan.. och då har jag inte tränat på rätt länge... *klappar mig själv på huvudet och ler*

Smulan och jag har tagit en lite kortare promenad precis, ända ner till sjön, där jag ägnade mig åt att ösa ur ekan och fotografera lite. Nu sitter jag bara och avnjuter mitt vin och kopplar av efter en ansträngande vecka.

xoxo /// J


Negativiteten börjar komma...

Hej!

Efter en helt underbar natt med en katt som släpade in en mus i sovrummet, vilket innebar att jag fick jaga ut både katt och mus, hittade jag sen en megaspindel i sovrummet och gick ut och la mig på soffan istället. Kunde verkligen inte sova inatt så jag somnade halv fem imorse. Gick upp runt nio och åkte in till gymmet. Tränade en och en halv timme. Duktig kicka...
Kom tillbaka ut i ingenstans och satte igång med dagens sysslor. Städa undan lite i sovrummet, tvätta, hänga tvätt, plocka vissna blommor i rabatterna... Har suttit ute och löst korsord senaste två timmarna. Försökt hitta saker att göra resten av dagen. Trodde juh att lillsyrran skulle komma hit en sväng och göra mig sällskap, men icke... =(  Så nu har jag allmänt skittråkigt och vet inte vad jag ska hitta på. Gissa om jag längtar hem till stan just nu. Och inte verkar det som om det blir så mycket party imorgon heller...såvida jag inte vill gå ut själv. SUCKA!!! Överväger allvarligt att supa mig råpackad och sova bort hela helgen. J***a skitsemester... Snart åker jag hem och bönar och ber om att få jobba istället, för att vara ledig suger fett...

xoxo /// J


What a day...!

Hej!

Ja, det är alldeles strax dags att hoppa i säng. Tänkte bara briefa lite kort om vad jag hittat på idag. Vaknade hyffsat tidigt. Duschade och gjorde mig snygg för dagens äventyr. Under tiden jag höll på så skulle jag gå ut och röka...lyckades självklart spilla ut te på mig själv, hallmattan och mobilen...sucka... Så är jag torkat upp skulle jag bara ta på mig smyckena och sticka. Då visar det sig att mitt halsband har gått sönder.
Packade ihop träningsväskan och satte mig i bilen. Självklart började det regna när jag gick ut så min nygjorda frisyr sket sig omedelbart. När jag väl kommit in till samhället skulle jag gå bort till banken...då hade de självklart stängt för lunch. Jaha... Så jag satte mig i bilen igen och åkte vidare mot ett annat litet samhälle ännu närmare norska gränsen för att shoppa lite. Det ligger nämligen en galleria där...ja, det låter skumt. Kanske inte världens roligaste butiker, men bättre än inga. =) 
På vägen dit så lyckades jag spilla ut red bull på min vita tröja. Sucka! Efter ett stopp längs vägen med lite våtservetter som räddning för tröjan lyckades jag iaf komma fram.
Har shoppat nya träningsskor, träningsstrumpor och en ny sportbh. Mycket givande shoppingdag.... hmm....

Tillbaka i samhället kunde jag sedan gå på banken och sätta in pengar. Men gissa på att jag hade glömt plånboken i bilen så jag hade ingen leg med mig...sucka... Men det gick bra iaf. =)
Gick ned till en guldsmed för att fixa mitt halsband, men tror ni inte att denne har semester nu och kommer inte tillbaka förrän om två veckor. Supersuck!!!
Tog en tur på systembolaget och inhandlade lite öl, vin och skumpa. =) 
Sen bar det iväg in på gymmet.

Väl tillbaka "hemma" så åt jag lite fil och müsli. Sedan blev det i stort sett dags att laga middag. Gjorde kycklingfilé fylld med fetaost och soltorkade tomater och till det blev det en citronindränkt avocado. Yumm! Sen skulle man kunna säga att jag däckade i soffan. Haha... Vaknade vid nio och har sedan dess dammsugit, tvättat och diskat undan. Har även fixat till min mp3-spelare med ny och fräsch träningsmusik.
Ska alldeles strax lägga mig så jag orkar upp till gymmet imorgonbitti.

Den här dagen kommer gå till historian som en av de mest oturliga hittills... sucka... Ska bli skönt att krypa ner i sängen nu.

xoxo /// J


överraskad!!!

Haha... Livet är bra underbart ibland. Smulis och jag tog en lite kvällspromenad, men precis när vi kommit halvvägs och vänt om för att gå tillbaka hem började det spöregna. Underbart! Och mitt i allt detta fick katten för sig att ta en avvikare upp på en skogsväg... så jag fick snällt stå och ropa på henne i regnet. Men till slut så kom hon jamandes... Så nu har både katt och matte tagit en varmdusch. Smulan jobbar febrilt med att slicka sig torr och jag dricker lite te för att få upp värmen igen. =) Tänk så det kan gå till ute på landet... men det är ganska härligt. Kommer knappt ihåg när jag var ute i regnet sist, utan att bli hysterisk över att inte ha ett paraply till hands. Man kan juh bara skratta åt oss. =)

xoxo /// J

Tredje semesterdagen till handlingarna...

Hej!

Ja, då har jag klarat av dag nummer två på semestern. Har varit hyffsat aktiv idag. Gick som sagt upp tidigt och tränade. När jag kommit hem satte jag mig i solen och småslumrade en stund. Åt melon till lunch.

Fyllde på med spolarvätska i bilen, var ner till sjön och tömde ur ekan. Har vattnat alla blommor runt huset. Löst korsord och ögnat igenom modemagasin. Det fick bli en liten tupplur på eftermiddagen med tanke på den tidiga uppgången i morse. Smulan kom in och la sig på sängen bredvid mig och totaldäckade. Det är jobbigt att vara på landet. =)

Till middag blev det laxfilé fylld med philadelphia och fetaost som jag ugnsgratinerade och sedan åt jag de tillsammans med en avocado. Nyttigt värre. =)

Har inte gjort så många knop ikväll. Fick dock ett samtal om att min nya tv - en 52' Samsung - har kommit, så jag har betalat den. YIPPI!!!! Men jag blev några kronor fattigare.. =( Tur att det är löning om bara några dagar. haha...

Bilderna är tagna runt sex-tiden imorse. Det är så underbart att se morgondimman lätta över sjön och skogkanten, samt att se solens första strålar kika fram genom träden. Det finns med andra ord en viss charm i att gå upp jätte-tidigt. =)

Nu ska väl snart Smulis och jag lägga oss för kvällen. Ska nog ta en liten kortpromenad innan och bara koppla av en stund. Det är så otroligt tyst och fridfullt här ute att man inte kan låta bli att slappna av...tihi...

xoxo /// J

En dag som denna...

Hej igen!

Ja, då har jag klarat av över en timme på gymmet. Kommit tillbaka ut i ingenstans, duschat och druckit kaffe. Har haft en lång konversation med storasyster om män och katter...haha...
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen. Solen skiner och himlen är klarblå. Smulan är ute på bus. Har gett mig på lite korsord, men blir så fruktansvärt rastlös hela tiden. Ska nog gå ner och ösa ur ekan idag, fylla på med spolarvätska i bilen och vattna blommorna. Oj, vilken intressant dag jag kommer att få. Så fort det har blivit lite varmare blir det bikini och solstol som gäller.
Har nästan börjat känna mig bekväm med att vara här nu. Satt på trappan efter mörkrets inbrott igår, med en kopp te och bara lyssnade på tystnaden. Det är fascinerande hur tyst det kan vara. Haha... Längtar dock hem till stan lite grann.

xoxo /// J

Morgonstund har guld i mun.

Gomorron!

Klockan är lite över sex. Har hunnit äta en banan och kollat på morgonnyheterna. Solen skiner ute och nattens dimma har börjat lätta.
Ska alldeles strax sätta mig i bilen och åka in till gymmet. Kanske verkar tokig som tränar så tidigt, men jag hade tänkt få resten av dagen i solen. =)
Sen så finns det nån form av charm med att gå upp så här tidigt och veta att man har hela dagen framför sig. Är det kanske en ren åldersgrej?!
Pratade med J väldigt sent igår kväll och diskuterade just det där med ålder och hur fort tiden går, vad man gör under tiden och hur man resonerar. En ganska intressant diskussion som jag gärna fördjupar mig i lite senare idag. Men nu ska jag släpa mig ut till bilen.

xoxo /// J

Ett dygn till handlingarna.

Hej!
Ja, då har jag klarat av det första dygnet ute på landet. Haha. Det kändes lite bättre när jag vaknade idag. Gick upp ganska sent. Klädde på mig, åt en banan och drack en kopp te. Kollade sedan lite under motorhuven på bilen då en varningslampa lös igår när jag körde hit. Det var så enkelt som att det behövdes fylla på bromsvätska. Dock fanns ingen i garaget. =(
Gjorde mig iordning och hoppade in i bilen för att åka in till samhället. Precis när jag satte mig i bilen började det ösregna. När jag åkt ca en kilometer så gick det en man i spöregnet. Snäll som jag kan vara ibland så lät jag honom åka med in till samhället. Släppte av honom och åkte sedan ner till Volvo och köpte bromsvätska. Fyllde på och åkte vidare bort till träningshallen. Tränade en timme lite drygt. Shit, vad jag har blivit otränad... haha...
Åkte hem och lagade lite mat. Det fick bli stekt potatis med bacon och ägg till lunch/middag. Kände mig duktig som varit och tränat och ville unna mig lite "riktig" mat efter all sallad som varit de senaste månaderna. =)
Sedan lyckades jag totalslockna i soffan... haha...
Vaknade av telefonen. Det var farmor. Vi pratade en lång stund. Det är inte så ofta vi pratar, men jag tänker på henne jämt.

Har sedan varit ute och vattnat i rabatterna, pratat i telefon med J och druckit lite te.
Pratade förresten med A på dagen. Han kommer hit i slutet av veckan/början på nästa vecka. Ska bli sååå roligt att få spendera lite tid med honom på tu man hand. Vi har inte setts på nästan ett år nu. =(  Men det kan nog bli några riktigt härliga dagar tillsammans. Vin, mat och lite aktiviteter. =)

Men nu ska fröken ta och sova lite. Tänkte åka in till gymmet hyffsat tidigt då det ska bli fint väder imorgon och jag ivll gärna hinna bättra på solbrännan lite.

xoxo /// J

Dag ett ute i ingenstans...

Gomorron!
Ja, då var man uppe på benen. Somnade med lampan tänd och med korsordet i knät.
Känner en enorm rastlöshet. Tänkte försöka ta mig ut på en långpromenad, alternativt uppsöka gymmet i byn här ute...för det finns faktiskt ett sådant. Tyckte att semestern var det ultimata tillfället att komma igång och börja träna igen, så man får det på rutin innan skola och jobb sparkar igång igen. Och så måste väl lilla fröken ta och skaffa sig ett gym-kort hemma. Tyvärr är det en fråga om tid att träna. Har sällan ett par timmar över varje dag. =(
Smulan är iaf överlycklig över att vara på landet och få strosa fritt i naturen. Hittills har hon fångat en nattfjäril och ätit ungefär en halv gräsmatta...haha...

xoxo /// J

hur ska detta sluta???

Hej!
Har då kommit fram till "landet". Befinner mig mitt ute i ingenstans. Det är knäpptyst ute. Och kolsvart. Stor och vuxen som man är så har jag helt plötsligt insett att jag är mörkrädd. Och skitskraj för att det när som helst ska hoppa fram en mördare bakom busken med en enorm lie och försöka döda mig.
Ovanpå denna misär så har jag efter två timmar redan hunnit packa upp mat och båda resväskorna, lagat mat, ätit mat, kollat på tv och är numera ruskigt uttråkad. Och här ska jag befinna mig i flera veckor. Just nu undrar jag hur detta kommer att gå. Längtar redan hem till stan. Till min soffa och framförallt till min säng.

Gårdagen slutade så intressant som att jag jobbade. Min första semesterdag...hahaha... (varför kan dom inte ringa nu och vilja ha hjälp resten av veckan så jag får en ursäkt att åka hem igen?) =P 
Idag har jag gjort tio tusen saker känns det som. Sen packade jag ihop och satte mig i bilen tillsammans med Smulan. Det var en rätt lugn biltur hit. Stannade till och handlade på vägen - för lilla smarta jag hade juh inte haft en tanke på att jag kanske behövde ha mat på min semester... för att inte tala om att jag missat att köpa cigg innan jag lämnade sthlm... det hade juh kunnat bli ett öde värre än döden...
Åkte den sista biten... och ja, nu sitter jag här. Tack och lov för mobiltäckning och internet!

En kul grej... ställde mig på vågen och har gått ner ytterligare ett kilo senaste veckan. Så nu är jag uppe i en nedgång på nio kilo sen i mars! Grattis till lilla mig!!! Det var verkligen en underbar känsla att idag äntligen kunna sätta på mig mina målviktsbyxor och se att de satt riktigt snyggt. =)

Ska försöka locka in Smulan igen och kanske släpa mitt trötta arsle i säng nån gång. Det kommer förmodligen att kännas mycket bättre imorgon. Just nu så är det bara mörkt och läskigt och jag känner mig fruktansvärt ensam. Huga!

xoxo /// J

första semesterdagen...

Gomorron omvärlden!
Ja, då var det min första riktiga lediga dag. Äntligen!
Har jobbat hela helgen som vanligt, druckit lite vin i trevligt sällskap och sovit alldeles för lite, så det är en trött tjej som rapporterar.
Skulle ha börjat packa osv igår men åkte in och jobbade kväll i brist på personal. Haha...det var en bra start på semestern.
Idag är jag i alla fall uppe tidigt och har fixat med lite papper o sånt inför månadsskiftet, hängt lite tvätt och ska alldeles strax sätta igång och städa lite. Det är juh så skönt att det är rent och fint när man kommer hem efter att ha varit bortrest.
Smulis är ganska otålig vid det här laget och vill att vi ska åka snarast. Och jag förstår henne verkligen. Men nu är det inte många timmar kvar. =)

xoxo /// J

vad är en bal på slottet?

Hej!
Vaknade lite för sent idag - igen. Kan delvis bero på att jag satt uppe till efter tre inatt. Har gått i små funderingar nu på förmiddagen. Ja, det berör självklart män. Det verkar verkligen inte finnas en enda vettig karl i hela sthlm. Alla jag träffat hittills har antingen för mycket bagage eller så har de en massa skumma grejjer för sig. Jag har inget emot att man har ett förflutet, men måste det förflutna alltid vara så överväldigande?
Själv vet jag att jag har ett enormt stökigt och rörigt förflutet, men det gör att jag helst vill träffa nån som inte har ett likadant.
Ja, jag dejtade ju P i våras, men det skulle aldrig komma att fungera. Sen så träffade jag S som jag fortfarande har ett visst intresse i, men jag är rädd för att han är för krävande för mig. Det fungerar inte med skolan och jobbet i dagsläget.
För att vara helt uppriktig så har jag inte tid med en relation förrän skolan är slut i december. Men fortfarande så hoppas jag på en sommarromans. Har varit singel ett halvår nu. Har nog bara hänt en gång tidigare i mitt liv. Trivs visserligen bra med att vara själv, men drömmen om den sanna kärleken finns där.
Allra helst i dagsläget när det verkar som om ALLA ska gifta sig.. utom jag... Men min tur kommer en vacker dag...haha... Jag ska göra som Askungen och vänta på min drömprins, för vad är egentligen en bal på slottet?

avskyr ibland bara mig själv...

Hej...
Fröken med mest dålig självdiciplin i hela världen antecknar några rader igen. Och för en gångs skulle så har jag något annat att komma med än att jag bara jobbat. Visserligen så består vardagen till största del av jobb just nu, men jag hinner faktiskt med lite annat också.

Helgen gick åt till att jobba igen. Dock var det en väääldigt positiv helg. =) Mer om detta vid senare tillfälle...

Ja, i söndags så blev det inte för många knop gjorda. Dagen slutade med att jag gav upp allt och gick bort till närbutiken och köpte en påse chips och coca cola, för att sedan sjunka ner i soffan framför en film.
I måndags morse var jag dock uppe tidigt och studsade. Jag ilade iväg för att hinna med min buss som jag bokat sent på söndagskvällen. Hann precis med tuben och sprang igenom t-centralen för att komma upp till cityterminalen och hann faktiskt köpa vatten, cigg, korsordstidning, en latte och en fralla till min lilla busstur.
Färden var en sex timmar lång resa till mamma och pappa. Sov första tre timmarna tack och lov och lyckades sedan fördriva tiden med talbok och korsord.
Väl hemma hos mamma och pappa fick jag raggmunkar med fläsk och rårörda lingon till lunch.. YUMM!  Sedan blev det ett par koppar kaffe och lite småprat innan jag satte mig i bilen för att köra tillbaka till sthlm.
Resan tillbaka tog inte mer än fyra timmar, trots två stopp längs vägen. Och tro det eller ej, jag körde inte över 140 mer än en gång och då vid en omkörning... Är det tecken på att man börjar bli gammal??? ;)

Väl tillbaka i sthlm så hjäpte J mig att tömma mitt gamla förråd och köra det till min "nya" lägenhet. Sedan ägnade jag största delen av natten åt att plocka och fixa hemma så att jag inte skulle bli tokig på kartongerna...

Igår (tisdag) var det dags att jobba igen. Slut efter min lilla resa så sov jag i stort sett tills dess att det var dags att gå till jobbet. Kvällen var lugn och jag kom hem lite innan elva. Åt en avocado och lite fiberbröd till middag. (ja, det är juh dags för bikinin om en vecka) och sen var det marsch pannkaka i säng..

Idag...vilken underbar dag...
Solen har skinit, jag har hunnit med att handla en massa saker inför semestern (är dock inte klar på lååånga vägar med mina förberedelser).
Har köpt en skitsnygg svart korg med lock som jag ska ha tidningar i inne i vardagsrummet. Så sen jag kom hem från jobbet har jag ägnat mig åt att äta en halv cantaloupemelon och lite fiberbröd... Åh, jag har blivit så duktig med maten nu. Nästan inget slarv alls (om vi bortser från chipsen i söndags).
Han som jobbar på pressbyrån i Slussen (där jag handlar mina cigg varje gång jag jobbar) kommenterade idag att jag blivit så smal. Så min diet och träningsmetod verkar tyligen funka - äta gott och röra på sig varje dag.. =)  (har faktiskt gått ner åtta kilo sen i mars) Så det är med gott humör och en snygg midja som jag välkommnar att det är dags för bikini. (har det någonsin hänt förut?)

Nej, nog med svammel... ska undersöka kudden lite nu...

xoxo /// J

12 dagar...

Hej!
Ja, nu har jag äntligen fått en chans att landa i soffan efter några riktigt härliga veckor med massor av jobb och annat skoj.

Söndag till Söndag
Ja, det är ganska lätt att sammanfatta dessa åtta dagar... JOBB!
Har jag inte varit på ena stället och jobbat så har jag varit på det andra. Det har varit en tuff period med allt jobb, men några små guldkorn hann jag med. Som på onsdagseftermiddagen då jag och T tog ett glas efter jobbet och pratade skit. Sen så tog jag en tur till gamla stan med J på torsdagen och tog en after work. I övrigt så har det inte hänt speciellt mycket förutom jobbet.

Måndag
Åkte in till Grappa efter en stund i hemmet och träffade E och pratade lite jobb. Sen tog jag en sväng via Blå Dörren för att säga hej till D och ta en kaffe. Var roligt att få träffa honom igen, det var juh typ fyra månader sen sist.
När vi satt där så kom N, en barndomsvän till D, dit. Uppenbarligen så ville de att jag skulle hänga med ut en sväng för jag fick ett glas vin. Underbart att dricka vin på tom mage. Sen kom det in ett glas vin till åt mig.
Efter det drog vi in till Sture-hof och tog några drinkar. Sen stack D och jag iväg och käkade middag på en italiensk restaurang. Och helt plötsligt var klockan supermycket och det var dags för fröken att åka hem.
Tisdag
Vaknade på tok för sent och missade nästan min klipptid, men efter ett kort samtal med min fantastiska frisör så fick jag komma lite senare. Åkte in och klippte mig. Blev lika snygg som alltid i håret. Det är så skönt att det alltid blir så perfekt. =)  Tog en sväng via solariet och åkte sedan ut och handlade lite mat. Kom hem och städade lite. Blir aldrig klar med städningen. Slängde i en maskin tvätt och satte igång med att göra pizzadeg.
Sen gick det åt en bra stund att baka pizza. När den var klar kröp jag ihop i soffan tillsammans med Smulan och kollade på film. 50 first dates... Jag vet att den är urgammal, men den är juh så otroligt gullig. Resten av kvällen gick åt till att bara ta det lugnt och njuta av en skön hemmakväll.

Igår så gick jag upp tidigt för att åka till mormor över dagen. Jag gjorde mig iordning och packade ihop lite av Smulans saker som man kan komma att behöva en dag borta från hemmet. Sen gick Smulis och jag till t-banan. Första gången min lilla tjej fick åka tunnelbana och det var verkligen ingen hit. Stackarn blev jätterädd av alla oljud och människor. Vi kom in till stan och gick upp till syrrans jobb för att hämta nyckeln till bilen. Åkte ut till Sumpan och hämtade bilen. Sen blev smulis mycket lugnare, då hon tydligen gillar att åka bil. Vi kom till Enköping runt lunchtid och stannade till vid mormors loppisbod. Efter kaffe och macka där åkte vi och handlade lite. På vägen till mormors hus svängde vi förbi morbrors bilmek.
Väl hemma hos mormor satte vi oss i solen med en kopp kaffe och Smulan fick springa fritt i gräset, något hon verkligen förtjänat efter den hemska resan i sthlm.
Det var riktigt härligt att få en stund i solen, utan att jobba i värmen. =)
till middag lagade mormor färsbiffar med kokt färskpotatis och ångkokt blomkål. Det var så otroligt längesen jag åt "riktig" mat. =)
Vi tittade på tv en stund, jag slumrade till i stolen...tihi... Sen drack vi lite kaffe igen och pratade. Sen var det tyvärr dags att åka hem till stan igen.

Idag så ligger Smulan och jag på soffan. Det vräker ner ute så det är ingen ide att försöka hitta på något. Bio får vänta tills nya Harry Potter-filmen kommer till Sverige.
Försöker planera min semester lite. Har funderingar på att åka utomlands. Har pratat lite med mormor om hon kan passa Smulis medans jag är borta. Men sen kommer mitt ekonomiska sinne in och tycker att jag inte alls ska spendera så mycket pengar på en resa, allra helst inte när jag precis har tackat ja till en 52' tv som jag verkligen hoppas kommer snart.
Inte för att jag inte har råd med både och... men lite snål blir man mellan varven...haha... Fast jag vill juh väldigt gärna åka utomlands ett par veckor. Mormor är verkligen toppen som kan ställa upp och passa Smul.

Ska fundera vidare på detta.

xoxo /// J