dikt av Jonas...

den här underbara dikten fick jag av min vän Jonas den 31 mars 2003.

Are we friends
Or are we not?
You told me once
But I forgot.
So tell me now
And tell me true
So I can say....
I’m here for you.
Of all the friends
I’ve ever met,
You’re the one
I won’t forget.
And if I die
Before you do,
I’ll go to heaven
And wait for you.
I’ll give the angel
Back their wings
And risk the loss
Of everything,
just to prove my friendship is true have a friend like you!


Slutkörd!

Hej!

Onsdag kväll. Slutkörd. Överkörd typ. =)

Det har varit en intressant dag. Vaknade på tok för sent, kastade på mig kläderna och stack iväg till skolan. Hann iaf i tid. Sista etappen på projektet började idag. Tycker det är jätteroligt att arbeta med projektet, men man känner av att de andra i gruppen har lessnat på det. Två veckor kvar bara. Det blir nog ett bra resultat iaf. =)

Efter skolan åkte jag och solade. Tycker om att vara brun (men inte för brun) så man ser fräsch ut året runt. Kom hem och svidade om till träningskläder.
Kelade lite med Smulan och gav henne mat.
Sen bar det iväg till gymmet. En och en halv timme idag igen. Underbart! =) Kanske borde ta med Smulan o låta henne gå på ett löpband så hon också kan slimma till sig lite... *ler*
Dock kan jag verkligen börja se resultat. (fast lite lönnfet runt magen e jag fortfarande..haha)


Kom hem och tog en lång varm dusch. Har ätit middag (om man kan kalla rester för middag?!) och kollat på idol.

Sen har jag krupit ihop med datorn i knäet i soffan och spelat lite mafia wars och farmville på facebook. Sitter o pratar med A och T på msn.
Det är Grey's på tv nu också. Shit vad mycket man missar om man inte kollar en säsong..haha...

Livet är ganska lustigt ibland. De vändningar som det tar med jämna mellanrum.
Jag är iaf helt slutkörd idag. Har varit en påfrestande dag. Inte bara i skolan utan även privat. Det är inte så ofta det känns så påfrestande, men idag har det börjat ta priset.
Jaja...det är ett senare problem.

Nu ska fröken ta fram dammsugaren en kortis.

xoxo /// J


Myskväll med mig själv!

Har precis avnjutit två avsnitt av Desperate Housewives. Underbart. Hur ofta får man chansen att bara ligga i soffan och koppla av till denna härliga serie? Ja, det är mååånga månader sen. Innan jag flyttade från min trea för ett år sen...shit pommes frites... det ÄR verkligen länge sen.

Kvällen började med att jag vaknade efter en lite välförtjänt tupplur i soffan. Frös så in i ***. Hösten är verkligen på väg. Hade skitont i magen när jag vaknade. Stressmage. Suck. Såå typiskt. Men allt har med skolan att göra, som vanligt. Är jag inte nervös över en inlämning är jag stressad över en tenta eller feedback och är det inte det så är jag nervös över att arbetet inte blir tillräckligt bra.
Har allvarligt övervägt en gastroskopi för att kolla att det inte är nåt annat allvarligt på g. Hmm...

Jaja... Tog itu med middagslagning sen. Det blev en enorm gryta med spaghetti och köttfärssås. Yum! Så behöver man inte laga mat på några dagar igen. =)
Usch, vad trist det är att äta själv. Det är tråkigt att laga maten till sig själv. (därav de stora grytorna så man slipper göra det lika ofta)
Kröp dock ihop i soffan och kollade på idol medans jag käkade. Kul att man lagar mat i en timme och sen slänger i sig den på tio minuter. Men jag fick se ett avsnitt av idol! =)



Denna härliga kväll fortsatte med att jag tog fram strykbrädan och strykjärnet och tog itu med stryktvätten - äntligen! Ska bli grymt skönt att ha på sig strukna skjortor för en gångs skull. Haha.

Under tiden kollade jag på Desperate Housewives. =)
Till min stora glädje var det dessutom dubbelavsnitt idag. Så i reklampauserna städade jag undan lite, chattade med T och A på msn. Har hunnit med att färga ögonbrynen också. =)
Ja, jag kan väl inte säga annat än att jag haft en toppenkväll med mig själv.


xoxo /// J

tisdagsmys!

Hej!

Hade aningen svårt att komma upp imorse. Kunde verkligen inte sova inatt. Det gick bara inte. Antar att jag oroade mig för mycket för feedbacken på projektarbetet. Vaknade Alldeles för sent idag, men hann in i tid iaf. Feedbacken gick bra. Riktigt bra. Det blev inte så mycket totalsågning som jag var rädd för. Skönt.
Vi åt lunch på Brasco. Åt en räksallad idag. Mums!

Efter lunch var det dags för feedback nummer två, som också gick bra. Ja...och sen var det bara att röra sig hemåt igen. Passade på att kila förbi Body Shop för lite favoritprodukter.










Kom hem och landade i soffan med datorn. Har spelat lite farmville och mafia wars på facebook. Sen så har jag pysslat lite med mitt affliateprogram för Double.net. Kanon att kunna tjäna lite extrapengar på att lägga in reklambanners på sin bloggsida. =) Inget man kan försörja sig på, men lite extra som sagt.




Smulan ligger hopkurad vid mina fötter o ser sååå söt ut. (som vanligt)

Har ingen lust att åka iväg o träna idag. Har så fruktansvärt ont i kroppen sen igår. Kände redan imorse när jag gick upp till tuben att det stramade i benen. Och nu har magmusklerna kommit på att jag tränade dem igår också. Funderar allvarligt på att inte resa mig ur soffan mer idag, men borde verkligen ta itu med stryktvätten.

I övrigt så händer det inte mycket i dagsläget. Försöker få tag på J, men han verkar inte vilja prata med mig. (?) Får se om T tänker höra av sig med idag också. (?) Pratade med honom förut, men han kändes lite halvkort i telefon... hmm.... Det ordnar sig nog. =)

xoxo /// J

 


Min nya favoritsida!


YES!


Måndag, ledig, wiiee!

Hej!

Låg och drog mig alldeles för länge idag. Hade ställt klockan på åtta för jag tänkte vara duktig och komma upp tidigt så att inte hela dagen bara skulle gå åt till att sova. Men tji fick jag när jag vaknade elva. Gick upp, käkade frukost och åkte sedan till gymmet. Dock helt slut i kroppen idag, så det blev ett kortare pass än vanligt. Solade innan jag rörde mig hemåt.
Kom hem och sorterade papper, försökt få tag i min bankman utan framgång och insett att jag MÅSTE få iväg mitt CV idag inför praktiken. Sucka. I-landsproblem verkligen.
Har precis ätit lunch och pratat med lillasyster. Pratade mest allmänt.

Har även kommit fram till vad jag vill tatuera nu. =) Vet dock inte vart på kroppen än. Lillsyrran föreslog nacken, och det var nog inge dumt tänkt alls. Skulle nog kunna bli riktigt snyggt. Så jag har även suttit o kikat lite på typsnitt. Kommer nog på nåt riktigt bra. =)

Nu ska fröken ta o ägna sig åt dammsugaren och tvättmaskinen eftersom jag inte lyckades få tummen ur igår, haha.

xoxo /// J

söndagsmys

Hej!

Trött tjej som rapporterar. =) Hade en bra kväll på jobbet igår. Men det var riktigt mycket att göra. Roligt visserligen, men det var lite väl kanske. Hade inge bra flyt på gästerna utan de var väldigt ojämna. Men men, alla var iaf nöjda, det är det viktiga.
Kvällen gick fort och sen var det hem och sova. Vaknade alldeles för sent idag... åkte till gymmet och plågade mig själv ett par timmar. Det var skönt. =) Veckohandlade och åkte hem till duschen. Har ägnat eftermiddagen  åt att koppla av lite. Har en lång lista på sånt jag måste och borde göra, men stora delar av den har blivit lagda åt sidan idag. Tycker jag förtjänar att få koppla av lite.

Nu ska jag fortsätta slappa.  =)

xoxo /// J

bakis...trött...jobba...

Hej!

Igår vaknade jag egentligen för sent, men det var skönt att få sova ut lite för en gångs skull. Käkade frukost och drog sedan till gymmet. Efter det var det solariet som gällde. Ännu skönare. Låg där med mina funderingar och slumrade lite =)

Kom hem, käkade lite och sen var det dusch, smink och hår som gällde innan det var dags att åka till jobbet. Var en del att göra igår, vilket var skönt, för då går tiden mycket fortare. Har tyvärr lessnat på mitt jobb och skulle helst sluta där. Dessvärre funkar det inte riktigt eftersom jag är beroende av extrapengarna så länge jag pluggar. Har dock en kontakt som jag tror jag ska ringa. Om inte annat så kommer jag behöva jobb när skolan är slut i december, och jag har måttlig lust att gå tillbaka till mitt ordinarie jobb. Det är väl helt enkelt dags att gå vidare. Vet inte hur stora chanser jag har att få jobb som restaurangchef direkt efter skolan. Det handlar väl rätt mycket om att jag ska söka också. Men att jobba på ett ställe man inte trivs på är inte min melodi. 
Skulle inte vilja sluta på jobbet jag har, för jag trivs himla bra på stället, med mina chefer och gästerna. Problemet ligger på helt andra punkter. Insåg faktiskt igår att jag bara jobbar på rutin, vilket inte är ett dugg utvecklande för mig. Och om jag är kvar där så kommer det bara ta ännu längre tid för mig att nå mitt mål.

Aja... M, jag och en polare till honom gick iaf ut och tog en öl efter jobbet. T dök upp och tog en öl med oss. =) Sen var helt plötsligt klockan tre och fröken var lullig så jag tog det vuxna beslutet att åka hem. Kom hem, tog ett glas vin och kopplade av en stund. Somnade sex imorse.... Så när jag vaknade vid halv tio och skulle åka till gymmet insåg jag att det verkligen inte funkade om jag skulle orka med jobbet. Så jag låg kvar i sängen till ett. =)
Har duschat, ätit frukost och sminkat mig. Nu är det dags att sticka o jobba igen. Sucka.
Vad gör man när man bara inte vill? Hur får jag de närmsta tre månaderna att bara gå jävligt fort så jag kan börja på nytt jobb? Blir knäpp på mig själv...

xoxo /// J

sååå trött o less...

Hej...

Ibland verkar det inte spela någon roll hur mycket man än försöker. Man räcker ändå inte till. Senaste veckan har varit riktigt knäpp. Har haft fullt upp med projektarbetet och försökt träna så mycket som möjligt. Kampen mot dygnets få timmar är hård i dagsläget. Det hinns inte med speciellt mycket.
Försöker prioritera min tid, men det har bara resulterat i att klockan är tio på kvällen och jag har knappt börjat städa hemma. Dammigt och eländigt är det. Skulle behöva tre dagar ledigt för att få ordning på allt. Och snart är det väl sängdags igen. Kom hem från träningen efter åtta och duschade. Började städa ur badrummet. (tom hyllorna i badrumsskåpet vad dammiga - då är det rätt illa) Har slängt i en maskin tvätt, ska börja dammsuga nu och dammtorka. Kanske orkar jag skura av golvet också. Listan är lång idag... och mer än ovannämnda punkter kommer jag inte orka med.

I dagsläget räcker jag inte till. Tiden räcker inte till. Orken räcker inte till. Vad gör man?

Vi blev iaf klara med projektarbetet idag. Så skönt att få lämna in det en dag tidigare än utsatt deadline. Och nu väntar som vanligt en helg med träning och jobb. Älskar att jag har kunnat börja träna igen. Måste bara ta och skärpa till mig med maten. Dags för diet igen.. *ler*
 Ska som sagt åka bort med mina syrror i slutet på oktober och vill väldigt gärna ha blivit riktigt fit tills dess så jag kan köpa något nytt och riktigt snyggt att ha på mig när vi ska gå ut. Det är alltid roligare att ha nya kläder om man dessutom känner sig riktigt snygg i dem. =) Jobbigt att vara tjej...

Ska ta itu med dammsugningen nu innan klockan blir för mycket, vill juh inte störa grannarna i onödan.

xoxo /// J

Sovdags...igen... ?!

Hej!

Då har det gått ett dygn sedan mitt senaste inlägg. Och vilket dygn det har varit! Vaknade halv sju imorse, duschade o tvättade håret. Kletade på lite foundation och mascara samtidigt som jag åt en skiva rostat bröd och drack te. Plattade håret, klädde på mig och stack iväg. Smarta fröken tog sina nya stövletter idag. Inte SÅ smart kanske. Nya skor och lång dag med mycket spring = AJ!!!

Kom in till skolan och så startade vi med projektarbetet igen. Spyr snart på just den här delen. Lunchen intog vi på Brasco. Åt en pastasallad med honungsdressing och gratinerad chevré - yum!
Mätta och belåtna fortsatte vi arbetet med projektet. Satt till fyra-tiden och sedan bar det iväg hem. Sååå skönt att vi kommer bli klarar med etapp 2 imorgon och kan lämna in det.
Har dock haft en del ångest över arbetet ikväll. Men det gick över till slut. Eller nästan iaf...

Kom hem vid fem, käkade lite och åkte sedan till gymmet. Körde 45 minuter kondition, 20 min stretch och sen tog jag en promenad hem. Gjorde köttfärspaj och har suttit med projektet. Tappade hungern efter ett tag och det blev inte så mkt middag för min del.

Nu ska jag krypa ner i sängen, efter nattciggen förstås. E riktigt trött idag så förhoppningsvis sover jag tungt inatt.
Har sovit väldigt dåligt den senaste veckan. Skitjobbigt när man vet att man måste vara pigg o alert på dagarna. Så det har blivit stora koppar kaffe.

På vägen hem från gymmet ikväll slog det mig hur otroligt mycket som hunnit hända det senaste året. För ett år sedan hade jag precis startat min utbildning, var på väg att flytta tillsammans med min dåvarande, hade nästan slutat jobba helt och trivdes bra med sambolivet. *skrattar* Idag, ett år senare trivs jag bäst ensam (fast jag är aldrig helt ensam, har juh Smulan), bor i en jättefin lägenhet (som verkligen slår den "vi" skulle bott i), stordiggar min utbildning och jobbar i stort sett alltid på helgerna. Vägen hit har varit ruggigt krokig och det har hänt mycket tokigheter de senaste sju månaderna. Kanske för att jag är bra på att ställa till med såna?!
Det är så skönt att kunna säga att jag är nöjd med min tillvaro och njuter av livet.

Nu...SÄNGEN!

xoxo /// J

Läggdags!

Hej!

Tänkte bara kika in och säga godnatt. Har arbetat hårt med projektet, men har inte blivit klar med rekryteringsmanualen än. =( Det blev mer jobb med den är jag trodde. Men å andra sidan så är jag perfektionist. En negativ del av mig eftersom jag aldrig blir nöjd med mitt resultat. Får fortsätta fila på manualen i skolan imorgon.

Nu blir det sängen för fröken. E verkligen helt slut. Har plockat undan lite här hemma, gosat med Smulis och bäddat sängen. =) Finns inget bättre än sträckta lakan när man ska sova.

Sov gott allesammans!

xoxo /// J

Skitliv

Alright...
my life sucks really bad today.

Har haft ett mardrömsdygn. Det började igår när jag satt och jobbade med projektarbetet. Arbetet flöt på och jag började bli färdig med rekryteringmanualen. Sparade arbetet men kom sedan på att jag skulle maila över det till mig själv för att kunna öppna det i skolan. Men när jag skulle bifoga filen var det borta. Puts väck borta!!! Och jag letade i datorn förgäves. Det var precis som om arbetet gått upp i rök... Magont!!!

Tydligen sådant som händer med dagens teknik.

Kunde inte sova inatt sen heller. Fick hela en och en halv timmes sömn när jag väl somnade. Skitbra när man ska upp tidigt. Vaknade tjugo över sju och skulle lätt hinna med tuben. Men det var som om allt gick i slowmotion och jag kom inte iväg förrän halv nio...

Försenad till skolan och aningen stressad... Fick berätta för gruppen att mitt arbete försvunnit. Shit vad det var pinsamt. Får fortfarande en antydan till tårar i ögonvrån när jag tänker på det där förbaskade arbetet. Hur f*n kunde det försvinna???

Dagen fortsatte iaf och det känns som om vi är ikapp med arbetet iaf. Bara jag som måste jobba med rekryteringsmanualen. =)

Kom hem, åt lite gulash och slumrade sedan till en liten stund i soffan. En välbehövlig tupplur. E supertrött fortfarande. Men men...ska jobba en liten stund med projektet och sen krypa ner i sängen.

xoxo /// J

good flow...

Hej!

Måndag kväll... och vilken eftermiddag/kväll det har varit. =) Gav upp efter lunch. Kunde verkligen inte fokusera mig alls i skolan så jag konstaterade att jag skulle få mer gjort hemma. Åkte hem och konstaterade åter igen att det inte gick alls. Sucka. Så jag packade träningsväskan och stack till gymmet istället. Körde 30 minuter kondition och sen 20 minuter stretch. Underbart!
Sedan tog jag en tur i solens land och slumrade till ett par minuter.
Skitpigg åkte jag sedan iväg och inhandlade ett hyllset till badrummet. Sweet, tänkte jag som var fylld av energi. Kom hem och käkade lite. Sen satte jag mig ner och kopplade av ett par minuter. Fem minuters vila kan vara en rätt bra grej efter träningen. Och vips, så hade jag somnat. *skrattar*

Vaknade två timmar senare och kom fram till att jag ALDRIG mer ska koppla av i fem minuter. Har sedan dess pratat med mamma och med T och diskat, vikt tvätt, dammsugit, gått ut med soporna, surrat med grannen, lekt med katten, städat i badrummet (som har en tendens att alltid vara rörigt med grejjer), bäddat ovs... haha... Och nu så sitter jag o skriver på projektarbetet. Så det har varit några effektiva timmar nu på slutet får jag säga.

Snart dags att hoppa i säng, men ska engagera mig några minuter till i projektet. Hög prioritet på det nu!

xoxo /// J

Måndag morgon!

Gomorron!

Har sovit rent fruktansvärt inatt. Har haft den ena mardrömmen efter den andra. Vaknade redan efter en timme inatt och var helt gråtfärdig. Usch. Det är aldrig roligt med mardrömmar.
Så idag är jag en trött tjej. Har duschat och smörjt in mig med gott luktande klet. =) Sitter o äter lite frukost - för en gångs skull - och lyssnar på nyheterna.

Finns inte så mkt mer att tillägga än... lite för tidigt.

xoxo /// J

Söndag = ledig dag...eller not...

Hej hej!

Ja, då var helgen till ända...igen. Jobbade som vanligt fredag och lördag. Har varit väldigt lugnt på jobbet så det har inte varit alltför roligt. Har dock kommit igång och börjat träna igen. Känns helt underbart. Men jag märkte direkt att jag inte var i samma form som i somras. Men men...det är bara att kämpa på nu. Ska verkligen skärpa till mig med maten också. Behöver tappa ca fem kilo nu så borde jag vara i toppform igen. Har ett mål att kämpa mot också. Den 24:e oktober ska jag nämligen åka till Karlstad. Det känns som ett realistiskt mål. Ca fem veckor dit. =)

Idag vaknade jag sent och gick upp. Åt lite fil och müsli och sen bar det iväg till gymmet. Tränade ett par timmar, handlade lite mat inför veckan.
Kom hem och sjönk ner i soffan med datorn och skulle jobba med projektarbetet. Men det var tydligen inte så intressant för jag somnade. Haha...
Vaknade ett par timmar senare och har sedan dess tagit itu med tvätten och dammsugit. Ätit macka o druckit te i brist på matlagningsinspiration. Senaste två timmarna har jag pluggat stenhårt. =) Nu känns det äntligen som om jag börjar få ordentlig koll på begreppet rekryteringsmanual.

Strax dags för fröken att uppsöka sängen igen så jag inte försover mig imorgon, det vore inge bra i nån ände.

xoxo /// J

Snart läggdags

Hej!

Vilken produktiv kväll jag har haft. Kom hem vid fem och käkade lite middag. Det blidde så enkelt som matlåda med paj, men blev inte riktigt mätt så det slank ner ett par mackor också. Äter som en häst verkligen. =) Slappade ett litet tag framför teven tillsammans med datorn och spelade farmville på facebook. Haha...har blivit totalsåld på det spelet. Rätt larvigt egentligen. Driva en egen farm, mjölka kor och plantera växter. Men jäkligt bra avkoppling från allt annat. Självklart låg Smulis troget vid mina fötter på "sin" plats i soffan.

Sen satte jag igång o röjde undan lite hemma. Vek lite tvätt och plockade undan post o papper som låg spridda i köket. Engagerade mig sedan i projektarbetet, kollade på idol och sen har det varit lite allmänt pluggande (rekryteringmanual för projektet) och kollande på tv.

Men nu är det alldeles strax sängen som gäller. Har gjort te o en macka. Hungrig igen. =) Smulan har varit väldigt lugn ikväll. Dock verkar det som om hon kommit igång med lekandet nu.

Imorgon blir en relativt tuff dag. Ska upp vid sex-tiden. Budgetering på förmiddagen, sen hem o sova en timme (om jag kan somna dvs) innan jobbet imorgon kväll. Underbart.

Så för att orka med morgondagen så måste nog fröken ta o pallra sig i säng nu.

Sov gott!

xoxo /// J

Projektarbete = fika

Hej!

Ja, då har vi hållit igång med projektarbetet ett par timmar. Vi började med att äta lite kärleksmums. Hade genomgång av etapp 2 lite snabbt och sedan satte vi igång och arbetade. Efter en timme var det dags för fika. Mer kärleksmums. =) Sedan har vi ätit lite mer kärleksmums efter det. Det har helt enkelt varit en J**la massa kärleksmums idag. HAHA... (vår handledare fick en bit också)

Nu är det alldeles strax dags att avsluta arbetet för idag och börja röra oss hemåt.
Det känns som om den här dagen har varit otroligt kreativ och mättande. Önskemål om bakverk nästa vecka???

xoxo /// J

Morgonstund!

God morgon!

Vaknade av en katt som fått för sig att min arm var det ultimata att slicka på. Mycket irriterande. Men effektivt eftersom jag i all irritation gick upp och gav henne mat. Tyckte jag hade gott om tid att duscha och göra mig iordning, men tidsoptimisten i mig var verkligen vaken idag och jag fick tokstressa sista minuterna. Varför blir jag inte förvånad?

Kom iväg med tuben via Slussen och upp till skolan. Hann faktiskt med att köpa en stor kopp kaffe. Mycket gott.

Sitter i skolan nu och har genomgång i budgetering. =)

xoxo /// J

gonatt och tack för idag...

Tack o godnatt!

Nu ger jag upp. Har fullständig skrivtorka. Förutom på bloggen tydligen. Verkar som om jag försöker ta igen de senaste veckornas torka på bloggen istället, för tydligen går mitt projekt inge vidare idag. Inspirationen vill inte infinna sig hur mycket jag än försöker.

Men nu är jag tröttis och ska lägga mig i sängen o lyssna på talbok istället. Har precis avslutat Harry Potter-böckerna och påbörjat "Flyga Drake" av Khaled Housseini. Lite mer svårtlyssnat än Harry Potter, men jag tror att det är nyttigt med lite variation, eller?

Kärleksmumsen blev förressten riktigt bra, kanske inte så luftiga som jag hoppats på, men man kan juh inte lyckas alla gånger. Är juh ingen mästerkock direkt. =)

Smulis röjer runt som en tokig här hemma. Nånting är riktigt roligt...frågan är bara vad? Förstår mig inte på den katten. Men det var som jag misstänkte, sova hela dagen och leka hela natten, haha... (ibland önskar jag att jag var katt, sova 18 timmar om dygnet, äta och leka... guu va gött)

(bilden är dock tagen i maj när vi var på landet)

Men nu blir det sängen.

Sov gott!

xoxo /// J

de e juh inte sant...

Ah...jag blir tokig. Har fullständig idétorka och kan inte jobba med projektet alls. Har suttit och stirrat bra länge nu, men har bara fått ur mig tre meningar. Jag förstår verkligen inte. Jag som var så taggad att fixa till det här ikväll.
Negativt nummer två är att jag har fått ont i halsen igen. DET KAN INTE VARA SANT!!! Jag hade äntligen börjat känna mig pigg igen och såg fram emot att kanske kunna träna imorgon. Men det skiter sig visst. Jag blir tokig! Jag orkar inte vara sjuk mer nu. Det räcker med nästan tre veckors genomförkylning. Får gå och lägga mig snart så kanske det går över fortare än kvickt igen.

Har en maskin tvätt som jag ska hänga nu, tänkte göra en kopp te och så får vi se om jag får någon inspiration att fortsätta skriva på projektet. Hatar verkligen när inspirationen bara försvinner.

Smulan tycker jag är skitdryg som bara sitter och skriver på datorn, så hon har för elfte gången sen jag kom hem, lagt sig i soffan och somnat, vilket innebär att det kommer bli mycket bus inatt....hehe...
Ska ta o ringa mamma också. (Saknar mamma...) Ja, jag vet...det kan verka skitlarvigt när man e 27... hehe... men mamma e mamma oavsett ålder!

xoxo /// J

hatar disk..

Hej igen!

Ja, idag verkar det som om skrivlusten äntligen infunnit sig igen. Har klarat av middagen, blidde rester sen igår i brist på engagemang att laga nytt. =)
Disken har hopat sig i diskhon efter mitt bakande och jag har inte orkat ta itu med det än. Suck. Hatar verkligen att diska.
Har iaf slängt i maskin nummer två med tvätt nu och har hängt den första högen. Smulan har snällt hjälpt till och tuggat lite på mina våta mysbyxors snören...haha...

Känner mig på riktigt bra humör idag. Ska alldeles strax sätta igång med rättningar av projektarbetet. Det är bara det att det är sååå skönt att slippa läsa på kvällarna, även om jag blir aningen rastlös av att inte ha häcken full. Men kan snart börja träna igen på eftermiddagarna, längtar verkligen. Har känt mig bra sen i måndags, så nu kan det nog inte vara så farligt med ansträngning. Får försöka komma iväg imorgon. =)

Lite roliga saker som har hänt: Min kusin D dejtar tydligen en klasskompis väninna... coolt...
En gammal barndomsvän har lagt till mig som vän på facebook...måste vara över tjugo år sedan vi hade kontakt senast. Tänk vad liten världen är ibland. =)

Ska sätta på en kanna kaffe o sätta lite fart med allt annat nu.

xoxo /// J

Färdiga kärleksmums

Ja, fast de inte är uppskurna än. Jag vet att det ser lite konstigt ut, men R bad om ett par bitar utan kokos, så det är klart han får det. =)



O Smulan har suttit med här ute i köket o tittat på när jag bakat. =)



xoxo /// J

Bakar...

Håller på o bakar kärleksmums... halvstökigt i köket...

Och första lagret glasyr ligger på kakan...snart dags för det andra...


xoxo /// J

idag - onsdag...

Hej!

Mitt i veckan igen. Usch vad tiden rusar iväg fort. Som den här dagen.
Men vi börjar med igår, som var en helt enkel vanlig dag i skolan. Gjorde inte för många knop på eftermiddagen. Solade visserligen på väg hem. Kollade på ett helt avsnitt av Idol. Sensationellt att jag kan ha tid att sitta ner så länge framför teven. Riktigt skönt att få den chansen.

Imorse tog batteriet slut i min väckarklocka och samtidigt så slogs min mobil av pga dåligt batteri...underbart. Men jag vaknade en halvtimme innan jag var tvungen att gå hemifrån så det blev en snabbdusch och en riktigt dålig sminkning. En latte från caféet nära skolan fick duga som frukost.
Var klar i skolan runt halv tolv och åkte via solariet och matbutiken på vägen hem.

Har precis ätit frukost/lunch...och sitter i soffan med Smulis o bara njuter av dagen. Visst är hon fin... men gillar inte riktigt att matte vill ta kort så hon vände ryggen till...haha... 

Ska alldeles strax knalla upp till mataffären, missade självklart ett par grejjer när jag handlade förut. Sen ska jag baka kärleksmums till min projektgrupp och arbeta lite med projektarbetet. =)

xoxo /// J


long time again...

Hej!

Jag förstår inte hur jag lyckas få tiden att gå så himla fort. Nio dagar sen jag fick ner några rader senast. Förra veckan handlade bara om projektarbetet. Hann dock med att vara sjuk en del. Suck. Lyckades hinna med att träffa T en del också.
T...hmm...har jag inte berättat om tidigare. En kille jag träffat relativt nyligen. Dock tror jag inte att jag kan ge så mycket engagemang i dagsläget, då skolan, jobbet och träningen tar all min tid. Önskar att jag kunde ge honom mer tid. Supergullig kille.
Jobbade som vanligt fre och lör. Det var en helt vanlig helg på jobbet utan några större missöden. Har tyvärr ledsnat en del på jobbet. Det är inte så roligt att gå dit längre. Mycket beror kanske på att det känns mer som ett måste för att få in pengar.

Igår sov jag hyffsat länge, tog en lång dusch och gjorde mig sedan iordning samtidigt som jag lyssnade på talbok och städade. Sedan åkte jag till gallerian i jakt på jacka. Men efter en halvtimme hade jag gått igenom de flesta butikerna utan att hitta ngt alls. Så jag åkte in till stan. Snurrade i en galleria i en timme, fick nog och gick till Zara som var mitt sista hopp. Och där tog det bara några minuter och så hade jag hittat en trenchcoat. Helt otroligt.
Åkte tillbaka hemåt, men stannade i gallerian på vägen och inköpte lite skjortor och andra prylar. Handlade mat och åkte hem.
Lagade en härlig gryta till middag och somnade sedan framför tevet. =) Vaknade två inatt och gick o la mig i sängen.

Upp igen efter sju idag och iväg till skolan, som inte har gett så mycket alls idag. Gick iväg o fikade med A efter lunchen, mycket trevligt. Sällan jag fikar med en tjej sådär så jag uppskattade verkligen den lilla stunden.

På vägen hem passade jag på att sola, känner mig så blek efter de senaste veckornas genomförkylning. Handlade lite mat, hämtade ut ett paket. Kom hem och slumrade till i soffan en liten stund.
Har precis börjat med middagen. Idag blir det kasslerpaj med soltorkade tomater och fetaost. Mums.

xoxo /// J

Slutkörd!

Hej!

Ja, då var det lördag natt igen. Är helt färdig efter veckan som passerat. Har fortfarande inte blivit helt frisk utan går runt o hostar o snorar med feber fortfarande. Sucka. Men men... Har iaf jobbet fre o lör kväll. Fast igår var jag inte bra alls. Hade nog varit klokt att inte jobba, men vad gör man? Som student e livet ganska fattigt.

Tänkte på det idag att det känns ganska skumt att man snart är klar med utbildningen. Man får en liten såndär..."Jaha...och vad ska jag göra resten av livet nu då?"
Fast jag har juh haft ett mål med studierna och jag har en dröm som jag arbetar mot. Men att studera är en viss trygghet. Och det är relativt bekvämt. Dock är jag rätt sliten nu efter det här året. För hur det än är så ha rdet hänt otroligt mycket på sidan av skolan som tagit hårt på mina krafter. Ska verkligen försöka se över om jag inte har råd att åka utomlands ett par veckor när skolan slutat. Det känns som om jag är värd det. =) Har kikat lite på resor till domenikanska... =)

Jag tror att jag måste ta o försöka krypa ner i sängen ganska omgående dock. Sov dåligt natten till idag och vaknade tidigt. Hoppas jag får lite bättre sömn inatt.

xoxo /// J