With or without you...

Har haft feber sen i lördags, vilket i mitt fall inneburit ryggläge i tre dagar. Det suger verkligen. Har dock hunnit kolla ikapp avsnitt av Prison Break. Vet att jag borde ha gjort tusen andra saker, men så är det väl alltid?!
Har börjat städa upp mitt inre efter det året som passerat. Ganska rörigt faktiskt. Det värsta var att inse att jag faktiskt trodde att det var vi för all framtid. Även om jag lyckats stänga av det mesta nu så har jag haft tid att tänka efter de här dagarna. Hur går man egentligen vidare? Stänger man bara av eller försvinner känslorna av sig självt? Har iaf lyckats konstatera att jag är långt ifrån redo att gå vidare relationsmässigt.

Annars så händer det inte så mycket i mitt liv. Det är bara jobb som gäller nu, sex dagar i veckan. Söndagar har blivit min hemmadag med städning, tvätt och handling. Har lyckats tappa fyra kilo redan med min nya kost och träningen. Funderar även på att skaffa mig en PT så jag verkligen kommer i form till sommaren.

kram

hmm...

Intressant att se att det är hög statistik på min blogg trots att jag inte uppdaterar längre... Men snart så ska jag väl komma igång ordentligt igen.
Kram

Dags att gå vidare med livet.

Jag är inte ledsen över det som har hänt längre. Det spelar ingen roll. Det är precis som om det senaste året har blivit helt raderat ur mitt minne. (kanske inte helt med till stora delar).
Livet går vidare.
Man kan inte stanna kvar i det förflutna och vara ledsen över det som kunde ha varit, kunde ha blivit. Det finns alltid en anledning med allt som händer och det var visst inte meningen att det skulle vara.
Vardagen snurrar på för fullt samtidigt som Smulan och jag trivs bättre och bättre i den nya lägenheten. Den här helgen har vi min lillasyster på besök, vilket är jättemysigt. Så ikväll har vi ätit Tacos och kollat på Wallander. Sen fick jag en jättehärlig ryggmassage av henne. =)
Ska krypa ner i sängen nu.
Natti /// J

Under konstruktion!

Hej! Då är det dags att kostruera om min bloggsida. Detta kommer nog ta ett par dagar. Kände att det är dags att radera allt gammalt. Ska jobba på så snabbt jag bara kan. =)
Kram så länge!