11 dagar...

Hej!

Då är det mer än en och en halv vecka sedan jag skrev ngt senast. Intressant nog har min statistik inte gått ner avsevärt mycket. Hmm... trogna läsare med andra ord...
Livet ser ut som vanligt med jobb, sömn, mat och massa gos med Smulan. Två långpannor kvar nu och sen åker jag och kissekatt till landet för att fira midsommar.

Jobblivet: Ja, det är som vanligt. Jobbar mycket men älskar det jag gör. Synd bara att man ska drabbas av andras skitsnack. Hur kan det komma sig att den som säger minst alltid är det det pratas med om? Har folk inget bättre för sig. Men... What goes around comes around... Karma...

Privatlivet: KALABALIK!
Vad hände egentligen i lördags? Drama-queen Jaqui var i farten igen. Sucka... Ut på krogen efter jobbet, vidare till stureplan... Hemma tidigt söndag morgon. Iväg till jobbet igen.
Träffade Ma igår kväll. Satt här och drack vin. Myspys verkligen. Det var verkligen en evighet sedan vi träffades senast så det var mycket att ta igen. Samt att han har blivit så snygg. Mums... (hehe) Dejt på måndag, vilket känns riktigt spännande.

I övrigt så har jag inte så mycket att tillägga. Åker som sagt till landet och firar midsommar. Gulligaste J lånar mig sin bil så Smulis och jag inte behöver åka tunnelbana/tåg/buss... Superbt!
Ser verkligen fram emot några sköna dagar i lugn och ro. Dock finns det massor av saker på gång just nu med annat. Syrrans bröllop närmar sig och planeringen är på topp!

Men nu ska jag nog undersöka om kudden är lika skön som igår. Natti!

xoxo /// J

Intressant...

Hej!

Ja, då var det dags igen! Fröken med den sämsta uppdateringen ever skriver igen. Borde ha lagt mig för typ flera timmar sedan, men kom hem sent - som vanligt. Har pratat med mamsen, klippt klorna på Smulan och sedan har jag bara suttit och filosoferat. Suck.
Dagarna bara sprutar iväg i en ruskig fart och vi befinner oss mitt i den svenska sommaren. Kallt, regnigt och blåsigt. Men värmen kommer nog snart... (hoppas)

Min senaste vecka har i stort sett bara bestått av jobbet. I lördags gick jag ut med To efter jobbet och gissa vem jag träffade ute...jo Th... Han som jag hyst ett visst intresse för... Full som kastrull åkte fröken iaf hem, stannade till och tittade på soluppgången. Ja, visst är det underbart med sommaren när solen gått upp när man kommer hem...haha...
Söndagen jobbade jag och likaså måndagen - inte mer med det.

I tisdags hade jag min lediga dag som jag spenderade mycket väl. Spenderade är nog det rätta ordet för denna dag. Fröken tog en shoppingrunda som hette duga. Så nu har jag äntligen nya sneakers från Fred Perry, sex nya toppar, nya underkläder och så har min kjol och korsett hamnat i garderoben. Provade kjolen och kände mig som en prinsessa. =) Kombon kommer att bli helt perfekt till sommarens stora tillställningar. Förutom det blev det en tur till zoo-butiken och inhandling till min baby. Sedan en sväng på systemet och sedan till matbutiken. Kom hem, tvättade, pratade med lillasyster och planerade lite, sedan matlagning: Pepparbiff med grekisk sallad och bea...mums. Efter detta totaldäckade jag i soffan...haha...

Onsdagen spenderas på jobbet och likaså denna dag. Hann dock med att sola lite innan jobbet. Undebart!

Imorgon bitti...typ om tre-fyra timmar så ska jag vara på fötterna igen och släpa mig iväg till tandhygienisten. Efter det blir det jobbet i sisådär tretton-fjorton timmar. Så jag antar att jag kommer att komma hem helt död imorgon igen. =) Men det är underbart! Hur många vaknar på morgonen och känner lycka över att få gå till jobbet?

xoxo /// J

Ledig dag!

Hej!

Då har jag lyckats avverka min lediga dag den här veckan. Gårdagen var det jobbet som stod i fokus åter igen. Kom hem ganska sent, som vanligt, och drällde i säng alldeles för sent efter ett långt samtal med mamma. Hade aningen ångest inför dagens kommande tandläkarbesök och kunde inte sova, vilket resulterade i en liten försovning imorse. Men ingen större skada skedd. Kom iväg till tandläkaren och fick några småhål lagade. Det blev ingen utdragning idag, tack o lov. Dock ska jag tillbaka om tio dagar igen och då ska vi ta beslutet om min visdomstand får bo kvar i min mun eller ej... Har sedan en dålig erfarenhet fått en enorm tandläkarskräck. Men min nya tandläkare var kanon, mjuk på handen och bedövade mig så bra att jag inte ens kände någon ilning. =)

Efter tandläkarbesöket åkte jag och handlade mat. Något som var välbehövligt. Svårt att tro att det är en matälskare som bor i min lägenhet eftersom kylen alltid är tom.

Kom hem, åt "frukost" och somnade sedan i soffan. Vaknade, åt, pratade med jobbet och somnade igen...haha... Sedan ringde mamma och väckte mig. Tog en sväng med dammsugaren, satte igång en maskin tvätt och började sedan med den efterlängtade målningen av köket. Fortsatte prata med mamma, målade, tog en välförtjänt paus efter halva köket och en kall hof. Och nu har jag äntligen kommit i säng. Köket är färdigmålat och nu är det bara listerna som ska skruvas på plats igen. Underbart att det är klart. Antar att jag är tidsoptimist med livet eftersom jag alltid tror att saker och ting ska ske snabbare än det i själva verket gör. Nästa projekt nu är att börja riva tapeter i hallen för att sedan sätta upp väv och sedan måla. Tips på bra färg i hallen?

Imorgon är det jobbet som gäller igen och tills vidare så säger Smulan och jag tack för idag och sov så gott!

xoxo /// J

Sömnlös...

Det hade inte varit så tokigt med kram just nu...