Morgonstund

Gomorron!

En lite stressad tjej som skriver denna soliga morgon. Har sovit skitdåligt inatt igen. Fick ett sms sent igårkväll om att en av tjejerna i vår grupp som ska redovisa i försäljning idag inte kommer. Så jag har nog varit lite orolig över det. Återstoden av oss ska träffas lite tidigare i skolan och omgruppera oss.
Får inte heller i mig frukost idag, suck. Är hungrig men har ingen matlust alls.

Ska snart sticka iväg till skolan.
Hoppas ni får en bra dag.

xoxo /// J


Läggdags!

Hej!

Har inte fått så många knop gjorda ikväll som jag hoppats på. Är helt slut. Somnade ett par timmar, vilket kanske var bra med tanke på feber o halsont. Har kikat igenom pappren inför skolan imorgon, men ska ta med mig försäljningen in i sängen och läsa igenom det ordentligt igen. Har verkligen ingen motivation, men vad gör man?
Har iaf åstadkommit lite tvättning och sen lätt manikyr, diskat undan och lekt med Smulan.
Det är trist när man vill så mycket mer men kroppen inte orkar. Får innerligt hoppas att jag blir frisk snarast möjligt.
Ska ta en alvedon och lägga mig i sängen nu så jag orkar imorgon igen.

Natti

xoxo /// J

Söndag

Hej!

Ja, då har jag varit vaken en stund. Har ätit frukost och slappat lite framför teven, trots att jag inte har tid med tv egentligen. Halsen gör riktigt ont idag, men snuvan och febern är bättre. Så det kommer inte bli många knop idag, trots att jag borde sätta full fart. Ska iaf åka iväg o handla lite om en stund. Måste köpa färgpatroner och lite mat. Tror jag ska lyxa till det med en påse godis till pluggandet ikväll. =)
Hade helst av allt bara krupit ihop under en filt i soffan nu och kollat på film. Men men...

Kikar in o skriver lite senare.

xoxo /// J

Nattrapport!

Hej!

Nu har snuviga fröken anlänt hem igen. Det har varit en rätt händelselös kväll på jobbet. Inte så mycket att göra tyvärr, vilket innebär att jag hunnit känna efter hur jag egentligen mår. Sucka. Feber, snuva, halsont...
Har krupit i morgonrocken, gjort en kopp te och ska strax krypa ner i sängen och kurera mig några timmar. Imorgon är det dock mycket att stå i igen. Söndag = fixa allt-dag!
Har en del att läsa och en del att dona med hemma. Som vanligt med andra ord.

Sov gott!

xoxo /// J

Jobbtime!

Hej!

Har hittills idag haft supermys med Smulan och lyssnat på talbok (Harry Potter och Halvblodsprinsen). Nu är det dock dags att sticka iväg till jobbet. Har laddat med alvedon och halstabletter. =)
Hoppas på att det blir jättemycket att göra ikväll så tiden går fort.

xoxo /// J


Lördag...

Hej!
Snuvig o febrig... Ja...det är bara att hoppas att det inte är svininfluensan.
Den senaste veckan har rusat iväg i ruskig fart. Har varit mycket med skolan, som vanligt. Dock började jag känna mig hängig i onsdags och fick ligga hemma i torsdags. Igår orkade jag iväg till skolan på förmiddagen. Åkte hem o sov en timme innan det var dags att åka och jobba. Det var skönt att det var mycket att göra på kvällen, men jag känner idag att det tog på krafterna. Har inte sovit så många timmar inatt så jag är väldigt trött.
Ska jobba ikväll igen så jag jobbar på att försöka ta igen mig lite till nu.

Det finns inte så mycket att rapportera om idag för det har inte hänt speciellt mycket den senaste veckan. Tråkigt men sant.

I skolan har det gått bra, bortsett från att jag varit dålig. Har väldigt mycket att läsa hela tiden. Jobbar på bra i bokföringen och det känns bra. Det blir mycket repetitionsövningar, men det är bra. Projektarbetet har precis sparkat igång och jag ser fram emot det. Morgondagen kommer att bli full av skolarbete. Vi har ett test i försäljning på måndag, samt ett rollspel att redovisa. Sen måste jag brainstorma kring projektarbetet osv. Så det finns att göra. =)

Ska lägga mig en liten stund innan det är dags för dusch, smink och jobbet igen.

xoxo /// J

Trött tjej svamlar..

Hej!
Ja, då var den här helgen äntligen slut. Skönt! Har kommit hem från ett tolvtimmars pass och käkat lite fil. =) Helgen har varit alldeles för lugn på jobbet. Tog en tur till gymmet innan jobbet igår, men har haft vilodag idag. Har rätt kraftig träningsvärk sen igår. =)
Men imorgon bittit så är det dags igen. Tänkte försöka hinna iväg innan jag måste åka till skolan.
Har egentligen inte så mycket mer att komma med idag. Det är som vanligt tusen tankar som snurrar, men jag tror inte att det är nån som är speciellt intresserad av att läsa om det.
Så jag o Smulis ska krypa ner i sängen o kolla på lite tv istället innan vi somnar. =)

xoxo /// J

ajabaja lilla fröken...

Hej!
Ja, det är tydligen två veckor sen jag bloggade sist. Fy skäms på mig. Men tiden går så ruskigt fort helt plötsligt.
Kom hem sent på lördagsnatten för två veckor sedan. På söndagen hämtade jag min nya tv och gick ut och åt med J. Mycket trevligt att vara tillbaka i stan o mysa på restaurang igen. =)
Måndag morgon var det dags att sitta i skolbänken igen och sen dess har allt gått i ett rasande tempo. Jobbade förra helgen. Fick tyvärr väldigt tråkiga nyheter på jobbet så det har varit lite uppochner med mig senaste veckan kan jag erkänna. Hann även med att åka en tur till mamma o pappa mellan ons o tors. Passade på att fylla år under torsdagen, så jag fyllde 22 - IGEN! *skrattar*
  Den här veckan har passerat ganska obemärkt. Har dock upptagit träningen igen och har tränat tors o fre och sen så tänkte jag släpa mig upp tidigt imorgon bitti för ytterligare ett pass. Det passerade trots allt nästan två veckor utan träning så jag måste väl ta igen lite, haha.
Annars så har det inte hänt så mycket.
Det är skönt att vara hemma igen, men ajaj vad fort man glömmer hur stressigt livet normalt är. Känner mig totalt mörbultad i hjärnan efter bara två veckor. Men jag kommer nog snart in i det.
Det svåra blir juh att hitta tid över för träningen nu. Skolan upptar nästan all min tid och så jobbar jag juh varje helg.

Men jag fortsätter skriva imorgon om allt som har varit. Måste försöka lägga mig nu.

xoxo /// J

en "röst" i natten..

Hej!

Ja, då är det snart dags att gå och sova. Min semester börjar lida mot sitt slut och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska åka hem imorgon eller på söndag. Det bästa vore iofrs att åka imorgonkväll och få vakna hemma i sthlm på söndag och kanske hinna förbereda mig ordentligt inför skolstarten. Det kommer att bli en tuff höst, jag känner det på mig. Men samtidigt så ska det bli skönt att inte ha något annat än träning, studier och jobb att tänka på. Det har varit ett konstigt år hittills och det har hänt väldigt mycket. Det har kanske hänt mer än jag trodde vid närmare eftertanke.
Mitt liv har alltid varit en berg-och-dalbana under ganska lång period och det kommer fortsätta vara så fyra månader till. Sen så vet jag inte vad som händer.
Under min lediga tid nu har jag haft möjligheten att fundera på olika saker som spelar en stor roll i mitt liv. Det har varit skönt att få den tiden här på landet och vara ensam med mina funderingar, samtidigt som jag vet att jag blivit mer eller mindre nipprig på att vara här, men där har vädret spelat stor roll. Regniga dagar är alltid svårare att fördriva än soliga.
Det är inte lätt att ta vissa beslut, men jag har gjort det nu och nu ska de bara genomföras. Tyvärr finns det människor som säkerligen inte kommer uppskatta mina beslut, men i slutändan är det bäst för alla.

xoxo /// J

den som väntar på något gott...

Hej!


Ja, då är det väääldigt länge sen jag uppdaterade bloggen, men det finns anledningar till detta.


Tisdagen den 28 juli var senaste dagen jag skulle skriva egentligen, men jag fick trevligt besök av A. Vi möttes upp inne i samhället och käkade lunch, besökte systemet och handlade lite mat. Tillbaka ute på landet så ägnade jag mig som vanligt åt lite trädgårdsskötsel. Bakade en rabarberpaj och förberedde middagen. Det var skönt att få lite tid med A då det nästan var ett år sedan vi träffades senast. När vi drog bort presenningen från utemöblerna kom det en liten fladdermus fram, som vi sedan fick chansen att fotografera senare på kvällen. 
 
På kvällen blev det nån öl, nån drink och en flaska vin, grillat och paj till efterätt. Vi satt ute på altanen och njöt av en solig och härlig kväll. Klockan hann bli ganska mycket innan vi kom i säng så jag var bra trött när jag släpade mig upp på onsdagsmorgonen och åkte in till gymmet. Då vädret inte var det allra roligaste så kröp vi ihop i soffan och kollade på film, eller rättare sagt... A såg filmen och jag somnade i soffan...haha.


På eftermiddagen så åkte han och jag blev ensam igen. Det var nu det hemska hände... Det slog ner en blixt i närheten av huset och modemet till bredbandet härute gick åt pipsvängen. Vilket förklarar min frånvaro på bloggen, och på alla andra ställen på internet. Hemska tanke...


Torsdagen förflöt ganska obemärkt förbi med träning och hushållsarbete, och det blev fredag och M kom hit. Vi åt en sen men väldigt trevlig middag och då jag var trött blev det hyffsat tidig sänggång. Lördagen började sakta med fint väder och sen frukost. Jag ägnade största delen av dagen åt att klippa gräs. På eftermiddagen åkte M vidare mot Arvika och jag packade ihop för att åka till Karlstad och träffa mina systrar.


Det blev en mycket rolig kväll med champagne och drinkar, samt en och annan shot som slank ner och vi blev lite lulliga..tihi.. Vi hade en verkligt superrolig kväll med mycket dans och många skratt. =) Jag har censurerat delar av det som hände i bloggen... :P Men de som känner mig vet hur tokig jag blir när jag druckit skumpa...hehe... (fast det var faktiskt väldigt oskyldigt den här gången)


Åkte "hem" ganska tidigt på söndagen då jag visste att det fanns saker att göra.


Under måndagen så stod träningen i fokus igen. Jag har varit sååå duktig under min semester och tränat fyra dagar i veckan á 1,5-2 timmar om dagen. =) Och det har faktiskt börjat synas resultat nu. =) 


Under tisdagen så tränade jag och så kom storasyster hit då vi bestämt att vi skulle åka till Liseberg på onsdagen. Vi åt en mysig middag och sen satte sig storasyster och jobbade och jag spelade piano som underhållning åt henne...haha...


Det blev onsdag morgon och vi gjorde oss vackra och satte oss sedan i bilen för att åka mot Göteborg. Första stoppet blev i Billingsfors där vi tog ut lite pengar. Sedan fortsatte resan nedåt i landet. Andra stoppet blev en kaffepaus i Ljungskile och det tredje stoppet blev på en bensinmack i utkanten av Göteborg. Och sedan var vi framme!!!  Lite studsig som jag kan bli ibland gick vi in på Liseberg, började med att äta lite lunch och sedan blev det åka av. Jag bara älskar allt som går snabbt, fram och tillbaka och gärna lite uppochner. =)


   
   
Det blev middag på Burger King...haha...något som jag straffat mig själv för lite senare i veckan och sen fortsatte vi åka. Tyvärr verkade alla andra också tycka att det fina vädret var ett bra skäl att gå på Liseberg för det var otroligt långa köer. Men det var definitivt värt det. Har inte haft så roligt på länge, (utan att vara på krogen). Vi kom hem väldigt sent och la oss ganska omgående.


Igår (torsdag) gick jag upp hyffsat i tid och satte igång med gräsklippningen igen. Höll på nån timme och sen var det dags att åka in till gymmet för ett par timmars träning. (fick träna lite extra länge med tanke på middagen dagen innan). Kom hem och fortsatte med gräsklippningen, drack kaffe med grannen och njöt av det otroligt härliga vädret.

Sent på kvällen så kom Me hit och vi delade på en flaska rödvin ute på altanen och lyssnade till tystnaden. Det var mysigt att få umgås lite med honom också då vi inte får chansen att träffas speciellt ofta. Kvalitetstid med mina vänner är något jag verkligen uppskattar.

Vi kom inte i säng förrän klockan var två inatt, men jag var uppe och studsade vid åtta imorse och var igång på gymmet vid halv tio. Efter träningen åkte jag och köpte ett nytt bredbandsmodem till mamma och pappa, efter att vi i över en vecka diskuterat bästa lösningen för detta. Man vet juh aldrig hur lång tid det kan ta att beställa ett nytt från bredbandsleverantören. Så nu har jag äntligen kunnat uppdatera lite om vad jag egentligen pysslat med här ute på landet.


Sedan har jag ägnat dagen åt att klippa klart gräset, njuta av solen och druckit en kopp eftermiddagskaffe med grannen. Har passat på att faktiskt bara sitta en stund i solen och lyssna på talbok. Har precis duschat och ätit middag och ska sätta mig på altanen igen och titta på solnedgången. =)

xoxo /// J