Fredag

Hej!

En hektisk förmiddag med städning och stryktvätt har gett guldkant åt min tillvaro. Mycket energi i mig idag verkar det som. Skönt att äntligen orka skaka ur vardagsrumsmattan och dammsuga under soffar bland annat. Sen var det kanske dags att stryka lite då min klädhög växt sig makalöst stor =(
Har tagit en dusch och kladdat på lite smink, pratat med mamma och storasyster och nu är det strax dags att packa väskan och bege sig till jobbet. =)
Ser fram emot en fullsatt kväll med trevliga och glada gäster på söders mysigaste restaurang. =)

xoxo /// J

Rubrik?

Hej!

Mitt i natten. Precis ätit en hälsosallad med avocado, coctailtomater och fetaost. Mums! Perfekt nattamat istället för chips och godis. Idag var första dagen på resten av mitt liv. Klyscha? Javisst!
Vaknade med ett bra humör men var supertrött vilket innebar att jag låg kvar i sängen till närmare halv ett. Tog en dusch, kletade på make-upen och satte på mig lite kläder. Och så iväg till jobbet. =)
Har haft en superbra dag på jobbet - som vanligt. =) Trivs som fisken i vattnet, om än aningen lugnt idag igen. =(

Mister du en står dig tusen åter... Ja, det kanske är sant?! Med en liten push från mamsen så kommer jag iaf inte sluta som en gammal tant som sitter och pratar med mina katter...Berättar mer om detta senare.
När jag vaknade idag insåg jag att det inte finns någon anledning att fälla en enda tår över det som varit eller att ens vara nedstämd - det tar bara så mycket mer energi än jag är villig att lägga på det.

Dags för sängen...
Natti natti...

xoxo /// J

Nergrävd...

Hej!

Denna onsdag började med att jag vaknade i soffan igen. Klädde av mig och kröp ner i sängen istället. Vaknade kvart i tolv med jordens huvudvärk. Åt lite frukost och har sedan dess bara legat i soffan och kollat på film. Bland annat så har jag sett It's complicated och Did you hear about the Morgans?
Dagens middag har bestått av gårdagens lasagne, chips och cola... tröstätande med andra ord... Det var den braiga starten på min diet...

Det här har inneburit att min dagsplanering har blivit fullständigt fuckad... två möten inställda. Lägenheten har inte blivit städad och tvätten ligger kvar i tvättkorgen. Deklarationen ligger orörd och annat viktigt har blivit lagt åt sidan idag... Allt på grund av honom... Jag vet att man inte ska gräva ner sig... Men så lätt är det inte...

xoxo /// J

Underbara "lediga" tisdag...

Hej!

Vaknade i soffan kvart över sju imorse. Underbart...fortfarande påklädd och sminkad. Tror att jag var aningens trött igår kväll. Gick upp, tvättade mig, pratade lite med A och sen kröp jag ner i sängen igen. Drömde konstigt och vaknade flertalet gånger innan jag insåg att det var lika bra att gå upp.
Åt frukost och sedan ringde A igen. Hon kom över runt lunch-tid och jag passade på att ta en promenad i den sköna vårsolen för att möta upp henne vid tuben.
Sedan satte vi igång med hennes skolarbete. Det tog ett antal timmar, blev några rökpauser, ett par koppar te och lite småprat. Sedan blev det en promenad i duggregnet upp till mataffären för att inhandla diverse ingredienser till kvällens middag.
Under tiden jag satte igång med lasagnen så myste vi med skolarbete och lite chips... Salladen idag blev en grekisk variant a'la Jaqui. Sedan blev det mat och skitprat. Efter maten serverade jag chokladgratinerade hallon med vaniljglass. Mums...

Vi korrigerade det som behövdes i arbetet och sedan skickade A in det. Superbt! Så då har vi klarat av denna sak på listan också.

Gick med henne upp till tuben sen. Behövde personligen ladda lite mentalt.
Från och med idag är jag officiellt singel igen... Skrattretande eller hur?! Men det var nog lika så bra. Har ingen större lust att vara tillsammans med någon som inte kan visa den respekt, hänsyn, omtanke och ömhet som jag faktiskt förtjänar. Synd på en snygg kille dock...

xoxo /// J

Back home

Hej!

Hopkrupen i en av mina underbara köksstolar med en kopp te och bästaste Smulan som smyger omkring i lägenheten och söker min uppmärksamhet.

Har haft en kanoners dag på jobbet även om det var stendött--- Jag och K har skojjat runt och donat lite då kvällen enbart erbjudit ett fåtal gäster. Men jag hoppas verkligen att det snart kommer igång även på vardagarna. Det har nu gått fyra dagar sedan jag började på mitt nya jobb och det känns så bra. Perfekt ställe för mig efter det som varit sedan jag blev klar med skolan.

Efter jobbet kilade jag över till Berlin, tog en drink och snackade lite business med T. Jag citerar mig själv: "Ge mig bara en lokal"
Ja, om det ändå vore så enkelt...

I övrigt så har det inte hänt så mycket på något front alls. Jag ska knappast klaga över livet i sin helhet, även om jag önskar att vissa saker kanske kunde tett sig annorlunda.

xoxo /// J

Måndag morgon

Hej!

Solen skiner och humöret är nästan på topp. Aningen seg efter gårdagens orgie i rödvin tillsammans med A när jag slutade jobba. Men det var verkligen välbehövligt efter tre dagars hårt arbete. Nya jobbet är kanoners och jag trivs som fisken i vattnet. A kom in igår och åt lite innan jag slutade. Sedan tog vi en tur upp till Fenix där vi tog ett glas innan vi åkte hem till mig och öppnade en flarra rödtjut, kollade på bilderna från Egypten och snackade skit om det mesta, främst killar då det är ett ämne som ständigt är på tapeten. Lite halvlulliga drullade vi sedan i säng. Vaknade för en stund sedan, har börjat dagen med att betala räkningar och nu blir det en dusch och sedan frukost.

xoxo /// J

Dagen till ända...

Hej!

Gissa om det är skönt att vara hemma igen. Till och med så att jag uppskattar stöket med tvätt och städning. Dock ligger redan nästa semester i planeringsstadiet. OM jag lyckas "flirta" till mig en veckas ledighet i slutet av juni så bär det av till något varmt och mysigt land, kanske Italien den här gången?! Om inte annat så ligger en två-veckors vistelse i det varmare klimatet redan bestämt direkt efter syrran och p's bröllop i slutet av augusti. Pratade med A idag och undrade om hon hade lust att hänga med. Vore juh riktigt mysigt att åka med en tjejkompis för en gångs skull. =)

Vet att jag inte skrivit och berättat om min vistelse i Egypten än, men det har varit supermycket att pyssla med nu igen. Började nya jobbet igår och trivs redan kanonbra! Gulliga kollegor och bra chefer - vad mer kan man önska? Dessutom kommer jag att jobba tillsammans med en kock som jag arbetade med för en massa år sedan. Skojjsigt värre.
Sen så är det så roligt att gästerna redan är så nöjda att de lovordar oss framför andra gäster, framför cheferna...blev snudd på generad när en av dem satte igång. Men det är roligt att få uppskattning - dessutom när man får den från sin chef trots att man är ny på stället...

Nu ska fröken hoppa i säng så hon orkar med ytterligare en arbetsdag imorgon. Natti natt...söta drömmar...

xoxo /// J

Hemma igen!

Hej!

Borta bra, men hemma bäst! Vaknade för en liten stund sen efter en otroligt skön natt i min egen säng. SÅÅ skönt att få sova ostört en natt. Berättar mer om detta senare.
Är hemma igen efter en veckas semester i Hurghada. Blev en dag försenad på grund av askmolnet över Island, men det innebar juh bara mer solning. =) Kommer att skriva mer om resan lite senare, jag har massor att ta itu med här hemma idag, tvätt bland annat (öken = sand = SUCK).

xoxo /// J


Semester!

Hej!

Nu sticker fröken till egypten en vecka, därav kommer det bli dålig uppdatering. Dock ska jag redogöra när jag kommer hem vad J och jag pysslat med under denna vecka.

Jag är väldigt lyckligt lottad. Nytt jobb, ny pojkvän och en veckas solsemester. Jag är väldigt tacksam för att det är så fint i mitt liv just nu.

Kramar /// J

stressdag...

Hej!

Då sitter jag äntligen här hemma och har ett par minuter i lugn och ro. Idag har varit en fantastisk stressig men positiv dag. Denna måndag började med en snabb kopp te, en dusch och smink innan jag rusade iväg in till stan. Träffade Ash på mitt gamla jobb och överlämnade en webcam samt ordnade med lite annat. Sedan bar det iväg för en anställningsintervju...en till... Det gick riktigt bra. Sedan stack jag ner till syrrans kontor och tog en kaffe med henne (samt en huvudvärkstablett, tack) och småpratade lite.
Efter snabbkaffet där bar det iväg till söder och den andra krogen jag tittat på för löneförhandling, vilket var det slutgiltiga inför mitt beslut om vart jag vill arbeta framöver.
Så med två positiva besked bar det iväg till gallerian där jag inhandlade solglasögon, cajal, hörlurar, minneskort till kameran, växlade pengar och sedan via solariet (kan juh inte kommer ner likblek till egypten) innan det bar iväg hemåt.
Väl hemma hängde jag tvätt, satte igång en ny maskin, åt "frukost", packade ihop Smulans saker och sedan kom syrran och hämtade oss. Smulan ska vara hos A hela veckan jag är borta. Jag är helt övertygad om att hon kommer få det jättebra, men det kändes VÄLDIGT konstigt att lämna bort henne. Satt iaf kvar ett tag hos A, gick runt i lägenheten med Smulis. Sedan bar det iväg hem igen och en timme senare fick jag äntligen i mig lite riktig mat.
Sedan har jag dammsugit, pratat med mamma om allt mellan himmel och jord (pappas resa, syrrans bröllop, kläder, skor, facebook osv... ) Mycket att hålla ordning på nu. =)

Har äntligen satt igång att ta fram det jag ska ha med mig i resväskan..."redan"...haha...om fyra och en halv timme åker jag...haha...

xoxo /// J

Två timmar senare...

Hej!

Sitter fortfarande vaken. Ensam. Kan inte sova. Känner mig aningen vemodig. Borde egentligen inte ha den känslan alls. Men det är något som inte riktigt stämmer just nu. Kanske är det bara tröttheten som spökar. Fast jag funderar i alla fall. Jag vet att man inte alltid kan få allt man vill ha. Men just den här saken är viktig för mig. Jag vet bara inte hur jag ska få fram budskapet utan att låta som en fullständig bitch. Som ett litet barn som blir grinigt så fort det inte får som det vill.
Jag vet att jag begått ett misstag igen. Troligen ett misstag. Det kommer att visa sig. Magkänslan brukar sällan ha fel.
Sömnlöshet är bland det värsta som finns för man får tid att fundera. Tid att tänka efter om sådant man egentligen borde låta bli att fundera på.

xoxo /// J

dagens sista ord...

Hej!

Då har jag rivit runt ordentligt här hemma. Usch vad mycket saker man har egentligen. Men det ligger en enorm hög vid ytterdörren som ska slängas imorgon. Har ingen lust att gå ut mitt i natten...läskigt när man är ensam.

Det börjar väl egentligen bli dags att krypa ner i sängen. Sitter här och har läst ett antal artiklar på aftonbladet.se. Sällan man gör sådant. Tomt utan J här så att lägga sig o sova känns inge vidare. Hade önskat att han kom hit och sov med mig, även fast jag ska upp supertidigt. Det är ju bara så mysigt. Saknar...

Sov riktigt gott och dröm söta drömmar...

xoxo /// J

Söndag - åh vilken härlig dag!

Hej!

Denna dag började som så många andra med att jag låg kvar alldeles för länge i sängen, men det var lite svårt att låta bli då jag hade en underbar pojkvän intill mig. =) Dock var det bara att släpa sig upp ur sängen efter en stund och sätta igång med en maskin tvätt. J åkte rätt tidigt så jag passade på att slumra till en stund i soffan efter frukosten. =)

Sedan var det dags att ta en dusch och snygga till sig för en tur till gallerian. Har idag inköpt ytterligare en bikini, på New Yorker, samt en tröja som jag tror kommer vara supersnygg till ett par vita jeans. Så nu har jag i stort sett klarat av hela shoppinglistan innan resan, det har blivit lite andra småköp också, ögonfransböjare, glasfiberfil samt örhängen...sådant onödigt som vi kvinnor inte kan leva utan...haha..

Kom hem för en liten stund sen efter en tur till solariet. (kan juh inte komma ner till stranden helt kritvit) Nu blir det middag och sedan storstädning, ska försöka hinna med att bada Smulan ikväll också så hon är ren och fin imorgon när hon ska få åka hem till A.

tills vidare så önskar jag alla en trevlig kväll...

xoxo /// J

Fredag/Lördag

Hej!

Nu har det varit såndär dålig uppdatering igen på fröken. Men jag har som alltid haft en hel del för mig. I fredags så var jag och jobbade på "nya" stället igen. Kändes riktigt bra. Dock är det lönesnacket som är kvar och det ligger på morgondagens agenda och sen får vi se...

Igår började jag med att ligga kvar i sängen alldeles för länge tillsammans med J. Gick upp, duschade och gjorde mig iordning. Stack in till stan, vilket var ett enormt misstag. Kommer in i gallerian vid sergel och inser att halva stockholm bestämt sig för att vara där de också. Suck.
Jag startade iaf min "inför resan"-shopping med att köpa ett par likadana skor som lillsyrran (http://zoyna.blogg.se) köpt. Kunde verkligen inte låta bli för de var juh sååå snygga. (sorry gums, men jag lovar att ALDRIG ha dem samtidigt som dig..)
Sedan blev lite lite bokköp så jag har något att göra på stranden, köpte även en svart bikini, överdel på H&M och underdelen på Lindex.

Mötte upp A och vi tog en promenad över till gamla stan där vi hittade ett café som vi smet in på. Satt där en timme och myste med kaffe/te och kladdkaka.
Sedan bar det iväg till mitt "nya" jobb där jag hämtade min kvarglömda mp3-spelare... bara jag lyckas glömma en sådan sak... Tokiga A plockade dessutom ner affischer på tunnelbanan på mig (som tidigare nämnt figurerar jag juh i en reklamkampanj) *skrattar*
Sedan tog vi tuben över till söder där vi sprang in på mitt gamla jobb så jag kunde lämna ett par papper till en fd kollega. Då J hade messat att han inte skulle hinna äta middag med mig så frågade jag istället A om jag fick laga lite mat till henne och hon tackade ja! =) Så vi åkte och handlade, kom hem till mig och satte igång med matlagningen. =) Kvällens meny bestod av helstekt fläskfilé, rostad potatis, smörstekt sparris, varma coctailtomater och kantarellsås. Till det drack vi Primicia, Rioja 2008.
Efterrätten blev varma frukter bakade i folie med riven choklad och gammaldags vaniljglass.

Mätta och belåtna åkte vi sedan in till stan, eftersom jag inte ville att hon skulle åka ensam hela vägen, jag mötte upp J och vi åkte hem igen. A kom tack och lov hem tryggt och säkert. =)

xoxo /// J

känsla...

Over and over I look in your eyes
you are all I desire
you have captured me
I want to hold you
I want to be close to you
I never want to let go


Nattuggla =)

Hej!

Hemkommen efter en spännande kväll på det som kanske kommer att bli min framtida arbetsplats. Kändes riktigt bra, verkar vara ett härligt team som arbetar tillsammans. Kom snabbt in i jobbet och det flöt på. Självklart blir det alltid lite rörigt första dagen, men det får man kanske ta.
I övrigt så har jag ägnat dagen åt att vila, tvätta och planera för resan. Mycket att tänka på. Insett att jag varken har bikini eller solglasögon så jag vet vad jag kommer få ägna min helg åt. =)

Pratade med J på vägen hem, saknar... Men nu är det bara fyra dagar kvar och sen åker vi!!!

Trött fröken ska ta och krypa ner i sängen... tack för idag!

xoxo /// J

Bokat och klart!

Hej!

Har haft en helt fruktansvärd dag igen. Fröken har legat hemma med halsont och råsnuva. Måtte jag inte bli sjuk nu, men jag misstänker att jag blev kall igår och det gjorde knappast saken bättre att jag stack till gymmet när jag kom hem på kvällen.
Gårdagen var inte heller någon direkt höjdare då jag var på farmors begravning. Men det var samtidigt skönt att få ta farväl. Men en begravning är aldrig roligt. Fast det var inte så farligt som jag trodde att det skulle bli. När jag såg kistan så visste jag att farmor redan gått vidare till himlen och till farfar för hon var inte där. Det var bara ett skal. Låter kanske religiöst, men vissa saker tror jag på även om jag inte är fullt troende.

Idag har jag iaf bokat en resa till Egypten för mig och J. Så på tisdag morgon åker vi! =) Ska bli så underbart skönt att komma iväg en vecka. Och supermysigt att åka med J. Längtar. Sol och värme, mys och kalla öl på stranden...tihi...

Imorgon så ska jag iväg och jobba på ett av de ställena som jag funderar på. Spännande... Får se om jag trivs eller inte, annars så får jag ta nästa ställe... =)

I övrigt har det inte hänt så mycket utan dagen har varit väldigt stillsam i soffan tillsammans med Smulan. Skönt med sådana dagar också, bortsett från förkylningen då.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen.

xoxo /// J

Bättre...

Hej!

Natt igen då... borde ha lagt mig för evigheter sen, men la upp ett par byxor, pratade med mamma och syrran en stund, började ta itu med stryktvätten och sedan hamnade jag i letande av resor tillsammans med J. Hoppas hoppas hoppas han kan få ledigt en vecka så vi kan åka iväg tillsammans. Annars får jag väl åka själv =( Men det hade varit bästast om VI fick åka.. =)

Tror dock att jag måste krypa ner i sängen, hade tänkt försöka släpa mig ut och springa innan jag ska iväg. Kan nog behöva rensa hjärnan en stund innan...

natti..
xoxo /// J

Jäkla dag...

Hej!

Sitter här och har haft en riktigt pissig eftermiddag/kväll... Sällan som det är så dåligt. Förmiddagen ägnade jag åt att pussa på J, så den var riktigt trevlig. Åkte in till stan och fikade med syrrorna, gick lite i butiker och åkte sedan hemåt igen. Åt middag och tvärslocknade sedan i soffan. Ja, dagen har varit sisådär.
Imorgon kommer en allt annat än rolig dag då vi ska på farmors begravning. Roligare kan man juh ha...

I övrigt så kommer det att vara träningen som står i fokus den här veckan. Ska även börja jobba lite smått den här veckan också. Har två dagar på det nya stället inbokade så det känns spännande. Får se om det blir så bra som jag hoppas. =)

xoxo /// J

Söndag

Hej!

Då var söndagen till ända. Sitter här i soffan och filosoferar i min ensamhet. Hade sett fram emot en mysig kväll med min lillasyster, men hon bestämde sig för att sova hos vår storasyster. Så det är bara jag och Smulan hemma ikväll. Ganska skönt på sätt och vis, men samtidigt...ja, ensamt...

Gårdagskvällen hemma hos storasyster var riktigt trevlig. Matlagning och bakning, sedan ett par glas vin, småprat och middag med mamma och pappa. Vi avslutade middagen med äppelpaj och sedan en rask promenad till tunnelbanan så jag kom hem någolunda i tid.
J kom över ganska sent och vi la oss mer eller mindre direkt. Jag tror jag var ganska trött.

Idag har jag engagerat mig i att städa lite, bädda rent och tvätta. Sedan har en stor del av dagen varit tillägnad soffan och teven. Är mentalt trött.
Ska nog ta ett tag med dammsugaren nu innan det blir för sent.

xoxo /// J

Påskafton!

Hej!

Frukost, träning och lunch är avklarat på dagens "att göra-lista". Körde upp J tidigt ur sängen idag så vi fick en chans att äta frukost tillsammans...myys... !

Det är alltså påsk påstås det... Har till och med ansträngt mig så att jag tagit fram ett par kycklingar också ur min sk påsklåda. Fem-sex år sedan jag firade påsk senast och det blir inte speciellt mycket firande idag heller. Istället blir det en trevlig middag med mamma, pappa och min storasyster. =) Intressantare inlägg än såhär blir det inte för stunden...

xoxo /// J

Långfredag

Hej!

Denna dag kallas långfredag, och en lång dag har det sannerligen varit. Vaknade vid åtta imorse av en sol som sken in på mig i sovrummet. Rullade över till fotändan där solen inte kom åt mig och sov en liten stund till. Gick upp och åt frukost, plockade lite i lägenheten, gjorde mig iordning och begav mig sedan in till stan för att möta upp A för en långpromenad. Vi hoppade av tuben vid östermalmstorg och gick sedan över till djurgården. Vi gick hela vägen runt waldermarsudde, blockhusudden och hela vägen bort mot kaknästornet för att sedan promenera tillbaka mot grönan. En bra promenad i solen, vi var ute i nästan två och en halv timme. Riktigt skönt var det iaf. Passade även på att "turista" lite och tog lite bilder då vi passerade ett museum.
Innan vi tog djurgårdsfärjan över till slussen passade vi på att avsluta vår långa promenad med en varsin varmkorv, gott efter en så ansträngade eftermiddag.



Kom hem, fortsatte mitt sorterande av papper, lagade middag - makaronigryta a'la mammas recept - åt och somnade sedan i soffan. Skönt...
Vaknade och fortsatte städa bland mina papper, har pratat med A en stund och ska snart gå och sova. Men det positiva är: Jag har ett köksbord igen och pappersstädningen är äntligen avklarad! =)

xoxo /// J

Nattsudd

Hej!

Mitt i natten - igen. Fröken borde verkligen ha gått och lagt sig för länge sedan, men har påbörjat mitt evighetsprojekt ikväll...att städa ur bland alla gamla papper som ligger och skräpar. Köksbordet är helt överbelamrat redan och då har jag inte ens öppnat pärmarna än...suck...
Öppnade dock min gamla "låda". En såndär låda som man förvarar saker i som ingen annan någonsin får öppna, med gamla papper, brev, dagböcker osv...Nostalgi värre. Tiden går fortare än man tror. Många minnen som ryms i en enda låda.

Det är en såndär natt som man är supertrött och vet att man borde sova, men något håller en vaken. Funderar väldigt mycket på J. Det har gått så fort allting. Det har varit väldigt intensivt. Och någonstans under denna korta men snabba resa fick jag kalla fötter. Jag började sänka garden och simsalabim så blev jag osäker. Så fort man sänker garden blir man sårbar. Men sänker man inte garden blir man ensam. Klurigt det där... Men jag känner en enorm saknad efter honom efter de här dagarna för mig själv och det är väl det enda beviset jag behöver för att veta exakt vad jag vill, eller?

xoxo /// J

Dagen som försvann...

Hej!

Strandad i soffan. Luften har nästan gått ur mig nu. Det har varit en fantastiskt effektiv dag idag. Efter träningen så stack jag in till stan och åt en sen lunch med A. Efter vår kycklingsallad så kalasade vi på morotskaka. Mums! Riktigt mysigt att sitta på ett fik och prata ett tag.

Gick på vägen till tuben upp till mitt "gamla" jobb och hämtade mina kvarglömda solglasögon. Kände verkligen när jag kom in där att sluta var det bästa beslutet jag tagit på väldigt länge. Ångrar mig inte en sekund.

Åkte till gallerian på vägen hem och letade kostymbyxor, men utan större framgång. Var nog inte helt på g idag heller... Handlade mat och åkte sedan hem till Smulan. Sedan jag klev innanför ytterdörren så har jag ägnat mig åt städning i lådor, tvättvikning, dammsugning och matlagning. Dock mycket kvar att göra känns det som, men nu satte jag mig ner och då gick jag ner i varv.

Hade egentligen velat spendera hela kvällen med J, men han har annat för sig så jag får nöja mig med smuliskatten. (fast det är inte så illa det heller)
Ska ta ett par krafttag till och sedan blir det lite glass (dock sorbet den här gången, laktosintolerans...sucka) och kanske film (om jag inte somnat innan).

xoxo /// J

Speedupdate...

Hej!

Då har jag varit o tränat, tagit en dusch...nästan sminkat klart mig och ska alldeles strax sticka in till stan för en sen eftermiddagslunch med A. Supermys! Känns i hela kroppen att jag inte tränat på evigheter, men resultatet kommer nog bli bra lagom till bröllopet. =) Nedräkningen har börjat...

Kan inte heller sluta tänka på J...Han e bara för gullig. Skriver små söta sms hela tiden... Underbar kille, underbara vänner, världens bästa familj...jag är lyckligt lottad måste jag säga...

xoxo /// J

Morgonstund....

Hej!

Sovit urdåligt inatt. Men fick prata lite med J på msn iaf. Vaknade för en liten stund sen, vred mig fem gånger och insåg att jag kommer ha grym ågren om jag inte släpade mig upp och iväg till gymmet. Så nu ska jag alldeles strax sticka. Finns heller inget härligare än att vakna och ha en gulligt mess från någon man tycker om... (tack)...

xoxo /// J