Måndag kväll

Hej!

Vad seg den här dagen har varit. Har haft supertråkigt idag. Höjdpunkten var när jag orkade resa mig ur soffan och vika lite tvätt. Har sovit bort nästan hela dagen tyvärr, men det är kanske så när man är sjuk. Tycker det här suger.
I övrigt så finns inte så mycket att tillägga idag. Misstänker att jag får stanna hemma imorgon också.

xoxo /// J

Sjukrapport

Hej!

Måndag idag. Har inte skrivt sen i lördags so here goes. Vaknade i lördags med feber, hosta och snuva. Men det var bara att ta itu med dagen iaf. Var hyfsat mycket att göra under hela lördagen vilket var skönt för då gick tiden. Efter jobbet var det hem och krypa ner i sängen som gällde.
Igår (söndag) ägnade jag största delen av dagen åt att handla saker, bland annat adventspynt, leksak till Smulan, nya sängkläder och hud-/hårvårdsprodukter. När jag återvände till hemmets trygga vrå var det gardinbyte i köket och sedan pyntning. Riktigt mysigt blev det med de guldstjärneströdda gardinerna, julstjärnor och adventsljusstake i fönstret. Till detta piffade jag upp köket med röda ljus. Till mitt stora förtret har jag dock inte hittat något datumljus och hade självklart glömt vitmossa till adventsljusstaken. Men det får jag se till att ordna i veckan.
I sovrummet hängde jag upp min gamla adventsstjärna i trä och det får räcka som pynt. I vardagsrummet fick den lite nyare stjärnan hänga och så ställde jag in röda ljus. Ska försöka ta itu med att vira en ljusslinga runt balkongräcket också, men orka...(bilder kommer sen)
Sen fick jag inse mina begränsningar då febern stigit lite och hostan blev värrre så jag kröp ihop i soffan med pizza, cola och snacks samt en film, The Proposal. Länge sen jag satt och såg en hel film en söndag, men det var riktigt mysigt. Hade juh dessutom världens bästa sällskap - Smulan. Sen blidde det lite glögg och pepparkakor.

Har inte sovit många minuter inatt på grund av den förbaskade hostan. Istället ägnade jag natten åt att kolla på film och dricka te. Finns det något värre än att vara supertrött och inte kunna sova för att man hostar så fort man slumrar till?

Vaknade vid tio idag och pratade en stund med mamma. Nu har jag krupit ner i soffan efter frukosten. Borde sätta mig och skriva lite rapport men jag har inte så mycket inspiration att skriva. Hatar verkligen att vara sjuk. Halsen känns som taggtråd och kroppen är tung som betong.

xoxo /// J

Fredag natt.

Hej!

Att träna idag var nog inte det smartaste jag gjort. Har ont i hela kroppen och känner mig helt snurrig. Kom hem från jobbet för en liten stund sen och har sedan dess bara suttit på facebook, ätit fil och fått på mig en morgonrock. E supertrött. Har lite ont i halsen. Och nu ska jag sluta gnälla omedelbart för det är garanterat självförvållat. (såvida det inte är baconflunsan)

Jobbet idag då... kan nog sammanfatta kvällen med ordet: drygt.
Det är alltid lika roligt att jobba löningsfredagar då det alltid är en viss typ utav människor ute. Ibland önskar man att folk borde ha körkort för att gå på restaurang. Fylla, odräglighet och idioti är typiska kännetecken för en sån här kväll. Men men...jag har iaf ett jobb så varför klaga? (för att jag kan det förmodligen) Men allt har inte varit negativt ikväll, det finns ljusglimtar också.

En sak som jag stör mig otroligt mycket på är folk som snackar skit. Nog för att inte alla måste älska mig, men ge fan i att snacka skit om mig bakom min rygg, för sånt kommer fram. Jag vet mycket väl att jag är den typen av person som man i 9 fall av 10 har svårt för, just på grund av att jag är den jag är. Men att det ska komma fram saker bakvägen och att folk inte kan vara ärliga nog att säga det direkt till mig, det suger.
Det kommer alltid att finnas de som inte gillar mig, det är jag fullt medveten om och jag begär inte heller att alla ska tycka om mig. Men allvarligt talat...skitsnack är värdelöst i slutändan. Jag tror på att ärlighet varar längst.

Nu ska fröken strax krypa ner i sängen och hoppas på att febern håller sig borta och att jag vaknar frisk och kry imorgon igen. Annars blir det nog en jobbig dag.

xoxo /// J

Äntligen fredag?

Hej!
Då har vi kommit fram till helgen och veckan är väl i stort sett över, för de flesta. Igår så mådde jag juh allt annat än bra, men idag är jag mer eller mindre frisk och på benen igen. Är så satans hostig... Oroar mig dock inte så mycket för att det ska bara influensan då jag känner mig relativt bra i övrigt.
Igår kväll så var jag ute o åt middag, trots febern. Hade väl tänkt ställa in men mamma sa att det vore bra för mig att komma iväg ut även om jag inte var hundra. Det var verkligen jättetrevligt. Vi åt på "Greken på hörnet". Mycket trevligt och riktigt bra mat. Efter det så åkte vi och spelade biljard och kastade dart. Flera år sen jag spelade biljard och spelet var nog därefter också, men mitt sällskap var inte heller i världsklass så det var mycket skratt åt oss själva. =) Men det är väl det som är huvudsaken - att man har roligt. Så det var en väldigt trevlig kväll, trots att jag inte kände mig helt hundra.

Idag väckte Smulan mig... alldeles för tidigt. =( Sen så har jag försökt stöka lite hemma, varit och solat och tränat lite lätt - trots viss hängighet. Men känner mig mycket bättre idag så...
Strax dags att åka iväg och jobba igen. Smulan och jag är tillfälligt ihopkrupna i soffan. Önskar faktiskt att jag slapp jobba idag. Men men...bara att bita i det sura äpplet...

xoxo /// J

shit vad trist

Hej!

Äntligen kväll kanske jag ska säga. Fy fasiken vilken tråkig dag jag har haft hittills. Det blev inte alls riktigt som planerat. Vaknade som vanligt tidigt imorse, men idag med feber. Tog en dusch och hoppades att jag skulle känna mig bättre, men icke... Så jag har legat hemma i soffan idag, sovit, svettats, kollat på tv och druckit på tok för mycket te. Vågade inte ta mig iväg idag eftersom jag dessutom har en fruktansvärd hosta igen och har ingen lust att smitta ner någon annan. Så det är så intressant min dag har varit. Har iaf åstadkommit så mycket att jag lagt i en maskin tvätt idag. Ska väl ta och bädda ner mig igen och hoppas på att morgondagen blir mycket bättre.

xoxo /// J

Morgonrapport

God morgon!

Då har fröken vaknat igen och insett att hon är genomförkyld med lätt feber. Typiskt! Nu är det bara att hoppas att det inte är svininfluensan utan bara en lätt förkylning. Men trots detta är humöret på topp.

Jag tycker det är helt fruktansvärt med den vanvård av djur som de senaste dagarna uppdagats. Såg kvällsöppet med Ekdahl och Birro igår. Så vedervärdiga bilder på de stackars djuren. Kräkvarning. Hur kan någon behandla djur på det här viset?  Det finns ingen som helst ursäkt för att som bonde göra på det viset. Och hela 90 gårdar är anmälda?! Jag hoppas de som gjort det här mot djuren åker dit och förlorar sina gårdar / alternativt får näringsförbud på livstid. Frågan är bara hur i he***te en person som gör på det här viset egentligen tänker?!
Jag kommer lätt att skriva under på att det inte blir nån julskinka i år, en åsikt som jag hoppas fler kommer att dela med mig.

xoxo /// J


looong update...=)

Hej!

Ja, då var det dags för den lite längre versionen av frökens mycket roliga dag. Vaknade tidigt (som vanligt), tog en dusch, kletade på lite smink och packade väskorna innan jag kilade iväg till bussen. Idag har vi julpyntat. Kändes lite konstigt med tomtar och så redan nu, men jag förstår meningen med det då det är julbord redan nästa vecka. Men väldigt mysigt med julsaker. Längtar verkligen!
Nästa vecka händer det spännande saker på min praktikplats, men jag kan inte lämna ut så mkt mer info än så i dagsläget. Ska iaf jobba i restaurangen både onsdag och torsdag. Känns riktigt roligt. =)

Efter "jobbet" åkte jag till gymmet och körde ett stenhårt konditionspass följt av ett rejält hantelpass för armar och bröst. Så skönt att få ta ut sig totalt.

Kom hem och röjde som bara den. Dammsög, tvättade, bytte sängkläder, möblerade om i köket (?!) och skapade en ny lekplats för Smulan i hallen med klätterpelare och leksaker. Verkade som om hon uppskattade det för hon har redan varit där och busat runt. =)

Sen var det dags för lite middag och veckans avsnitt av Grey's. Och nu är det väl i stort sett dags att gå och krypa ner i sängen. Vore kanske bra att somna innan ett inatt. Har inte blivit så mycket sömn den här veckan och jag är verkligen helt slutkörd efter allt jobb och träning.

Idag har iaf varit en fantastiskt bra dag. Så det är inte bara jag som är fantastisk...utan även mitt liv. =) Imorgon kommer det också hända lite saker, bortsett från jobbet som är en stående punkt i min agenda. Men det berättar jag om imorgon.

Nej, nu blir det sängen.

xoxo /// J


speedupdate

Hej!

Nu är jag bara hemma igen! Tänkte egentligen bara säga det och meddela att jag kommer återkomma med en längre uppdatering om en stund. Tänkte sätta full fräs på städning och tvättning här hemma nu innan det är dags att sjunka ner i soffan och kolla på Grey's Anathomy.

xoxo /// J

jag är fantastisk!!!

Hej!
Då har denna hemska, roliga, spännande, jobbiga, nervösa tisdag äntligen passerat. Vaknade tidigt imorse som vanligt och duschade, sminkade mig, fixade håret, packade väskorna och åkte iväg till hässelby. Har varit en jobbig dag på många sätt, känslomässigt jobbig. Aja, tillbaka till dagens historik. Efter lunch åkte jag till jobbet där vi hade ett personalmöte och det blev officiellt att jag ska gå in med ansvar och befogenheter (typ som arbetsledare, utan att vara chef) efter nyår. Vilket innebär att jag kommer gå tillbaka i tjänst och arbeta på golvet samtidigt som jag ska arbeta administrativt med planering och organisering. Vad skönt att äntligen kunna berätta om det. =) Ser verkligen fram emot det. Spännande.

Sen åkte jag till gymmet och tog ett rejält konditionspass på cross-trainern. Har inte mått så bra idag som sagt. Kom hem och sjönk ihop som en hög i soffan. Har suttit / legat här sen dess. Pratat en hel del med syrran i tfn och på msn. Har kollat på Ugly Betty och Desperate Housewives och nu är det Christine. Borde verkligen gå och lägga mig och ska väl göra det alldeles strax.

Det finns vissa saker som jag troligen aldrig kommer att förstå, men jag har faktiskt tagit mig i kragen ikväll. Nog för att jag är ledsen över det som hänt och tycker att det är fullständigt idiotiskt att en kille kan dumpa en för att man siktar på en bra karriär. Ja, tro det eller ej, men så är det faktiskt. Det är så att man blir full i skratt. Samtidigt som det är lite jobbigt. Men inte fasiken ska det få trycka ner mig. Jag är fantastisk som har åstadkommit så mycket i mitt liv som jag faktiskt gjort. Jag är superbra som är stark nog att orka med vardagen med alla dess motgångar.

Jag är fantastisk!!!     (och den som tycker annat kan flyga åt... )

xoxo /// J


tack o gonatt

 

dags att krypa ner i sängen nu... Har suttit och jobbat lite. Pratat med syrran och mamma. Jobbat lite mera. Skönt att låta tankarna fastna i något annat. Blev äntligen klar med en sak tills imorgon oxo. Jag ska berätta mer om vad jag pysslat med så småningom...
Tankarna snurrar... är trött...har ont i huvudet...är snurrig...ledsen...illamående...ledsen...besviken...
...trodde verkligen att... men jag hade fel...
Tack för att jag fick känna hur det kändes igen. Man ska aldrig säga aldrig, men jag vill aldrig mer känna så här.

xoxo /// J

Så lågt...

Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig.
Kunde för det första inte sova alls inatt så jag har varit supertrött hela dagen. Kom iaf iväg i tid och har varit ute i Hässelby under dagen. Efter "jobbet" åkte jag och solade och sen till gymmet. Har varit väldigt orolig då jag inte hört ett ljud från V sen i lördags. Men jag pratade med honom för en stund sen... eller rättare sagt... han pratade... gjorde slut på telefon...
Mycket bra och moget sätt...verkligen... först inte höra av sig på två dar och sen göra slut på telefon. Och tänk att jag varit sjuk av oro för att jag inte fick tag i honom. Var mest orolig över att det skulle ha hänt något allvarligt. Men det bekräftar bara mina misstankar om att det inte kan finnas en enda kille på den här jorden som har nåt innanför pannbenet! Ja, jag är lite upprörd nu...men hellre arg än ledsen. Mitt dumma jag trodde verkligen att det fanns något att bygga på. Mitt dumma jag släppte någon inpå mig igen. Och det gör lika förbannat ont som jag mindes...så lågt... så lågt...

xoxo /// J

förlorad till mörkret

Genom mörkret kan jag se dig
Du kommer alltid finnas
Jag kan känna ditt hjärta i mitt
Ditt ansikte har jag memorerat


Jag ser upp mot allt du är
I mina ögon är du bra
Efter allt du sagt och gjort
Det är du


Så förnekad utav mörkret
Så ensam jag nu är
När du undrar vad jag känner
Det är bara en dröm


Love love love...

Hej!

Söndag kväll. Myskväll.
Har åstadkommit ett par avbockningar på min att-göra lista idag. Har även handlat, tvättat och gått ett varv med dammsugaren i jakten på katthår. Till middag blev det tortillas och sen har jag ätit lite chips med dipp.. tihi..
Nu har jag sjunkit ner i soffan och kollar på Bridget Jones. Jag blir lycklig bara av att se kärlek på teven numera. Haha.. det är som om det räcker för lilla mig. Men det finns väl inget härligare än kärleken?! Magen pirrar, man blir nervös över ingenting, fnittrar åt allt. Man lever på luft och vatten. Man behöver inte sova eller äta... Kärleken är underbar. Att älska är underbart.

xoxo /// J

slappsöndag

Hej!

Då har fröken vaknat till liv igen. Hade en supergosig kisse som väckte mig idag. Spinnandes och stångandes. Var riktigt mysigt att få ligga kvar i sängen en stund med smulis och gosa. Men nu är det full fräs på katten igen. Leker och försöker få all min uppmärksamhet. Själv har jag precis ätit frukost och pratat med mormor. Länge sen jag pratade med mormor nu. Men det var skönt att prata lite med henne, fast jag är aningen trött idag så jag var nog inte den roligaste att prata med.

Ute är det regnigt och grått igen. Hade hoppats på att solen skulle skina idag också så jag fått en chans att ta en promenad i solen. Orkar nog inte åka till gymmet idag heller. Ont i fötterna sen mitt maratonpass på jobbet igår.
Dock måste jag åka och handla. Så om en liten stund ska jag släpa mig upp ur soffan och ta en dusch och kladda på lite mascara.

Vad mer ska man hitta på idag då?

xoxo /// J

Tidig morgon!

Godmorgon!
Sovit gott?

Själv kom jag hem för en liten stund sen och ska alldeles strax lägga mig. Har varit en rolig dag på jobbet. Men slitsam. Känns som om jag är på tok för gammal för att jobba så här många timmar på raken. Men men...ett jobb är ett jobb. =)

På vägen till jobbet hämtade jag ut mina glasögon. Känns skitskumt. Kommer dröja jättelänge innan jag vänjer mig vid dem. Men det handlar väl kanske om att faktiskt använda dem också. Passade på att handla lite hårgrejjer också.

Det var väl min dag i det stora hela. Skönt att vara hemma äntligen. Har gjort en kopp te, gosat med smulis och sitter och är allmänt trött. Ska bara ta en cigg och så blir det sängen nu.

Fast jag har en liten fundering... Varför ska folk alltid snacka så jävla mycket skit? Mind your own business! Men har man inget liv så funkar det juh alltid att snacka om andras. Sucka. Och folk som glappar är det värsta som finns, ett förtroende är ett förtroende och det ska man vara jäkligt rädd om. Men men...man får väl alltid vad man förtjänar i slutändan.

xoxo /// J


En dag som alla andra

God morgon! (eller förmiddag) =)

Vaknade tidigt av klockan som ilsket ringde men valde att snooza länge. Men nu har jag äntligen kommit upp, duschat och kletat på mig krigsmålningen inför dagens arbete. Har även hunnit med att dammsuga och vika tvätt. Skönt att komma hem inatt då och veta att lite av morgondagens sysslor redan är gjorda. Men dammsuga är snudd på menlöst just nu då Smulis fäller. =( Katthår bokstavligen överallt.
Nu är det snart dags att åka iväg till jobbet för ett fjortontimmarspass. Fick veta igår att vi ska ha öppet till tre idag. Underbart. Tack o lov har jag kunnat lägga om mina planer för morgondagen så jag slipper gå hem tidigare. Även om chefen sa att jag kunde gå tidigare, men det känns inte helt rätt mot E som jag jobbar med idag. Plikttrogen fick jag höra av en person i veckan som gått, och ja, det stämmer nog lite. =)

Har även fått ett telefonsamtal om att mina glasögon är klara. Superskojj! Så från och med idag blir jag glasögonorm, tihi. Men det ska bli otroligt skönt att få dem, har varit rätt jobbigt att läsa på sistone.

Solen skiner och det är en otroligt vacker höstdag. Hoppas bara att det blir riktigt mycket att göra på jobbet idag så dagen går hyffsat fort. Längtar efter min lediga dag imorgon. Ligga länge i sängen och sen få lite saker gjorda på eftermiddagen. Måste verkligen åka och handla mat, finns typ ingenting hemma längre.

Nej, det är väl dags att dra på sig lite kläder så jag kommer iväg till optikern innan jobbet. Ha en underbar höstdag och ta vara på det underbara vädret.

xoxo /// J

Jobbet bra...hemma bäst!

Hej!

En liten röst i natten som gör sig hörd från en tyst och relativt mörk lägenhet söder om söder i sthlm. Ögonlocken är aningen tunga så här sent. Klockan e strax innan tre. Fröken Smulan går runt och stryker sig mot mina fötter, spinner lite, låter lite allmänt pratsjuk, jobbigt att vara ensam när matte är på jobbet misstänker jag. Mitt huvud är lite tungt. Fötterna är trötta. Sugen på en kopp te men orkar inte riktigt resa mig från stolen igen för att hälla det varma vattnet i en mugg. Alldeles för jobbigt. Det är sådana här stunder man önskar att man inte var helt ensam...så att någon annan kunde göra klart den där koppen med te, eller massera de värkande axlarna. Är lätt godissugen, eller är det hunger jag känner? Är för trött för att veta.
Men dagen har trots denna känsla av trötthet varit riktigt bra. Solade på väg till jobbet och fick lite energi. Men migränen har suttit i hela dagen/kvällen oavsett. Det var först nu när jag kom hem som det släppte lite.
Det har varit en trevlig kväll på jobbet. Kanske lite småstrulig på vissa sätt, men i det stora hela så var den riktigt bra. Roligt med så många gäster som är så trevliga. Det gör verkligen att man uppskattar sitt arbete mer.
Kom hem för en stund sen och har egentligen bara satt mig ner i köket. Kokade upp tevatten för en stund sen, men sen fastnade jag på facebook...haha... Ska alldeles strax resa mig och tvätta av mig sminket, göra klart min kopp te, plocka undan lite stök som jag ställt till med och sen blir det sängen. Jag hoppas att V kommer och kryper ner hos mig när han jobbat klart. Saknar honom så...

xoxo /// J

091120

Fredag...
Har vaknat och ätit frukost. Huvudvärk och är stel i kroppen. Trött. Fast det var himla skönt att ligga kvar i sängen till elva idag. Lyx tror jag att det kallas. Skippar träningen idag för jag kände mig inte helt hundra igår kväll. Men det hänger nog på gårdagen.
Igår gick jag som tidigare berättat upp tidigt efter en natt med alldeles för lite och för dålig sömn. Slutförde dagen på Hässelby utan några större problem. Min handledare från skolan kom dit igår för ett uppföljningsmöte. Så roligt att få träffa honom. =) Sen så var det bra att få lite feed-back från chefen där. Men det känns som om det blev mycket bättre än jag trodde från början. Trivs verkligen bra därute, men jag tror inte att jag skulle orka jobba där, med tanke på alla knasiga restider, fast som pappa sa; man kan juh flytta.
Dock var det även samma pappa som i våras sa att jag inte fick flytta på länge...haha...
Men nej, jag har mitt jobb på söder som jag trivs bra med. =)

På vägen hem igår åkte jag förbi gymmet. Kände dock av lite halsont så jag tog det väldigt lugnt. Men på cross-trainern så blev jag helt yr... Slutade konditionsträna och tog istället och tränade lite bröst och bröstrygg.
Kom hem och sen blev det te och macka framför teven. Sen satt jag i soffan och småslumrade en stund, pratade med V som jag skulle ha träffat... Fick ett ryck i ren frustration och putsade sedan kakel i köket, tvättade och städade ur badrumsskåpet...
När jag inte orkade vänta på att V skulle ringa tillbaka, och då var klockan över midnatt, så gick jag och la mig. Men har sovit fruktansvärt dåligt inatt igen. Det är mycket som snurrar i huvudet just nu.

Ska ta o slänga i en maskin tvätt nu och sen hoppa in i duschen. Tänkte försöka hinna med lite annat än bara jobb idag.

xoxo /// J


091119

Godmorgon!

Ja, då är man uppe innan tuppen ens funderat på att vakna. Idag vaknade jag till och med innan klockan ringde...fyra... Sen låg jag kvar och snoozade i nästan en timme och har precis duschat och sminkat mig. Har haft en dålig natt igen. Kunde först inte somna, vaknade efter en halvtimme och trodde det var morgon, med aningen ångest i kroppen av all trötthet. Sen har jag haft skumma drömmar inatt... Bland annat så hade jag stoppat ner Smulan i en ryggsäck...usch usch usch... även om hon i drömmen sov gott och hade det bra i den där ryggsäcken.. skumt..

Jaja... Idag blir en lika lång och härlig dag som vanligt. Misstänker att jag faller ihop som en liten trasa ikväll när jag kommer hem. Först ska jag åka ut till Hässelby och sen är det gymmet som gäller. Hoppas att jag orkar träffa V ikväll. Skulle egentligen behöva jobba lite med papper o sånt ikväll men jag har juh hela helgen på mig...haha...
Nej, dags för cigg o te o sen fixa hår och packa väskorna.
Ha en bra dag!

xoxo /// J

Ahaja...onsdag redan...

Hej!

Onsdagen är i stort sett passerad. Sitter fullständigt slutkörd i soffan. Sitter och funderar lite på livet i allmänhet. Orkar inte direkt resa mig.
Den här veckan verkar gå ännu fortare än förra. Har varit ute i Hässelby sedan i måndags. Har gjort klart det mesta av de delar som jag haft som projekt under min praktik. Började äntligen träna igen i måndags. Riktigt härligt. Hade inte blivit så otränad som jag trodde. På kvällen kom V hit en sväng, men jag va nog tyvärr på tok för trött.
Igår var det dags för ett litet möte igen på jobbet. Det gick bra och sen åkte jag hem och tränade. Kollade på Ugly Betty och Desperate Housewives, dammsög och tvättade. Pratade med mamma i över en timme innan jag somnade.

Idag var det upp tidigt igen och iväg och praktisera. =) Åkte raka vägen till gymmet när jag slutade. Kom hem efter sju, lagade middag och sjönk ner i soffan. Nu är det Grey's men jag ska alldeles strax undersöka huvudkudden: Är fullständigt slut..

xoxo /// J

Innan solen gått upp...

God morgon!
Måndag morgon... grått... regnigt... segt... klockan e sex och jag har redan duschat, börjat sminka mig, packa väskorna och ska äta lite frulle. Det borde vara straffbart att gå upp innan fem på morgonen... innan åtta e inte heller nån höjdare. Usch... Men jag har väl å andra sidan aldrig gillat att behöva gå upp tidigt. Det är det som ska bli så skönt med att börja jobba igen, man slipper gå upp innan nio...

Aja... Idag blir nog en händelserik dag. Först ska jag till hässelby och jobba, sen blir det möte på eftermiddagen, ska släpa mig till solariet och försöka få lite färg och sen blir det gymmet. Det är verkligen dags att jag sätter igång med träningen igen. Har inte tränat på sex veckor nu, dels pga sjukdom och sen har gymmet haft stängt för renovering. Men jag kände verkligen igår att nu får det vara nog med slappa kvällar med alldeles för mycket onyttigheter. Så träning fem dagar i veckan igen och en stenhård fettförbränningsdiet, så kanske jag kommer någolunda i form igen till jul. Underbart! =)

Nej, nu ska jag fixa mig klar så jag kan sticka. Ha en bra dag!

xoxo /// J

Myssöndag!

Hej!

Snart dags att krypa ner i sängen efter en relativt händelselös dag. Har legat på soffan största delen av dagen och kollat på tv/film, ätit bilar, druckit massor av coca cola och ätit chips. Riktigt skönt faktiskt. Jag tror inte man kan uppskatta den här typen av dagar om man är ledig för mycket.
Har iaf lyckats tvätta, strukit skjortor och dammsugit lite. Har inte fått speciellt mycket gjort med min rapport. Nu är jag ihopkrupen i soffan och kollar på "härmed förklarar jag er Chuck och Larry". I reklampauserna har det varit fullt ös på mig och Smulan och hennes nya leksaker. =)
Snart dags att nanna som sagt, men måste skissa på lite idéer till ett möte imorgon. I övrigt så har jag haft en bra dag idag. Saknar dock V som inte är här ikväll. Jobbigt att lägga sig själv. Man blir lixom van vid tvåmsamheten... och rätt bortskämd med gos och mys. =)

xoxo /// J

Slappa sköna söndag!

Hej!
Då var det dags för en sån där skön och underbart slapp söndag igen. Helt fantastiskt att få ligga i soffan och kolla på tv. Fredagen var relativt lugn på jobbet, en liten stöt med middagsgäster och så var det dags att åka hem i stort sett. V hämtade mig när jag slutat. Han är så gullig. Vi kom hem och tog ett glas vin, pratade och somnade.

Igår vaknade jag tidigt och gick upp för lite frukost. Tog en dusch och gjorde mig iordning för jobbet igen. Jobbade hela kvällen, dock var det ganska stökigt igår. Kändes mer som en fredag än som en lördag sett ur fyllevinkeln. Hmm.. jaja... vad är en bal på slottet?
V var snäll och hämtade mig efter jobbet igen. Sen var det bara hem o sova. Helt slutkörd.

Idag gick jag som vanligt upp innan V. Drack en kopp te och rökte. Sen kröp jag ner i sängen igen och slumrade i V's armar ända tills klockan va ett. Såå skönt att få ligga länge i sängen. Resten av dagen har jag inte gjort någonting alls egentligen. Legat i soffan o kollat på tv o saknat V som jobbar idag.
Ska försöka orka mig upp ur soffan och slänga i en maskin tvätt, dammsuga, handla lite mat och jobba lite med min LIA-rapport.

tills vi hörs igen...

xoxo /// J

Diagnos: fullt upptagen!

Hej!

Ja, nu är det som vanligt flera dagar sen jag skrev...skräll! Kunde inte riktigt somna i tisdags utan låg vaken och stirrade i taket på tok för sent. Kändes tomt och kallt i sängen, fast jag hade juh Smulis där som vanligt. =) 
Onsdagen började med att jag låg kvar länge i sängen...ända till halv nio. Mycket skönt att få slippa studsa upp och stressa iväg. Sen vet jag inte vad som hände. Tiden bara sprutade iväg och helt plötsligt var det eftermiddag. Kan för mitt liv inte förstå vad jag pysslade med. Gick nog mest bara och drog benen efter mig.
Men sen blidde det fart på fröken. På med smink och kläder och så iväg för att köpa matta till hallen och en massa ljus till vardagsrummet. Detta resulterade i att jag inhandlade nytt porslin i svart pianolack, med matchande muggar, en massa ljus, vita plädar till vardagsrummet, ljusslinga till "balkongen" och så självklart en hallmatta, som tyvärr var för liten. =(

Sen ägnade jag resten av eftermiddagen åt lite studier för att avsluta med en härlig middag bestående av köttfärspaj och en flarra rött, tillsammans med V. Han hade med sig skumpa och jordgubbar som vi avnjöt efter middagen. Såå romantiskt. =)

Gårdagen började med en lätt försovning och sen stopp på tunnelbanan som orsakade en fet försening för mig (hade faktiskt hunnit i tid om det inte varit för MTR). Dagen passerade relativt obemärkt...jag vet inte riktigt vad jag gjorde, gick mest runt på golvet under service, dekorerade bufféborden och satt med på veckomötet. Sen var det dags att åka hem. Kom hem och bytte om, tog mattan under armen och åkte iväg. Lämnade tillbaka den och åkte hem igen. Mycket upphetsande... haha...
Kom hem och sjönk ihop i soffan i en liten hög, åt lite mat och lite chips... sen blidde det film och chokladpudding senare på kvällen... Det var diet jag skulle börja på den här veckan va?! (jag e hopplös)

Satte igång och sorterade papper och städade undan lite allmänt i min vardagsröra. Passade på att jobba lite och sen kom V över. Vi tog ett glas vin, jag hjälpte honom att fixa en knapp i en skjorta och sen var det sovdags.

Idag har jag redan varit aktiv. Har varit och kikat på ny hallmatta (dock inte hittat nån), varit på banken och hos optikern. Inne på banken konstaterade jag att jag fått tillbaka mer pengar på skatten, lyckodag?!

Diagnosen hos optikern löd: läsglasögon. Ja, det är kanske på tiden som sagt. Har klagat länge nu. Så om tio dagar är jag glasögonorm. =) Passade på att köpa ett par nya leksaker till Smulan också och lite kattgodis.

Resten av dagen ska jag ägna åt att göra mig iordning inför jobbet, städa undan det sista, tvätta lite och jobba. Så intressant fortsättning på den här dagen. Hoppas bara att det blir riktigt mycket att göra ikväll. =)

xoxo /// J

Tisdag!

Hej!

Ja, då har två dagar den här veckan redan passerat. Gårdagen passerade som en helt vanlig måndag, nästan. Efter jag hade varit ute i Hässelby och haft brandutbildning åkte jag förbi Grappa. Roligt att träffa gamla bekanta igen. =) Sen åkte jag till jobbet och hade ett möte med min chef. Det gick bra och jag ska gå tillbaka i tjänst så fort jag är klar med skolan så det känns riktigt roligt. På vägen hem gick jag förbi systemet och inhandlade lite härliga viner, handlade lite mat så jag inte ska svälta ihjäl i veckan. Kom hem och mer eller mindre bara däckade i soffan.

Idag har jag varit ute i hässelby. Har inte hänt så mycket spännande idag. Kom hem och städade en del. Sen så har jag njutit i soffan med lite komedier, småslumrat en stund på soffan och ätit chokladmousse. Tihi... busigt av mig. Såå mycket för den dietstarten den här veckan...haha... Nu har jag precis pratat med V. Saknar honom lite. Har inte träffat honom sen i söndags. Samtidigt som det är skönt att få vara lite ensam hemma med smulan och mysa.

Imorgon ska jag arbeta hemifrån och åka till skolan för att jobba med rapportskrivningen till skolan. Usch, rapporten ska vara inne om tre veckor. Fem veckor kvar i skolan. Sen är det över. Har svårt att förstå det. Ett och ett halvt års studier och tiden har gått så satans fort.

Nu är det snart läggdags. Ska kolla lite på Brothers & Sisters först.

xoxo /// J

Morgonstund!

Gomorron!

Försovit mig lite idag, men är inte för orolig för detta. Skulle ha kommit upp runt sex men nu är klockan kvart i åtta o nu är jag äntligen uppe. Inge bra väckning av varken V eller Smulis idag.
Hade en sån dära otäck mardröm, fast det var egentligen ingen mardröm utan snarare en mix av nuet och det förflutna. En gammal plågoande dök upp på mitt jobb och hade bakat lussemuffins och va värsta polaren med R. Vaknade med en halvotäck känsla i kroppen. Hoppas bara att det inte betyder för mkt.

Aja, nu måste jag göra mig klar o sticka iväg.

xoxo /// J

shan the man

http://www.youtube.com/watch?v=QMXLrB44Nh8

Kunde bara inte låta bli ... =)

Nattidags!

Hej!

Då är det alldeles strax dags att krypa ner i sängen efter en otroligt trevlig och mysig kväll ute på söder. =) Kvällen började med att jag mötte upp V utanför boulevardteatern där vi sedan avnjöt Shan Atci med många skratt. Eller rättare sagt, jag skrattade i en timme, hade ont i mungiporna efteråt. Mycket bra show!!!

Efter showen tog vi en promenad genom söder och käkade på DärmedPasta. Åt faktiskt en vanlig pizza - för första gången på åtta månader!!! Shit vad gott det va. Tror inte att man kan uppskatta pizza riktigt om man äter det för ofta.

Sedan tog vi ytterligare en promenad tillbaka genom söders vimmel och gick upp till mitt jobb där vi drack lite kaffe och åt chokladtårta. Mums. Satt väl där en timme o kollade bland annat på parlamentet och snackade skit med E och R som jobbade.

Kom hem strax innan tio och sedan fastnade jag i telefon med mamma o pappa. Har försökt förbereda mig lite inför mitt möte med J imorgon. E fett nervös. Det är så satans lätt att vara kaxig när man snackar, men rätt som det är så sitter man där och inser allvaret i det man ska göra och då kommer osäkerheten och nervositeten krypandes. V har verkligen varit kanon och stöttar mig och säger att det kommer att gå bra, men jag e fortfarande nervis. Fast egentligen så borde jag inte vara det. Känns som om jag är säker på min sak... men ändå...

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen bredvid Smulis och V. Kommer väl knappt att kunna sova inatt, men måste då jag ska upp tidigt och åka ut till Hässelby. Det är brandutbildning imorgon och det känns jätteroligt att få vara med om det. Imorgon är en spännande dag med andra ord.

Sov gott o dröm söta drömmar.

zoxo /// J

 

 


Guten morgen!

Hej!
Ja, då var man uppe igen. Har precis klarat av frukosten, te o mackor. =) Gårdagen blev riktigt bra trots allt. Det var en hel del att göra på jobbet fram till halv tolv, då lugnade det ner sig och blev relativt stilla. Så det var skönt att timmarna bara sprutade iväg igår. Fast jag var aningen ofokuserad tyvärr. Men det är väl sånt som händer antar jag. Har grubblat en hel del i min rädsla över att ha en relation igen. Det skrämmer mig att bli förälskad då jag vet att det innebär att jag kan bli sårad igen. Förälskelsestadiet ska juh egentligen vara en fantastisk tid med bubblor i magen och en massa fnitter. Det är visserligen det stundvis, men rädslan hänger över mig lite iaf. Det är därför det är så skönt att ha träffat V. Jag kan prata med honom om såna här saker och han lyssnar och försöker förstå. Det är då man kan koppla av lite mer och faktiskt njuta av den underbara tiden.

Det är iaf söndag nu och jag har satt igång med tvätten. V ligger fortfarande och sover. Ska alldeles strax smita ner o röka o tänkte väl egentligen bara kika in på bloggen o säga gomorron.

xoxo /// J


Lördag morgon...

Hej!

Ja, då var det helg. Som i de flesta andras värld betyder ledighet och möjlighet att hitta på roliga saker. I min värld innebär detta att det är jobb idag igen.

Torsdagen började med att jag vaknade vid fem. Gick upp och skulle gå in i duschen. Inget varmvatten... Spolade alla kranar i lägenheten i tio minuter...fortfarande inget varmvatten. Ringde jouren, men det var ingen som jobbade före sju på morgonen. Stor mening med att ha en jour då. Så jag fick snällt tvätta håret i iskallt vatten. Inget jag rekommenderar. Men men... det var bara att bita i det sura äpplet... Kom iaf iväg, men i aspuddden så stod tuben stilla i en halvtimme... så mycket för nya bolaget som ska få tågen att gå i tid... Kom till Liljeholmen o fick ta tvärbanan över till alvik, då ingen trafik gick vidare därifrån. Verkligen underbar morgon.
Va sedan i hässelby hela dagen. Hade bett om att få gå tidigare, men det var för mycket att göra.
På vägen hem solade jag och längtade sedan efter en varm dusch... Så när jag kom hem och insåg att det fanns varmvatten igen var lyckan gjord. Har nog inte duschat så länge på evigheter.

Sedan kom V hit och vi lagade mat, drack vin och lyssnade på Swing. Hade en otroligt mysig kväll. =)

Igår vaknade jag tidigt men låg kvar i sängen halva dagen, innan det blev dags att göra sig iordning för jobbet. På vägen in till jobbet passade jag på att sola och hämta ut biljetterna till Shan Atci's stand-up show som V och jag ska se imorgon. =)
Va relativt lugnt på jobbet. Tråkigt. Mycket bönder och idioter ute igår. =( Men men...det var väl en vanlig dag på jobbet i övrigt. Fick skjuts hem inatt vilket var riktigt skönt. Tuben är inte så kul på nätterna och dessutom regnade det ute. Kröp ihop i soffan en stund och sen kom V hit. La oss och sov på en gång.
Vaknade av en superkelig Smulan som ville gosa så vi låg o kelade en liten stund innan hon tyckte det var dags för frukost. Så det var bara att gå upp.

Idag har jag lyckats bocka av ett par saker på min "lista" och ska strax hoppa in i duschen innan det är dags att åka till jobbet igen. Hoppas verkligen att det blir mkt att göra idag, men det kan nog bli ganska lugnt med tanke på att det varit höstlov och halloween så folk har nog inte så mkt pengar kvar. Men man kan juh alltid hoppas.

xoxo /// J


Läggdags!

Borde egentligen krupit ner i sängen för länge sedan. Men det är svårt att komma till ro. E lite frusen och känner mig lite ensam idag, trots att jag har Smulan som sällskap. Det går otroligt fort att vänja sig med sällskap. =)
Imorgon ska jag upp tidigt igen och åka ut till Hässelby. Sen blir det solning och troligen matlagning. Hoppas på att få träffa V igen imorgon. Känner mig lite sällskapssjuk....
Helt otroligt vad saker kan förändras fort i livet. Men mycket handlar om prioriteringar antar jag.

Fast nu ska nog jag och Smulis krypa ner i sängen o sova några timmar. Ska upp vid fyra/halv fem imorgon bitti igen.

xoxo /// J

tisdag och onsdag

Hej!

Det har snöat idag... Kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt. Föredrar sommaren med sol och värme, men det finns något charmigt med vintern också. Tanken på att flytta utomlands känns väldigt trevlig just nu när det är gråkallt och blåsigt. Men jag loggade inte in på bloggen för att skriva om vädret. Jag tänkte ta tillfället i akt och berätta lite om vad jag haft för mig de senaste två dagarna.

Sov jättedåligt natten till igår på grund av att jag fått skit från en person för att jag träffat någon nu, vilket är helt vansinnigt. Det finns oftast en anledning till varför jag inte berättar riktigt allt här och det här var den anledningen. Vissa saker vet man bara. Synd bara att vissa inte kan glädjas med en utan ska se det som om man bara försöker vara elak och jävlas. Aja...

Vaknade iaf i tid och kom iväg till Hässelby. Sen var det dags att åka hem helt plötsligt. Kom hem och städade undan lite, vek tvätt och började med maten. Tände en massa ljus och så var klockan helt plötsligt halv sju och V kom hit. Det serverades Spaghetti Bolognese här hemma.
Vi hade en riktigt härlig och mysig kväll på tu man hand. =)

Idag vaknade jag aningen för sent men hann i tid till Hässelby. Åkte hem när dagen var till ända och tog itu med lite tvätt. Sen så blidde det te o mackor i soffan innan jag tvärslocknade.
Nu är det nyheter och mera te som gäller. Snart lägga mig i sängen och fortsätta sova. Är såå himla trött. Kan inte hålla på att vara vaken halva nätterna. Får försöka få rätsida på det nästa vecka.

Det var väl det jag hade att berätta den här gången.

xoxo /// J

Blåsig måndag!

Hej!

Mycket trött fröken idag. Men nu ska jag ge mig på att uppdatera helgens händelser. =)
Det började väl redan i torsdags. Kom hem och städade, började laga middag och tog en snabb dusch. Sen kom mitt middagssällskap. Jag hade tänt upp ljus i lägenheten och lagt en flaska bubbel på kylning. Mycket romantik...haha...
Så vi tog ett par glas bubbel innan vi åt middag. Sen var det kaffe och dessert. Vi avslutade med lite bubbel i soffan och satt o pratade. En sån där helt superromantisk dejt.

Fredag... Stack iväg till jobbet på eftermiddagen efter att ha legat o dragit mig på tok för länge. Men jag var nog lite trött. (bubbel och rödvin brukar ha den effekten)
Det var en helt vanlig kväll på jobbet. Gästerna kom lite i otakt, vilket gjorde att jag hamnade lite i otakt, men men...ingen skada skedd. Efter jobbet var det hem och på med mysisarna som gällde. Tog ett glas vin och kopplade av. =) Sen vad det bara att studsa i säng.

Lördag... Mardrömsdag... Vaknade, duschade och åkte till jobbet. Halloween, löning och extra öppet... Ja, det säger nog allt. Tio minuter innan öppning stod gästerna och hängde på dörren. Det var full rulle från öppning till stängning. Satte nytt kassarekord - igen... (tredje gången på en månad) Jobbade fjorton timmar...
Så det känns som om jag gjorde mitt jobb iaf även om det var mycket.

Kom hem nån gång runt halv fem söndag morgon. Tog en lång varm dusch och gjorde iordning te o smörgås. Kändes inte som nån stor idé att lägga sig och sova i sängen, så jag kröp ihop i soffan framför en film, Duplicity. Det blir aningen knasigt när man kommer hem och vet att man ska upp igen om 24 timmar, och på de 24 timmarna ska man sova två nätter... skumt...

Somnade typ en halvtimme in i filmen. Vaknade igen vid halv tolv, gjorde frukost nummer två och fortsatte kolla på filmen. Somnade igen för att sedan vakna och laga middag. Satte på en ny film och låg sedan däckad i soffan mer eller mindre resten av kvällen. Lyckades iaf åstadkomma ett par maskiner tvätt. Precis när jag skulle lägga mig så ringde det och jag fick sällskap.
Så natten till idag sov jag mindre än två timmar... haha... Aningen tröttis nu...

Gick upp halv fem imorse, duschade och åkte sedan iväg till "jobbet". Har suttit med systematiskt arbetsmiljöarbete, personalhandbok och kostnadskalkyler idag. Solade på vägen hem, riktigt skönt när det är så kallt och ruggigt ute som det har varit idag. Misstänker att det är dags för vinterjacka nu. (om jag hade nån dvs) Fast jag får sätta på mig pälsen imorgon om det är så här kallt ute, trots att den inte ska användas till vardags.

När jag kommit hem, efter lite matinköp o dyl, lagade jag middag och sen totaldäckade jag i soffan. Vaknade för en timme sen och har sedan dess jobbat på att bocka av lite från min "to do-list". Ska alldeles strax krypa ner i sängen igen. Ska upp fem imorgon bitti. Sen så har jag inplanerat att äta middag med (). Borde försöka hinna med lite småsaker också, men det visar sig väl.

Tack sys för att ni fixade mitt tub-kort också! Supergulligt av er!!! Hälsa H o tacka. =)

xoxo /// J

(Jag har inte nämnt speciellt mycket killen jag träffat i min blogg med viss hänsyn till nyfiknas ovälkomna kommentarer och intresse i ngt som inte angår dem.)

weekend update

Hej!

Ja, det blir inte en så lång uppdatering idag. Jag är världens tröttaste efter helgen som varit. Ska skriva mer om hela helgen sen. Men än så länge så orkar jag bara tala om att jag lever o mår hyfsat bra.

xoxo /// J